Розацея - тема 3

• 77 500
  • 755
  •   1
Отговори
# 510
Мерси много! Ще си ползвам защитните тогава. Ще отида да я поръчам днес и я почвам. След една година ходене по мъките сега наистина се надявам да има най-накрая резултат, че ми писна. От 2 месеца нищо не слагам на лицето си, дано това лечение помогне, ако не стане по-добре, то поне по-зле да не става. А след рождения ден на малкия, ще направя 10 дена гладуване.

# 511
Моля за помощ! Как се установява демодекс.

# 512
При дерматолог,  взима безболезнено нещо като изстъргване  от кожата и се гледа под микроскоп.  В Пловдив armira  даде инфо къде правят изследването,  в Сф  Христозов гледа всеки пациент.

Bloodelf,  добре  звучиш Simple Smile Всичко ще е наред : )

# 513
  • От липите до сините камъни
Здравейте и аз да се включа,след две седмици мазане с метронидазол не виждам особена разлика.Пъпките ми действително намаляха,но червеното си стои.Чудя се дали да продължавам или да започна със соолантра.
Как ми се иска и на мен да изкарам това гладуване, но съм с нисък хемоглобин и ниско кръвно и няма да мога да издържа.

# 514
  • Пловдив
И аз съм с ниско кръвно 😊
Може би за метронизадола ти трябва още време?

# 515
  • Пловдив
Качвам снимки от дискусийте на двата хвалени крема за коне с ивермектин в случай, че някой има познати в англия и америка 😊

Последна редакция: чт, 10 май 2018, 10:46 от armira

# 516
  • От липите до сините камъни
Момичета помагайте.Днес съм много зле,цялото ми лице гори,драска ми,пари ужас съм.Дали е възможно да е от метронидазола?Ползвам го почти 3 седмици до сега нямаше никакви проблеми.

# 517
  • София
Момичета помагайте.Днес съм много зле,цялото ми лице гори,драска ми,пари ужас съм.Дали е възможно да е от метронидазола?Ползвам го почти 3 седмици до сега нямаше никакви проблеми.

не би трябвало. сложи си хладен компрес с лайка и пий валериан. ако не мине, тогава се огледай какви мазила ползваш - кремове, сапуни, мицеларни води и т.н. спомни си и какво си яла.

# 518
Моля за координати на д-р Христозов. Къде преглежда, каква е тарифата му...

# 519
В София и Стара Загора.  80 лв първичен преглед. Клиниката е Леге артис,  виж в сайта подробности.
Налагай компреси както посъветваха,  може и със сребърна вода,  и другото от Артемис.  Лекарят има свободни часове за след месец , а до тогава трябва да овладееш притеснението и да успокоиш и себе си, и кожата. На мен ми помага и воден ден + очистително / англ. сол/

# 520
80 лева ли стана вече? Пак си е вдигнал цените, имам чувство, че, докато дойде време за лазер, цената ще ме шокира Sad

# 521
Аз бях при Христозов, но първичния е 75 в Стара Загора бях. Не ми е взимал материал, направиха ми супер детайлни снимки сте специална апаратура , които явно показват всичко и на монитора в кабинета му, ми показа че имам. Приличат на бели микроскопични трьнчета, като косьмчета, но са демодекси. На мен ми каза, че нямам много, но те са един от проблемите ми и за това ми изписа Соолантра и флажил.

Вече втори ден се маха с Крема, вчера много се притеснявах да не направя реакция, че до сега каквото и да сложа ми гореше яко, но за щастие нямаше проблем. Надявам се и в бъдеще да е така, че имам цял месец да се мажа Sad

Ако се убие тоя демодекс, има ли някакъв начин да не се появява отново? И след колко време се появява ефекта му? Още имам червени петна.

# 522
  • Пловдив
При мен 1 седмица соолантра даде видим резултат.

# 523
Всеки случай е различен, не може да се каже със сигурност колко време ще отнеме. При мен беше тежък случай, видях малко подобрение след около месец, но усетих резултат след седмица - две.
За пълното отърване от демодекс още не знам, дали е възможно. Ето тук добре е написано за него:
http://www.lechitel.bg/newspaper.php?s=8&b=437

# 524
Понеже при прегледа не стана дума за слънцезащитата, нали питах тук, но се обадих и на доктора, днес асистентката се обади и ми съобщи, че доктора казал да не ползвам. Състоянието ми било такова, че сега не е удачно... Аз не виждам да е кой знае какво, и особено сега по тези жеги и с това слънце, как без слънцезащита Sad Трябва като вампир да се крия по сенките, при него съм чак средата на юли на контролен, до тогава какво ще правя не знам. На мен слънцезащитата сякаш ми намаляваше червеното и ме пазеше от ново, а сега без нея. Егати.... направо шах и мат.

Общи условия

Активация на акаунт