Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~170

• 49 120
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
love001
Не бях много полезна тази вечер, но .... понякога така става. Sad Поне знаем, че утре още призори мамашите ще са готови с превода и ще го видите както трябва. Peace

Хайде пак малко Ози- Фарук да попее или  newsm78 да покрещи. Joy Joy Joy Joy

stanbullu Gelin 9 Bölüm Okulun İlk Öğrencisi

Е, това пък сега  какво беше? Бризче, от твоите преводи, серията става ясна. Без тях щяхме да си правим разказ по картинки... love001 love001 love001 love001 love001 love001

# 466
love001
Не бях много полезна тази вечер, но .... понякога така става. Sad Поне знаем, че утре още призори мамашите ще са готови с превода и ще го видите както трябва. Peace

Хайде пак малко Ози- Фарук да попее или  newsm78 да покрещи. Joy Joy Joy Joy

Istanbullu Gelin 9 Bölüm Okulun İlk Öğrencisi

Как да не си била полезна...Сакън не говори така.... Naughty
Малко се разстроих на края на епизода, но ....това е положението....

# 467
Бризка Hug,ме изпревари да пусне изпълнението на Фарук/Ози и Емир! Wink
Търсих и др. песни,но за сега....не успях! Peace

няколко кадъра от дизи/филм

ПП не мога да публикувам,много сте бързи  Joy

# 468
Деси - нормално е Ипек да не я познава, но споко, Фикрет ще й обясни коя е Бегюм....
Не видя ли, че първо Фикрет си смени физиономията и след това Осман и Мурат - направо лицата им се вкамениха....
Е, все пак Акиф не излезе голямата клюкарка и не докладва на Есма....Ама и той се оцъкли...А Бегюм като видя Фарук чак й стана мило....Не, не ,не...

Ани старата любов ръжда не хваща . Hug така ,че нормално е при положение  ,че съществува и Емир   Бегюм да не е безразлична към Фарук а и като знаем ,че Есма я е принудила да се оттегли  няма как да не и се вълнува сърчицето дори и след толкова години . Tired Но пък на нашето момче сърцето вече е заето . Hug няма място за две.  Hug

# 469
Бегюн много не ме притеснява, нашето момче ще се оправи някакси в кашата...
Ами Есма анъм какво ще твори от тук нататък ....

Епизода в ю-туб
https://www.youtube.com/watch?v=yfwoFpa3cvI

# 470
Бегюн много не ме притеснява, нашето момче ще се оправи някакси в кашата...
Ами Есма анъм какво ще твори от тук нататък ....

Деси и тя като Ипек ще използва всичко и всички само и само да докаже на Сюрея кой командва парада  ooooh! Злобна жена . Naughty Вместо да си седне на задника голями мъже прави ги на палячовци  Naughty ще ги командва кога да се хранят ,какво да правят коя да вземат  крайно време е да и кажат ай...сиктир  вече  Naughtyooooh!

# 471
Момичета от мен лека и   спокойна нощ  smile3524

# 472
  • Варна
Ето и другата песничка от серията

ORHAN GENCEBAY | YARABBİM

# 473
Деси - Сюрея знае на Есма номерата...Ще видим сега какво ще последва след кражбата на колието, но Сюрея няма да си остави магарето в калта...Акооооооооооо не се изпокарат с Фарук заради Бегюм и Сюрея не реши да си тръгне за Истанбул с леля си....Така ще остане тайната на Сенем неразкрита.
А почти съм сигурна, че това ще се случи. Изобщо Бегюм направи голяма услуга на новата си приятелка Сюрея....Направи я смешна....Да запознава съпруга си с бившата му любима и майка на сина му.....

# 474
  • Варна
Деси - Сюрея знае на Есма номерата...Ще видим сега какво ще последва след кражбата на колието, но Сюрея няма да си остави магарето в калта...Акооооооооооо не се изпокарат с Фарук заради Бегюм и Сюрея не реши да си тръгне за Истанбул с леля си....Така ще остане тайната на Сенем неразкрита.
А почти съм сигурна, че това ще се случи. Изобщо Бегюм направи голяма услуга на новата си приятелка Сюрея....Направи я смешна....Да запознава съпруга си с бившата му любима и майка на сина му.....

Обаче, ако си тръгне заради Сенем, може и изобщо да не разбере с кого е запознала съпруга си newsm78 newsm78 newsm78 И ще стане много интересно. Като се има предвид, че всички са в шок и едва ли ще успеят веднага да и кажат коя е Бегюм. Вкъщи пък ги чакат нови изненади- първо Бааде и докато се осеферат от случката с Бааде ще цъфне Есма с "бомбата" за колието и .... Бегюм може да остане на заден план. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Обаче това изпълнение на горната песен ми харесва повече Joy Joy Joy

İstanbullu Gelin 9. Bölüm - Orhan Gencebay - Yarabbim

# 475
Бризче и на мен повече ми хареса изпълнението в сериала  newsm10

Сигурно сценаристите ще завоалират така нещата, че пак Сюрея да излезе виновна, а Бегюм света вода ненапита....Тъкмо любимия мъж и бащата на сина й ще остане свободен....
Каквато и да е причината за завръщането й, трябваше да намери друг начин да си изяснява отношенията с фарук и Есма, а не в един щастлив момент за Сюрея....А както винаги съпругата/съпруга последен научава какво се случва.....

# 476
Добро съботно утро  Hug
Жела ви приятен и забавен почивен ден  Hug
Рускините още не са пуснали 9-ти епизод с превод...Но за пръв път нямам никакво, ама никакво желание да гледам преведения епизод и ще пропусна превода на руски, ще изчакам вторник - да гледам българския превод...
Прочетох отново преводите на Бризчето - малко се озадачих, че Фарук както обеща на майка си, наистина говори с Мурат - да изчакал да завърши университет... Thinking А може би точно връзката с русокоската ще го стимулира да се стегне и да влезе в университета...
Жалко за Бааде - стана играчка в ръцете на богатския син, ама тя сама си е виновна. Нургюл се опита да й налее мозък в главата, ама не би.....А Есма продължи една стара традиция на комшиите - разпореди се да омъжат момичето за който и да било, само да й се махне от главата....
Сенем чак не ми се коментира. Такава глупост направи, че сега ще пострада и Сюрея.....
А Сюрея в този епизод ми беше много слънчева и сякаш разцъфнала като красиво цвете от бременността....Никой обаче не се тревожи за нейното състояние...Дано да има късмет момичето да износи бебето в тази враждебна обстановка....и това, което предстои да й се случи.
Дано да не съм права, но виждам в следващият епизод Сюрея и Фарук разделени.... Thinking

# 477
Добро утро! Hug Hug Hug

Ани Hug

Бризче Hug,благодаря и за др. песен! Hug

Очаква ни пълна драма!Бегюм,Сенем и Бааде!Кое след кое ще бъде ще разберем в др. епизод! ooooh!

Приятна и усмихната събота,момичета! bouquet

ПП По-късно ще пусна рейтинга,излиза след 10,00 ч.!

-----------------------------

Рейтинга...

TOTAL-паднал е малко....минали епизод беше-4,57....
 1 ASK VE MAVI ATV 20:37 00:17 8,31 19,07
2 ARKA SOKAKLAR KANAL D 21:00 00:15 6,87 15,53
3 SURVIVOR TV8 20:43 00:32 5,84 13,95
4 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV 10:00 12:59 4,76 31,41
5 ARKA SOKAKLAR (OZET) KANAL D 19:59 21:00 4,34 11,63
6 PAYITAHT ABDULHAMID TRT 1 20:57 23:53 4,30 9,59
7 ISTANBULLU GELIN STAR TV 20:46 23:51 4,24 9,59

AB
 1 PAYITAHT ABDULHAMID TRT 1 20:57 23:53 7,28 16,60
2 SURVIVOR TV8 20:43 00:32 6,09 15,07
3 ISTANBULLU GELIN STAR TV 20:46 23:51 5,63 13,12
4 GULDUR GULDUR SHOW SHOW TV 20:36 23:14 4,83 11,08
5 ARKA SOKAKLAR KANAL D 21:00 00:15 4,09 9,50

20+ABC1
 1 PAYITAHT ABDULHAMID TRT 1 20:57 23:53 6,58 14,42
2 SURVIVOR TV8 20:43 00:32 6,56 15,31
3 ASK VE MAVI ATV 20:37 00:17 5,94 13,48
4 ISTANBULLU GELIN STAR TV 20:46 23:51 5,59 12,56
5 ARKA SOKAKLAR KANAL D 21:00 00:15 4,85 10,79

http://www.ranini.tv/reyting

Последна редакция: сб, 29 апр 2017, 10:09 от Zlatina3

# 478
Злати  Hug ще почакаме за рейтинга....

видео тук

Имала ли е право Бегюм да раздели син и баща за 10 години....И ако не е имала здравословен проблем, кога и дали е щяла да ги събере....Страх, че ще й отнемат детето или  страха се е превърнал в егоизъм.... Thinking Thinking Thinking Повод за размисъл, не само за конкретния случай в сериала, а въобще..... Thinking Thinking Thinking

# 479
Ани Hug,редактирах се и го пуснах в предния пост рейтинга,тъй като твоя не  беше се появил! Peace
Интересен повод за размисъл! Thinking,но трябва да ставам,че ме чака  newsm79 wash

Общи условия

Активация на акаунт