Подсъзнанието може всичко/67 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 86 584
  • 724
  •   1
Отговори
# 480
  • на острова на мечтите
Здравейте, да се похваля - излязохме от болница. Въпреки спешната операция, лекарите казаха, че възстановяването ще бъде бързо, защото частично организма е като на двайсет годишен човек. Което е извънредно странно, Smile но приятно странно  за този случай
 Благодаря ви за подкрепата! Laughing Сега стискайте палци за другата част от проблема ми. Благодаря за цялата положителна енергия! Само още малко ми изпратете, за да имам сили за другия "мини" ужас... Rolling Eyes
много енергия и от мен:hugs: Малко закъсняла,но се надявам да е резултатна!
Аз почти преполових книгата за поръчки (чета по-малко вечер,преди да заспя,иначе нямам време за развлекателни и полезни книги ) и открих,че при мен поръчките действат именно така. Без да съм чела книгата,просто започнах да си искам неща от живота,от кожно наистина имам нужда. BlushStuck Out Tongue Winking Eye
Пропуснала съм писането на желания,но пък направих толкова много заявки до вселенските служби за доставки,че според мен компенсирам пропуснатото.
Успех на всички!!!

# 481
danilu, радвам се за напредъка ти. Ще споделиш ли как точно поръчваш/си пожелаваш това, което ти е нужно? Просто се обръщаш към Вселената/Бог с "моля те, нека получа това" или "нека се случи така и така" или по друг начин. Мисля, че от теб имах един цитат, че просто си пожелаваш това, което ти трябва и то се случва, но не мога да го намеря, а и не беше описано подробно как и с какви думи го правиш. Благодаря предварително!
Прекрасен и успешен ден на всички!

# 482
  • на острова на мечтите
Пeтенце, ами аз не се обръщам към никого конкретно. Но и не искам много. Сега,само за да опитам ефекта на книгата,съм заявила много неща,но по принцип искам само,когато НАИСТИНА имам нужда от дадено нещо. Просто заянявам: Имам нужда и заслужавам...(първият път беше добър съпруг. Хем,рекох, ми е време да се оженя и хем заслужавам) Трябваше да изчакам около година обаче,преди доставката. Май за някой неща се искат по-дълги срокове:hugs:

Последна редакция: ср, 25 окт 2017, 19:41 от danilu

# 483
# 484
  • София
The only one благодаря.
Danilu коя е книгата,пропуснала съм?Днес четох за техника с поръчки,било добре да поръчваме/искаме/често,започваме с малки неща.Примерно:прибираме се в къщи и на уличката няма по принцип място за паркиране.Отправяме искане към Вселената,Ангела хранител или който ни е на сърце с думите:Уважаема/о/и.....,поръчвам най благоприятния резултат в решаването/тук описваме/и нека този резултат надмине всичките ми учаквания.Благодаря.

# 485
  • на острова на мечтите
Kкнигата е Поръчки до Вселената от Барбел Мор(дано не греша с името).
О,това за паркинга го прилагам редовно. Просто не го мисля,защото знам,че имам резервиран паркинг,където и да отида:kissing_heart:
Благодаря

# 486
Благодаря на всички, които мислеха за мен през последните дни и ми пратиха положителна енергия и молитвите си!  Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus
Всичко мина благополучно - и в болницата и в търсенето на квартира, даже и успях да помогна на най-добрата си приятелка, която имаше подобен проблем! Учудващо, но не ме смазаха проблемите!
Дори и нещата с ММ се поизгладиха. Трудностите ни сближиха обратно. Само се надявам повече такива мини-катаклизми да не ми се изпращат за да мога да възстановя здравето си Simple Smile

Сега аз ви изпращам цялата си позитивна енергия - нека който има проблеми да срещне подходящите хора в точния момент и да мине гладко! Kissing Face

# 487
  • София
white_viki, много се радвам за теб, желая ти само успехи. bouquet

# 488
  • Кьолн
Аз не съм влизала отдавна в темата,но искам да изпратя положителна енергия за всички които се нуждаят! Praynig
На мен техниките не веднъж са ми помагали,но разбрах, че трябва всичко което си пожелавам,да го искам от сърце.Само тогава ми се сбъдват желанията.

# 489
Пeтенце, ами аз не се обръщам към никого конкретно. Но и не искам много. Сега,само за да опитам ефекта на книгата,съм заявила много неща,но по принцип искам само,когато НАИСТИНА имам нужда от дадено нещо. Просто заянявам: Имам нужда и заслужавам...(първият път беше добър съпруг. Хем,рекох, ми е време да се оженя и хем заслужавам) Трябваше да изчакам около година обаче,преди доставката. Май за някой неща се искат по-дълги срокове:hugs:

Благодаря ти за рязяснението, ще опитам по твоя начин.
No, благодаря и на теб за информацията.
white_viki, радвам се за теб и благодаря за положителната енергия.
mozila, радвам се да те видя в темата и ти благодаря. Да ти се връща добрината, както и на всички, които подкрепят другите, когато са в нужда.
Много любов, положителна енергия и благодарност на всички ви! Хубав и успешен ден!

# 490
  • на острова на мечтите
Петенце, да добавя само,че когато нещо не се получава след по-продължително чакане,си казвам,е, не му е времето,или не ми е наложително,щом не става не става. Почти веднага след това всичко се сблокира и желанието се реализира за отрицателно време. Като че ли го освобождавам,за да стане,или го "изплашвам" и то горкото си вика,я да се разбързам да се сбъдна,че ме изоставиха. Ей така действам понякогаж Stuck Out Tongue Winking EyeУспех всъщност!!!!

# 491
  • София
danilu  кокретно как поръчваш?Напиши една поръчка,моля.
Намерих книжката ще я чета от довечера.
Имам една мечата от 2години и нещо, правя табло пиша за нея мечтая,визирам......от понеделник много се объркаха някои неща,отиде си близък човек,още куп проблеми/работни/Мисля позитивно и се нагласям че моята мечта и голямо желание ще стане точно в този момент,нали до три години се сбъдва картата....

# 492
Петенце, да добавя само,че когато нещо не се получава след по-продължително чакане,си казвам,е, не му е времето,или не ми е наложително,щом не става не става. Почти веднага след това всичко се сблокира и желанието се реализира за отрицателно време. Като че ли го освобождавам,за да стане,или го "изплашвам" и то горкото си вика,я да се разбързам да се сбъдна,че ме изоставиха. Ей така действам понякогаж Stuck Out Tongue Winking EyeУспех всъщност!!!!

Благодаря! Това е като да пуснеш желанието. Но когато желаеш нещо много силно или когато се страхуваш да не го изгубиш, тогава пускането е много трудно. Ще трябва да поработя повече върху това.
Искам да помоля за подкрепа, защото последните дни ми се влоши силно з. проблем. От утре съм по болници и изследвания и е възможно да ме обездвижат за известно време (съмнения за пукната кост). Старая се да направя всичко възможно, но до утре сутрин съм с вързани ръце. Аз също изпращам любов и положителна енергия на всички нуждаещи се!

# 493
Гледали ли сте този филм?
http://www.imdb.com/title/tt1068680/

Снощи го гледах. И много се впечатлих. От сутринта разглеждам разни блогове на хора в нета, които са решили да приемат философията на казват "Да" на всичко в живота. Мисля, да пробвам за известно време да казвам "Да" на всяка възможност, която изникне.

# 494
Минавам да пожелая на всички спокойна нощ!

Мозила, и аз съм като теб - сбъдват ми се най-искрените желания. Напоследък, улисана в ежедневни грижи, загърбих пожелаването. Ще опитам да съм по-често в темата и да продължа промените, които начертах, че желая да направя.

Общи условия

Активация на акаунт