Розацея - тема 3

• 77 470
  • 755
  •   1
Отговори
# 540
Благодаря ви, ще я прочета. Днес отново съм същата! Че и пъпки ми излязоха, които сърбят. При всички ли е така, първо се влошаваш и после подобряваш?

# 541
  • Пловдив
При мен -не. Но при всеки предполагам е различно. Можеш ли да попиташ доктора или сестра дали това е в рамките на нормалното?

# 542
Ами ще опитам, то да говориш с него лично няма как, всичко е през секретарките и помощниците. Сега пък съм добре, бях на вън, пече ме слънце и очаквах като се прибера и се видя да съм като светофар, то пък няма нищо необичайно. Егати кожата, нищо не мога да определя и от какво Sad

# 543
  • Пловдив
Blood, четах в форума -на 90%от момичета който използват соолантра първо се влошават, после се оправят. Влошаването е около 3 седмици.

Аз пускам снимка на кожата след като приключих с сиропуването и захранването.

# 544
Чудесен резултат!

# 545
Ох, аз сьм много разстроена, не мога да спра да плача. Днес ми се обадиха от клиниката, Христозов казал да спра Солантрата и да се кажа само с Авена за нетолерантната кожа. Ами аз хубаво ще го спра, ама с какво ще убия тоя скапан демодекс? Ако мина само на Асен, то се връщам на лечението от дерматолога в Бургас, което не даде никакъв резултат, и което значи че сьм дала 75 лв преглед и 50 лв пътни, за тоя дето духа!

Мамка му! Никога няма да се оправя Sad Само с тоя флажил дето го пия, едва ли ще се оправя. Нали уж солантрата щеше да ми помоге, и тя ли да отиде сега в коша с десетките кремове, които не ползвам Sad Ще се побъркам вече!! Да продължавам ли или да 1 спра както казва Христозов Sad

# 546
Флажила убива демодекс, доколкото знам. Каза ли ти нещо, да дойдеш на контролен след еди колко си време? Освен да спреш Соолантра, какво ти каза?
Никога не се знае, дали определеното нещо ще помогне или не, защото, както казах и преди, всеки случай е индивидуален. Няма универсална формула за всички, за съжаление. На повечето хора, например, метронидазол повлиява добре, а на мен ми действа много зле, дори преди време бях се отчаяла заради това.
Дали да спреш Соолантрата си е само твое решение, но не се отчайвай, приемай Флажил и се мажи с Авен, както ти е казал лекар, и на контролен го питай, какво ще правите от тук нататък.

# 547
  • София
Ох, аз сьм много разстроена, не мога да спра да плача. Днес ми се обадиха от клиниката, Христозов казал да спра Солантрата и да се кажа само с Авена за нетолерантната кожа. Ами аз хубаво ще го спра, ама с какво ще убия тоя скапан демодекс? Ако мина само на Асен, то се връщам на лечението от дерматолога в Бургас, което не даде никакъв резултат, и което значи че сьм дала 75 лв преглед и 50 лв пътни, за тоя дето духа!

Мамка му! Никога няма да се оправя Sad Само с тоя флажил дето го пия, едва ли ще се оправя. Нали уж солантрата щеше да ми помоге, и тя ли да отиде сега в коша с десетките кремове, които не ползвам Sad Ще се побъркам вече!! Да продължавам ли или да 1 спра както казва Христозов Sad

Сега, първо се успокой. Няма такова нещо като магическо хапче или кремче, валидно за всички. Казах и преди - прочетете темата за прочистване от паразити. Използвай в допълнение на флажила и други методи. Спазваш ли диета? Пиеш ли хранителни добавки?
Само споко. Нещата ще бъдат под контрол, ако ти ги поставиш там.

Последна редакция: ср, 16 май 2018, 06:12 от АРТЕМИС

# 548
Контролния ми е чак в средата на юли! До тогава нищо не е казал, освен да спра солантрата, но проблема е, че аз вече сьм се мазала с авен този крем и ефект нямаше никакъв. Ще пия флажила, не правя диета, но ще започна от неделя, защото сина ми има рожден ден, а в събота ще правим голямото тържество. Знам, че няма универсален лек, но се надявах и се хванах като удавник за сламка за тая солантра. Притеснява ме и това, че губя месец и половина още с бездействие.

Асмегин, а на теб кое ти помогна, ако нещо ти е помогнало?

Последна редакция: вт, 15 май 2018, 21:40 от blood_elf

# 549
Този крем на Авен не е лечение, а допълнителна грижа за лицето. Реалното ти лечение сега е Флажил. Иска ми се да ти помогна някак си, с някакъв съвет, но освен да пробваш да се успокоиш, и да действаш в насоките, които описва АРТЕМИС... На мен ми помогна Соолантрата (само тя, Флажил не пиех, защото съдържа метронидазол), диета. Не ползвам грим (поне засега). Спрях да си мия лицето с вода от чешмата. Това е общо взето. Иначе преди бях зле, много зле, преди няколко страници писах пост във връзка с Мирвазо гел, там описвах кошмара, който преживях, и последиците на който се надявам да премахна с лазер на есен.

# 550
Ще я спра за 2-3 дни и ще видя как ще е , ако се махне това зачервяване и пъпките, ще си проличи, но ако не се махнат, ще спра Авена, защото имам подозрения, че е от него, мисля, че миналия път пак така стана, но не помня вече, толкова много кремове минаха през лицето ми че ми е каша, а сега в това състояние изобщо не мога да се сетя... Флажил имам още 9 дни да пия.

Аз в момента изглеждам като Армира, като снимката, която е качила преди малко.

Последна редакция: вт, 15 май 2018, 22:50 от blood_elf

# 551
  • Пловдив
Ако кожата ти изглежда като моята от последния пост защо се притесняваш?

# 552
Защото преди това не изглеждаше така, сега изглежда на пъпчици, имам и зачервяване, което ти нямаш и което ме влудява с парещото си усещане. Снощи не сложих солантра, сутринта положението беше избледняло, но си почистих лицето с млякото на Авен и пак пламнах.

За теб може би това е много добро състояние, защото си била по-зле преди това, но за мен не е, защото знам как бях до преди няколко дни - доста добре и изведнъж пъпки, червените петна и парещо усещане.

# 553
Грим ли сваляш с Авен?  Може ли да пробваш да го замениш със сребърна вода. Мисля, че тя ще повлияе и върху демодекс, а млякото най-много да ги захранва и стимулира. Поне с тия продукти много ясно виждаме когато ни инфламират, както и аз почервенявах от всякаква бяла козметика. Случва се почти на мига и няма и въпрос от него ли е, от друго ли е. И с нервите и стресът е така.  Само храните и някакви бактерии, болести са със забавено проявление и трудно относими към състоянието ни.

Армирка, много ме радваш Simple Smile Браво, браво, супер вдъхновяващо!

Последна редакция: ср, 16 май 2018, 10:14 от Фръц!

# 554
  • Пловдив
От млякото за почистване аз също пламвам и започва да пари, от всяко мляко...

Включих в маската за лице меден ябълков оцет, много добре се получи. Скоро ще вкарам и содата.

Общи условия

Активация на акаунт