Добре дошли, Януарки 2018!

• 51 633
  • 757
  •   1
Отговори
# 105
Момичетата,имам някакво кафеникаво течение...идея от какво може да е?

# 106
Отиди на лекар, мила, така мисля аз, не мисля че е притеснително, но все пак иди

# 107
Отиди на лекар, мила, така мисля аз, не мисля че е притеснително, но все пак иди
Утрогестан и но шпа,ако не спре до утре да ходя в болница..

# 108
  • Пловдив
Шльоки_Пльоки ,правилно ли съм разбрала че си от Пловдив Simple SmileАко е така при кой се следиш?
Мисля при Милен Карагеоргиев. Работи в Окръжна и Пълмед. В сряда ще ида да ме види.

# 109
Здравейте,присъединявам се и аз, с бебчо сме в 7г.с.,термина ни първо беше за 7-8.01.2018г.,днес на втори преглед ни казаха 01.01.2018г. Растем бързо! Лека бременност, на всички пожелавам и здрави бебчета до година!  Hug

# 110
Здравейте и от мен! Скоро видях двете черти на теста за бременности и в четвъртък съм на преглед. Втора бременност ми е, имам момиче на две години. първата бременност бе тежка за мен, с постоянно повръщане, но накрая резултата беше повече от добър. За сега имам много силни болки в гърдите и по- често пишкане. Надявам се тази бременност да бъде по лека, с оглед на това, че имам и друго дете за което да се грижа. Пожелавам на всички лека и спокойна бременност и едни чудесни януарски бебета Wink

# 111
Привет  bouquet
Аз съм на преглвд най вероятно чаааак на 30.05 исках тази седмица ама док вика другата пък аз нямам търпение.  Rolling Eyes На предният преглед се видя само плоден сак и искам да знам дали вс е ОК, вече трябва да си имаме и тупкащо сърчице  Praynig  знам ли ....
Шльоки пльоки как мина прегледа вчера...

# 112
Аз съм на преглед на 29.05 и на 17-ти се видя само сакче без да ми каже нищо повече ,освен че е рано.Аз също нямам търпение до прегледа и само броя дните.Според вас колко често ще ме вика след 29-ти.Тогава трябва да видим сърчице надявам се.

# 113
Здравейте мамчета, добре дошли. Ева какво стана, ходи ли на лекар?

# 114
Здравейте,присъединявам се към вас с ВТР 21.01,мин. Седмица ходих на лекар,бебчето си отговаря на 5.г.с ,следващият ми преглед е на 3.06,имам момченце на почти 4год Simple Smile на мен ми изписаха Огестан и с първата бременност си го пиех и фолиевата киселина ,засега освен болезнени гърди ,нищо друго ми няма с първата бременност до 4 мес. Не бях добре,ще видим сега Simple Smile

# 115
  • Пловдив
Привет  bouquet
Аз съм на преглвд най вероятно чаааак на 30.05 исках тази седмица ама док вика другата пък аз нямам търпение.  Rolling Eyes На предният преглед се видя само плоден сак и искам да знам дали вс е ОК, вече трябва да си имаме и тупкащо сърчице  Praynig  знам ли ....
Шльоки пльоки как мина прегледа вчера...
Оффф не се видя нищо...Може да е прекалено рано или де да знам. Това с тази късна овулация ще ми скоси нервите. Утре съм при евентуалния следящ и ще ме види с вагинален ехограф. На мен ми е ясно, че може да е рано и тнт, ама ме побърква това незнание  Crossing Arms

# 116
Ами да ходих,има леко разлепване.Пратиха ме в болница за няколко дни на инжекции...казват,че било нормално и да не се притеснявам,но се притеснявам.Да лежа след като ме изпишат 30дни...Увеличиха ми утрогестан а на 2х2...и сега си лежа в Шейново.Иначе имаме сърдечна дейност Simple Smile

# 117
Ами да ходих,има леко разлепване.Пратиха ме в болница за няколко дни на инжекции...казват,че било нормално и да не се притеснявам,но се притеснявам.Да лежа след като ме изпишат 30дни...Увеличиха ми утрогестан а на 2х2...и сега си лежа в Шейново.Иначе имаме сърдечна дейност Simple Smile
Почивай мила, всичко ще бъде наред, спокойствие и силна храна  Wink

# 118
Ева, това ти е работата сега почивай си, имате и сърчице чудесна новина  Hug Знам, че не ти е много спокойно, но вс ще мине  bouquet
Шлоьки ще имаме нужда всички от мнооооого търпение, това е положението  Crazy

# 119
Ева, това ти е работата сега почивай си, имате и сърчице чудесна новина  Hug Знам, че не ти е много спокойно, но вс ще мине  bouquet
Шлоьки ще имаме нужда всички от мнооооого търпение, това е положението  Crazy

И аз нямам търпение до петък за прегледа, дано не кажат,  че е рано

Общи условия

Активация на акаунт