Подсъзнанието може всичко/67 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 86 397
  • 724
  •   1
Отговори
# 240
  • на острова на мечтите
Аsyalein, аз пък си мисля,че сме много добри ученици и затова Всевишният ни изпраща все нови и нови уроци Wink

Дани, Ася Hug само вярата ни остава в такива моменти Praynig че и на нашата улица пак ще изгрее слънце Hug

Точно днес и аз стигнах до подобно заключение Simple SmileВярата е сламката, която ни мотивира да не се предаваме.

Данилу, още малко и Сатурн ще излезе от Стрелец.Ще си отдъхнеш от уроците. Peace
Party  Peace Peace
Техниката за яйцето беше  споделена от Рози  рози. Но тя вече не се вява в темата,да съжаление.  Проблемът е как да сложа буркана,или купата с яйцето под леглото ,без да се налага да обяснявам на мм какво правя newsm78 Иначе сол има в спалнята. Ще сложа и до вратата.

Последна редакция: вт, 04 юли 2017, 20:07 от danilu

# 241
  • на Мелмак
А как се разбира дали яйцето е побеляло? Спомням си прди години баба ми слагаше яйце и ръсеше сол , да е "харна къщата " , ама подробности не помня.

# 242

Дани, Ася Hug само вярата ни остава в такива моменти Praynig че и на нашата улица пак ще изгрее слънце Hug

Точно днес и аз стигнах до подобно заключение Simple SmileВярата е сламката, която ни мотивира да не се предаваме.

Данилу, още малко и Сатурн ще излезе от Стрелец.Ще си отдъхнеш от уроците. Peace

Вярата е това което крепи и мен и ако е силна, далеч не е просто сламка, а основа на всичко. Ако не беше вярата, не искам и да си помислям какво би могло да стане с мен, тоест в какво състояние бих изпаднала. Дори не искам да си спомням начина си мислене отпреди силната вяра и увереност, че всичко е възможно, отпреди тази тема, отпреди духовните уроци и познанието, което малцина изобщо подозират, че съществува. Не бих заменила сегашното си Аз за предишното, колкото и блажено наивно и несведущо да е било.

# 243
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Аsyalein, аз пък си мисля,че сме много добри ученици и затова Всевишният ни изпраща все нови и нови уроци Wink

всичко се събра накуп. нещо не виждах...
урокът беше един и същ.

# 244
  • на острова на мечтите

урокът беше един и същ.
Hug колко те разбирам!
По темата за лошия късмет, от повече от година имам чувството, че лошия късмет не ще да ме "пусне". Опитвам се да мисля положително, философски, да не отдавам голямо внимание и да го приемам като уроци, които да науча, но в един момент като се редят едно след друго лошите неща-загуба на 2 близки за мен хора, работа и куп други проблеми, почти се предадох. Имам чувството, че нямам енергия да се боря и да продължавам и стигнах до отчаяние. Притеснявам се, че вече всичко ми е безразлично и че не намирам смисъл в нищо. Искам да си върна живота от преди година и повече. Искам да намеря смисъл в нещо, за да продължавам да се боря и да намеря надежда. Опитвам се да намеря причината за всички беди в семействотото ми.
Преди време ми бяха казали да сложа яйце(сурово) в буркан с вода до леглотот си вечерта, било за да се види дали имам натрупана лоша енергия, доколкото помня. Може ли, ако има запознати, да дадете малко информация за този "ритуал"?

bouquet Hug Поне преди две години има,ако помня добре. Ще видя на лични,ако не съм изтрила споделеното от рози.

# 245
  • на острова на мечтите
Уви, изтрила съм поста,но ще се опитам да го възстановя,ако някой не ме изрревари Heart Eyes

# 246

урокът беше един и същ.

той урокът е винаги един и същ, само формата може да е различна, а може и същата да е Hug

# 247
  • на острова на мечтите
dreamland-bg.com/index.php?topic=5346.15, не намирам техниката с яйце тук,но намерих ето това. Дано да помогна Hug
+ ето това dreamland-bg.com/index.php?topic=451.4
Скрит текст:
Аз Кипряновата молитва е чета толкова - колкото имам нужда .По важното е да е от сърце .
Това съм забравила да го напиша , но сега ще го оправя.

Яйцето също е универсален начин за изчистване на негативното- стрес , уроки , уплахи ,завист ,  конфликти …

Има 2 начина на правене .

Първият начин  :
Взимаш едно яйце и го счукваш във буркан или пласмасова чаша с вода (2 пръста)! Слагаш буркана под леглото точно където ти е главата!На сутринта ще забележиш че яйцето е като сварено!Взимаш буркана и изсипваш яйцето с водата в тоалетната  , а буркана хвърляш. ЯЙЦЕТО НЕ СЕ ПИПА!!! 2та вечер пак едно яйце във вода , но този път го поставяш под корема!И сутринта пак изхвърляш яйцето и буркана
3-та вечер пак яйце но този път под крата ти!
Ако спиш в 1 легло с партньора ти ще му трябва и на него 1 яйце .

Вторият начин е да сложиш цяло яйце под леглото и на сутринта го изхвърляш в река . Някои го чупят в буркан с вода и след това го изхвърлят . Прави се толкова дълго докато почустваш ,  че вече нямаш нужда .

Аз лично вторият начин съм го прилагала в период от 2 седмици ,но тогава имах много тежки писмени изпити на немски  –право , счетоводство , педагогика ... и доста стрес бях понатрупала ...

Чела съм,че и  Дънов ползва яйцето при урочасване   

# 248
Много благодаря за информацията!  bouquet Hug Hug

# 249
Аз знам от свещеник,че Киприяновите молитви се четат само от подготвен за това свещеник,след извършени от него и молещия се пости  newsm78 И се четели в много краен случай.Така ми каза,ама и аз съм ги чела вкъщи.Преди се продаваха в магазинчетата пред манастирите,от там си бях купила една малка книжка с Киприяновата молитва.

# 250
Аз знам от свещеник,че Киприяновите молитви се четат само от подготвен за това свещеник,след извършени от него и молещия се пости  newsm78 И се четели в много краен случай.Така ми каза,ама и аз съм ги чела вкъщи.Преди се продаваха в магазинчетата пред манастирите,от там си бях купила една малка книжка с Киприяновата молитва.

Киприяновата молитва е много силна и помага в различни случаи, но наистина трябва да се подходи сериозно към нея и да се ползва в случай на нужда. Не е от молитвите, които можем да си четем просто ей така, защото сме чули, че е полезно. Василиевите пък е опасно да се четат на друг човек без защита и не трябва да полагаме ръце върху него, защото има голям риск да си навлечем опасна негативна енергия. Който е запознат, ще разбере какво имам предвид. Киприяновата молитва е полезна при уроки, влошено общо състояние, тревожни разстройства, нервни пристъпи, необяснимо и упорито главоболие и други състояния, особено ако се появяват без видима причина и не се повлияват от конвенционално лечение. Също така изгражда, както и изобщо духовния живот, силна енергийна защита срещу неприятности от всякакъв род.
Според "Ако животът е игра, това са правилата", един урок се повтаря под различни форми, докато не бъде усвоен. След това може да се премине към по-високо ниво и по-сложни уроци. Линк към правилата, които са споделяни в темата, има на първа страница. Във връзка с уроците на живота, един приятел казва следното. "В повечето случаи (без значение за какво става въпрос, бел. от мен) нещата са много прости, но ние самите излишно ги усложняваме в мислите си". Колкото повече време минава, толкова повече разбирам колко е прав и колко всеприложима е тази гледна точка. Прекрасен и вълшебен ден от мен!

# 251
"В повечето случаи (без значение за какво става въпрос, бел. от мен) нещата са много прости, но ние самите излишно ги усложняваме в мислите си".

Или всичко се свежда до смисъла, който ние им придаваме Wink

# 252
"В повечето случаи (без значение за какво става въпрос, бел. от мен) нещата са много прости, но ние самите излишно ги усложняваме в мислите си".

В случая се има предвид, че човек може да вземе решение какво да прави или как да гледа на нещата на база на това, което има като факти черно на бяло, без много да задълбава в мислене, увъртане или илюзии или пък да търси под вола теле. Например, ако нещо не ти харесва, вариантите са два - или се примиряваш или ПРАВИШ нещо за да го промениш, средно положение няма.
Твоето тълкуване също има смисъл - казват, че нещата не са нито добри, нито лоши, а отношението ни ги прави такива. Но тук съм съгласна до определена степен - някои неща са определено лоши и не може да черното да се каже бяло, затова пак стигаме до извода на споменатия приятел и до положението или/или.

# 253
Скрит текст:

В случая се има предвид, че човек може да вземе решение какво да прави или как да гледа на нещата на база на това, което има като факти черно на бяло, без много да задълбава в мислене, увъртане или илюзии или пък да търси под вола теле. Например, ако нещо не ти харесва, вариантите са два - или се примиряваш или ПРАВИШ нещо за да го промениш, средно положение няма.
Твоето тълкуване също има смисъл - казват, че нещата не са нито добри, нито лоши, а отношението ни ги прави такива. Но тук съм съгласна до определена степен - някои неща са определено лоши и не може да черното да се каже бяло, затова пак стигаме до извода на споменатия приятел и до положението или/или.

Права си, така е, освен ако не успееш да видиш себе си, като част от нещо по-голямо, от общото Peace

# 254
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Линк към правилата, които са споделяни в темата, има на първа страница.

можеш ли малко да конкретизираш кой линк точно имаш предвид?
нещо не се ориентирам сред толкова линкове.

Киприянова молитва ми е четена на мен и майка ми преди 20г. в Пловдив и тогава имаше само един свещеник, който я четеше.
Скрит текст:
трябваше да обяснявам защо искаме и одобриха. по време на молитвата на мен ми стана лошо и се наложи да излезна от църквата, остана майка ми (която е неверваща и само от суеверие се съгласи да дойде), а аз излезнах и полегнах на полянката до църквата, толкова ми беше зле. Rolling Eyes

Василиевата молитва, доколкото знам е част от службата преди Великден, нямала съм проблеми.
за мен една от най-въздействащите върху мен молитви е химна към Дева Мария - чистая дево, на гръцки е позната под agni parthene.

Общи условия

Активация на акаунт