Подсъзнанието може всичко/67 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 87 044
  • 724
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Прибирам и спирам да мисля и поръчвам това нещо.Може би ще стане по начин който не очаквам и не съм мислила за такъв вариант.
Какъв списък с мотивация?

# 526
Прибирам и спирам да мисля и поръчвам това нещо.Може би ще стане по начин който не очаквам и не съм мислила за такъв вариант.
Какъв списък с мотивация?

Имам предвид, че картата обикновено се държи на видно място, за да те подсеща и мотивира. Но тъй като, за да не се сещаш за главното желание, трябва да не е постоянно пред очите ти, тоест да е прибрана, е добре да имаш нещо друго за ежедневна мотивация - малък списък или колаж, който да ти е под ръка и който да съдържа основните ти цели и действия за постигането им, без да съдържа главното нещо, за което не трябва да се сещаш. Извинявам се за дългото изречение, но исках да разбереш мисълта ми.

# 527
  • София
Разбрах,благодаря искренно.
Днес заради луната са много напрегнати хората.Взех децата и отидохме на разходка,да разведрим настроението.Като се приберем ще четем детската книга за щастието.
Спокойна съботна вечер.
Благодарна съм че ви има.

# 528
Разбрах,благодаря искренно.
Днес заради луната са много напрегнати хората.Взех децата и отидохме на разходка,да разведрим настроението.Като се приберем ще четем детската книга за щастието.
Спокойна съботна вечер.
Благодарна съм че ви има.

Пак заповядай. Това, че хората са напрегнати днес го забелязах и аз, дори и в супермаркета. Аз ще ползвам пълнолунието за подстригване (май не е много по темата) и освен това започнах "Вълшебството". (Огромно благодаря на danilu!) Едно от нещата, за които благодарих е, че ви има вас и темата, а също и техниките и линковете на първа страница. Намерих над 40 благословения, за които да благодаря и след толкова благодарене се чувствам спокойна и някак олекнала от всичко лошо. Хубава и спокойна вечер!

# 529
  • София
Привет,по темата от книжката Вълшебството имам няколко въпроса.
Сутрин ли правите "Вълшебствата"?
Пишете ли в дневкик?
И моята мечта да я включа ли?нали в началото се описва какви желания има всеки,обърках се тотално....

# 530
  • Бургас
Моята книга не е в мен за да погледна, позабравила съм подробностите.Не се сещам за желанията, но имаше да се пишат 10 благодарности в началото на всеки ден и после задачи по тема, а вечер да си правиш рекапитулация на деня.Дори и да не направиш нещо съвсем точно важното е да се забавляваш и да изпитваш благодарност.По важна е е идеята, да вярваш ,че си способен на вълшебство.

В Дриймленд ги има синтезиран вид, дано да ти помогнат да се ориентираш:
http://dreamland-bg.com/index.php?topic=5349.0

# 531
  • София
Благодаря,ще изчета линка.
Отидох на тренировка днес,сега душата и мозъка са ми свободни.

# 532
Веднъж правих Вълшебствата, или поне се пробвах. Сега мисля да ги почна пак, дано този път се справя по-добре.
Да попитам за благодарностите - всеки ден различни ли трябва да бъдат? Аз писах почти едно и също, дали е правилно?

# 533
  • Бургас
Няма правилно и грешно, прави нещата така, както ти дойде отвътре.Аз също не съм правила стриктно, а избирателно, защото точно в този период бях заета, но пък тези, които правих много ми помогнаха и си ги ползвам и до сега.Май е време да си ги припомня и аз.

# 534
  • София
Благодаря и аз това мислех да го правя когато имам време и мога да се усамотя със себе си.
Аз следя една рускиня в инстаграм коята пише за всякакви техники,ако на някой му е интересно мога да дам профил адреса.
Слънчева седмица ви пожелавам.

# 535
Привет,по темата от книжката Вълшебството имам няколко въпроса.
Сутрин ли правите "Вълшебствата"?
Пишете ли в дневкик?
И моята мечта да я включа ли?нали в началото се описва какви желания има всеки,обърках се тотално....

Здравей!  В книгата е описано кое вълшебство по кое време на деня се прави и се предупреждава, ако нещо трябва да се прочете предварително. Според мен воденето на дневник е препоръчително, аз мисля да си отделя една малка тетрадка за целта. Мисля, че трябва да включиш мечтата си в съответния раздел от живота, за който се отнася. Благодари за всички хубави неща, които получаваш и си получила досега в тази сфера и изпълнена с благодарност пожелай това, което искаш. След това запази усещането за изобилие в тази сфера и твърдата вяра, че нещото вече се случва или че Вселената / Бог вече работи по него. Успех!
П.П. Аз се интересувам от този профил и техниките. Благодаря предварително!

# 536
  • София
Момичета,много ми е неприятно да чета от рс-то.Бихте ли ме посъветвали какво да си купя за четене по темата.1.Вълшебството......
Благодаря ви.
Взех си тетрадка ще изчета книгата и започвам.Случайно или не онзи ден единия ми син ми подари розово камъче купено за мен от една екскурзия.

# 537
  • Бургас
И при мен така се случи, само, че моето е синьо Simple Smile Аз имам и Силата, но тя е по-обща.

# 538
Здравейте.Искам да попитам за пеликана...Ако съм започнала работа ,но не ми допада ,трябва ли да го махна от стената-вече съм подписала договори и т.н.Но работата е много напрегната,иска постоянно да се караш с хора и т.н.Та да оставя ли пеликана

# 539
И аз като получик от Дани Вълшебството, си спомних, че миналата година я "практикувах". От нея ми остана в наследство  да благодаря всяка вечер преди лягане за всичко, което се е случило през деня. Все още си нося и костенурката-камъче в чантата.

Общи условия

Активация на акаунт