Розацея - тема 3

• 77 502
  • 755
  •   2
Отговори
# 495
Кленов сироп е . Армирка,  дай точната схем мо-та-мО Simple Smile

# 496
  • Пловдив
Аха, как ви раздвижих само 😁😊❤
Ето тук се зарибих, от съседната тема
http://m.bg-mamma.com/?topic=959946

# 497
Браво! Аз сега не мога да го правя, но по-натам ще го пробвам Simple Smile
А на теб лицето преди това как ти беше?

# 498
  • Пловдив
Беше...потресаващо преди.
Снимки имам пускани няколко страници назад от скоро. Има си разлика определено. Успех на всички който се решат да пробват.😊

# 499
Какъв елексир забъркваш?  С лют пипер и/или джинджифил,  или пък само сиропа и лимон.

# 500
Намерих, армира! Похвално!
Сега въпросът е като захраниш какво ще стане.. предполагам, че с периодично гладуване ще постигнеш крайни резултати 😘

# 501
  • Пловдив
Фръц, взех био кленов сироп от DM, със лимон и пресен настърган джинджифил. Ако решиш, драсни -да даваме кураж❤

Chancy, след като приключа със захранването ще продължа със пиенето на сиропа всеки понеделник. Ще има резултат, сигурна съм.😊

# 502
Много много хубаво! Действай все така Simple Smile

# 503
  • София
Мен ме притеснява, че пак въглехидрат се поема с този сироп.
Аз успех постигам и с диета по Гайдурков - зеленчуци и плодове, малко ядки - всичко сурово.
Пробвайте какво ще повлияе на вас. Например на мен Автоимунният протокол въобще не ми се отрази.

# 504
Днес бях при Христозов. Отхвърли диагнозата "розацея", но имам нетолерантна кожа с демодекс. Изписа ми флажил вътрешно, Соолантра и още няколко крема, които аз имам, но тази Соолантра в Бургас я няма никъде Sad Някой знае ли от къде мога да я поръчам или купя? Четох, че е за розацея, но след като нямам не знам защо ми я изписа, ама ще мажа, той ми е последния шанс.

Армира, много хубав резултат! Направо е върховен! Мисля и аз да опитам. След рождения ден на малкия ще се заема.

# 505
  • Пловдив
Blood , соолатра има в аптека медея , с БД е даже. Много бързо действа, ще се оправиш съвсем скоро❤

Последна редакция: вт, 08 май 2018, 15:09 от armira

# 506
blood_elf, Соолантрата не е само за розацея, тя трепе и демодекс, аз без хапчета, само с този крем успях да овладея положението. Успех в лечението, сигурна съм, че ще имаш подобрение.

# 507
Благодаря момичета Heart Армира, какво е БД? Силно се надявам да има подобрение, каза ми че и това е упорито, но с постоянство от негова и моя страна имам шанс да се оправя, което ме обнадеждава. Казах му, че до сега всички ми обещаваха излекуване, но така и не се случи, а той каза че също много пъти го е чувал, но ще се постарае да оправдае това което казва. Аз малко го накарах да се чувства странно явно, защото му казах, че ми е последната надежда и само на него разчитам. Като цяло сьм доволна. Само не стана дума за сльнцезащитата. Мога ли да ползвам Юсерина си с 50ф, който ползвам до сега? Съвместим ли е със Соол.? И евентуално за цвят на биодерма аквафлуида пак с 50 ф?

А ефекта на Соолантрата да не е като на кортикостероидите? Временно докато мажеш и като спреш да се връща?

# 508
Не виждам защо слънцезащитни, които имаш, да не са съвместими със Соолантрата. Аз ползвам един на Биодерма за розацея слънцезащитен, който ми изписа д-р Христозов, но често се мажа и със слънцезащитен крем хел на Ла Рош, пак си е добре (не е изписван от д-ра).
За спирането на Соолантрата не мога да кажа, ползвам си я всяка вечер, освен, ако не съм прекалено изморена и заспивам права - тогава само си почиствам лицето с мляко и заспивам. Случвало се веднъж 5 дена подред да не се мажа, но нямаше никакви изменения. За по-продължително спиране не мога да кажа, може би някой от момичета тук, ползващи Соолантра, има опит.

# 509
  • Пловдив
Blood, БД е съкрашение на "безплатна доставка", често се използва във форума и за това си го съкратих по навик.
Соолантрата си я използвай със какъвто искаш слънцезащитен, аз слагам  руборил ексрерт със 50 фактор и цвят.
Ако имаш възможност снимай си кожата през ден, така лесно ще видиш промяната и ще се обнадеждиш бързо😉
Соолантрата не е кортикостероид, не се безпокой, ползвай си я.
Напоследък чета във групи и английските моми яко се мажат със ивемектин за коне, което си е основиния състав на солантарата, ама тя при тях е към 60 паунда, а конското мазило е 6 паунда😊

Общи условия

Активация на акаунт