Подсъзнанието може всичко/67 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 86 302
  • 724
  •   1
Отговори
# 375
Благодаря ти.
Ще пробвам ритуалите, пък знае ли човек.

# 376
  • София
Знаете ли някакъв ритуал против самота? В момента ми е толкова зле от този факт, че сигурно ще се побъркам. Не че нямам приятели  в града, но всеки си гледа живота, семейството, децата и вече много рядко се виждаме. Single съм и живота ми общо взето е от вкъщи на работа и обратно.
Запишете се на танци.Там има много хора и покрай общата си страст се сприятеляват.Има непрекъснати купони и сбирки.Освен това, самата атмосфера ще ви разведри.Ходя на народни танци, а преди това съм ходила и на латино, и съм свидетелка на няколко двойки, оформили се покрай танците.

# 377
Ако някой иска имам изтеглена книгата Вълшебство мога да я изпратя

# 378
Ако някой иска имам изтеглена книгата Вълшебство мога да я изпратя

Здравейте! Аз се интересувам от книгата и бих се радвала да ми я изпратите, ако желаете. Каква връзка трябва да ви дам? Благодаря предварително!

Иначе се извинявам, че напоследък само чета. Не ми идваха наум съвети, които вече не са написани, но подкрепям мислено тези, които в момента имат нужда. Писането на желания го пропуснах, но както и да е, поне гледам да наблягам на действия. Благодаря, че ви има! Hug

# 379
Здравейте момичета, случайно попаднах на темичката. Изчетох назад колкото можах. Всичко е страхотно и много интересно. Някои неща вече ги опитах и ще споделям. Следя ви с интерес. Щастлив и спокоен ден от мен Wink

# 380
Здравейте момичета.Как сте? bouquet
Искам да се оплача от този мой пеликан.Изместих го/срещу печката ,понеже там ми се пада северна стена,а и пишеше ,че не е важно дали е северна стената важното е да е върху печката/ ,ама пак никаква работа не ми върши.Излезе ми една работа ,ама нито ми харесва,нито работното време ми отърва,нито заплатата на отговорностите ,които ще имам ,но да кажем че за заплатата ще го преглътна.По добре нещо ,от колкото нищо.Исках си работа ,горе долу по специалността ми ,за какво учех в крайна сметка.Не искам да продавам щори  Crossing Arms Sad Ама ако не се задейства тоя пеликан до седмица...ще приема,защото вече мн трудно ни идва финансово като не влизат приходи от моя страна.Отделно и писах договор,нося си го даже и ...пак нищо.Малко ми остана да хвърля и пеликана и договори ,че... ми писна.Честно.

# 381
И като ти писне и какво. Не че нещо, но доста от българите работим нещо, което не ни харесва и може въобще да не е по специалността. Трябва да сме благодарни за всичко, а не с тон, ако до една седмица не стане каквото искам и...ти си го довърши.
Аз благодаря на великите сили, че най-накрая работя по-специалността. Желаех го, мислех го много, много дълго и не се отказах. Аз бях си направила карта на желанията, споделяла съм. Пеликана не съм го правила и не знам как точно стои въпроса там. Докато чаках желанието да ми се сбъдне работех като сервитьорка и не ме е срам. Честна работа - честни приходи и надежда за по-добро бъдеще. Писала съм много пъти желания, изпълнявах книгата на Ронда, четох книгата за подсъзнанието може всичко. То може и да ни саботира - помисли! И Успех, ще стане, когато трябва, бъди спокойна.

# 382
Не ме е срам! Искам просто работното време да ми отговаря.
Бях си направила карта на желанията онлайн ...забравих я даже hahaha

# 383
Аз те разбрах, че отказваш работа, защото е "продавачка". Разбира се, че не съм ЗА работенето на повече от 8-9-10 часа по изключение.
Направи друга карта и вложи старание, след което си дръж очите отворени. Ще дойде и твоята работа. Дано.

# 384
Аз те разбрах, че отказваш работа, защото е "продавачка". Разбира се, че не съм ЗА работенето на повече от 8-9-10 часа по изключение.
Направи друга карта и вложи старание, след което си дръж очите отворени. Ще дойде и твоята работа. Дано.
Не ,не ми  е проблем ,че е продавачка,може да не съм се изразила правилно.Аз съм разнасяла вестници,също съм била сервитьорка...въпроса е времето ,за да имам време и за малкия. Peace

# 385
Привет! Ще следя темата  Hug

# 386
Не ,не ми  е проблем ,че е продавачка,може да не съм се изразила правилно.Аз съм разнасяла вестници,също съм била сервитьорка...въпроса е времето ,за да имам време и за малкия. Peace
BILLA редовно търсят служители на непълно работно време за магазините. Виждала съм обяви в магазините, както и  в jobs.bg
https://m.jobs.bg/job/3964883

# 387
Аз не съм от София  Laughing Wink И това е проблема в моя малък  замрял град макар и областен ,че е много трудно да си намериш свясна работа.

# 388
Аз не съм от София  Laughing Wink И това е проблема в моя малък  замрял град макар и областен ,че е много трудно да си намериш свясна работа.

Разбирам те, наистина е доста трудно, а пък ако градът не е и областен, са още по-ограничени възможностите. Не се отчайвай и не се ядосвай! Ще излезе и нещо подходящо за теб. Hug

# 389
  • на острова на мечтите
И от мен кураж! Понякога много помага да ки кажеш, каквото трябва да се случи ще се случи. И да се успокоиш.

Общи условия

Активация на акаунт