Подсъзнанието може всичко/67 Линкове за всички техники има на 1 стр.

• 87 020
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
Dani Simple Smile, много вълнуваща и мотивираща история! Благодаря ти, че я сподели с нас. Радвам се, че си срещнала такъв прекрасен човек и ти желая всичко да се нареди по най-добрия начин! Отпусни се, успокой се, наслаждавай се на настоящето. Негативните мисли стопирай съзнателно още в зародиш и прави всичко възможно да си заета с приятни неща и да нямаш време за тях, а ако не се получи, ги срещни лице в лице и ги пребори със силата на логиката. Ако трябва запиши негативната мисъл и след това запиши 10 причини защо е напълно неоснователна. Бъди по-спокойна и уверена. Дано задържиш щастието си завинаги! Успех!

# 556
  • на последния етаж
Благодаря!  bouquet
Поръс!

# 557
Благодаря Ви!
Очаквам чудеса вече, че нещо прекалено много се напрегнах......

danilu,
Моля те прати ми я и на мен, че ми е в БГ и я нямам тук.
dimitrova_yordanka@yahoo.com
Благодаря

# 558
Разбрах,благодаря искренно.
Днес заради луната са много напрегнати хората.Взех децата и отидохме на разходка,да разведрим настроението.Като се приберем ще четем детската книга за щастието.
Спокойна съботна вечер.
Благодарна съм че ви има.

Здравейте,

Коя е детската книга за щастието?

# 559
  • София
"Как работи щастието"
Някакъв вирус ме тръшна сутринта,Т 38 болки навсякъде повр. И за капак мц.
Бях запланувала вълшебството но ще изчака до утре.Аз благодаря вече и без да съм я изчела.
Спокойна вечер

# 560
"Как работи щастието"
Някакъв вирус ме тръшна сутринта,Т 38 болки навсякъде повр. И за капак мц.
Бях запланувала вълшебството но ще изчака до утре.Аз благодаря вече и без да съм я изчела.
Спокойна вечер

Оздравявай бързо! Хубава вечер и успешна седмица на всички!

# 561
  • На острова
Здравейте! Много, много отдавна не съм писала в тази хубава темичка, но съм намалила до минимум ползването на форума, за да имам повече време за семейството.

Днес колега ме пита: Do you hate coming back to work? /По повод, че се върнах на работа след тукашното кратко майчинство/ и аз отвърнах с усмивка : I don’t hate anything 😊
Той се извини съвсем искрено: I am sorry, I forgot that you’re very positive and spiritual. Не съм се замисляла каква съм, но ми харесва, че мисли така за мен.

Това беше едно от първите неща, които прихванах от мъжа ми: да не употребявам думата мразя. Казвам “не харесвам” или “не обичам”. Много внимателна съм станала с думите, подбирам си ги специално. Така учим и децата.

Искам още много да пиша, но е време за сън.

Може ли някой на лични да ми прати книжката за Вълшебството, звучи интересно.

Благо Даря 💫

# 562
Здравей! Аз също си подбирам внимателно думите, дори вече предимно подсъзнателно, но повечето хора изобщо не го правят и масово не осъзнават какво говорят. Думи като "адски" и "Ужас" ги имат като "здравей" и "мерси", а не би трябвало. За да стане човек "позитивен и духовен" са необходими години целенасочена работа. Мисля, че всички в темата го осъзнаваме и работим в тази посока. Simple Smile

# 563
Здравейте,момичета. Започнах работа ,щастлива ,радостна и с надежда ,че всичко вече се нарежда ,ама уви не . Sad Колектива ми е ужасен.За 10 дена работа направо полудях.Такива интриги ,злобарки и лицемерки не съм виждала до сега.Напълно настроени са към мен и не мога да разбера защо.Може би ,защото съм най- младата и съм на възрастта на децата им.А и позицията ми е по-голяма от тяхната. Много е напрегнато,не знам как се работи в такава обстановка.И като нов човек ,никой не те въвежда,не те приветства.Имам 6 месеца изпитателен срок,но имам и взети вече пари за дрехи .Ако напусна ,точно срещу празниците не ми е оферта,а и трябва да връщам сумата.Ще си направя нов пеликан!Дано ми помогне.Някакви други вълшебства ,ако знаете ще се радвам.Не мога да стоя на такова напрежение.

# 564
Момичета, имам нужда от помощ. Търсим ново жилище от много време и най-накрая мисля го намерихме. Още когато влязох вътре някакво странно чувство ме обзе, усетих го.. "това е нашето място Simple Smile ", си помислих. От толкова много огледи, това бе първото място, което някак усетих. Не вярвам чувството, което изпитах да е лъжовно.
Стигна се до разговори със собственика и се оказа, че не е много сигурно дали иска да го продаде, после, че имало и други кандидати..Отчаяна съм.
Има ли някакъв ритуал или друго (на първа страница не намерих), което мога да направя, за да се случи най-доброто за семейството ни и да го купим, ако е речено, че това е нашето си място?

# 565
  • на брега
6u6ulina,  bouquet
Започнала си работа щастлива, радостна, с надежда... Прекрасно е! Не бива да допускаш мисълта за напускане. Това, което описваш, за съжаление е много често срещано в колективите. Отстоявай себе си, а спрямо колегията непрекъснато изричай наум или шепнешком вълшебните думички: съжалявам, простете, обичам ви, благодаря!  Heart Eyes При мен много добре действат!!!
Кураж ти пожелавам и изпращам положителна енергия към теб!  Hug

# 566
Шушулина, опитай в новия колектив! Може би, точно това е задачата и предизвикателството ти, да се справиш и намериш път. Десетина дни е малко време. Ако позицията и възнаграждението е добро за теб, не се отказвай толкова бързо. Щом съдбата те е поставила там, имаш уроци за научаване. Имай предвид, че ако избягаш, на следващата ти работа е твърде възможно отново да се сблъскат с подобен тип отношения. Вярвай в себе си, ще намериш подход към всяка една от колежките. Трудно е в женски колектив, знам, още повече когато си млада и хубава. Но, има начин да пробиеш съпротивата. С търпение, прави се на по-глупава отколкото си, питай за някои неща, но и отстоявай характер и ще успееш. Прегръщам те силно:)

# 567
Благодаря ви ,момичета. bouquet
Но не ми е работата мечта.Аз не мога да ги мразя ,после  да ги обичам .ВИе не можете да си представите какви са долни кокошки.Не им отива на годините.Всичките са с внуци.Много са лицемерни.Вярвайте ми беден ми е речни да ги опиша просто.ДО сега не съм виждала никъде такова нещо.А и работата не е кой знае какво - общо взето и с клиенти трябва да се карам постоянно,да ми се оплакват...
Но ... дано изскочи някоя друга работа и да се махна от тук.За това исках някоя хитринка или магийка.

# 568
И пеликана на северна стена ли да го сложа последно или където  ми е печката... newsm78

# 569
Сещам се, че бях чела нещо за петела да помага при конфликтна работна среда. Да се постави някъде фигурка, например да се забоде захарно петле в саксия на работното място, нещо такова.

Общи условия

Активация на акаунт