Бунгала на море

• 58 504
  • 121
  •   1
Отговори
# 60
  • Монтана
В Ахтолол има и хубави бунгала. Зависи кой колко желае да плати.

# 61
  • оттам, откъдето започва България
Таня, давай, очаквам предложенията ти.

# 62
  • Монтана
Аз лично резервирах отново за Св.Никола. Приятели бяха миналата година в Райски кът и също са доволни. Дафина отвън изглеждат добре и са на първа линия до централния плаж. Белите къщи- пак ми допадат стига да не ползвам четворката, доколкото разбрах има към тях и много голямо бунгало тип апартамент.

# 63
  • Sofia

Предложете ги хубавите бунгала в Ахтопол! С линкове, отзиви, предложения. Свекърва ми има носталгия към Ахтопол и бунгалата им, но всичко е трагично! Къде са хубавите бунгала?

# 64
Другата седмица искаме да отидем някъде около Варна за уикенда. Да знаете по това време дали има нещо подходящо? Може и там да си приготвим храна.. да е добре отоплено...  Може и да е нещо като вила. Става въпрос за 6 човека.

# 65
  • Монтана

Предложете ги хубавите бунгала в Ахтопол! С линкове, отзиви, предложения. Свекърва ми има носталгия към Ахтопол и бунгалата им, но всичко е трагично! Къде са хубавите бунгала?

Аз лично резервирах отново за Св.Никола. Приятели бяха миналата година в Райски кът и също са доволни. Дафина отвън изглеждат добре и са на първа линия до централния плаж. Белите къщи- пак ми допадат стига да не ползвам четворката, доколкото разбрах има към тях и много голямо бунгало тип апартамент.

# 66
А Св. Никола и Бунгало на брега на морето едно и също място ли е?

И тези бунгала на какво разстояние са от местата за хранене и лунапарка?

# 67
  • Монтана
А Св. Никола и Бунгало на брега на морето едно и също място ли е?

И тези бунгала на какво разстояние са от местата за хранене и лунапарка?

Да едно и също са.
Места за хранене има съвсем близо до бунгалата, а лунапарка е на 10-15мин. ходене пеша.

# 68
  • sofia
Здравейте! Търся хубаво бунгало-вила около Китен. Предпочитам да е близо до плажа и да е на тихо място.

# 69
  • На брега на реката
Някой има ли пресни отзиви за "Морски бриз" Царево. Намирам все старички мнения, които са положителни. Но все пак историята познава не един или два случая на зле поддържани във времето бунгала и къмпинги. Търсим нещо подходящо за 5 възрастни 3 деца. Обадихме се на доста от бунгалата в Арапя, на още не знам колко и всичко беше заето за предпочитания от нас период. За сега сме се спрели на "Морски бриз", но много държа да чуя мнение Simple Smile
Ние като цяло сме почитатели на този тип почивки. В последните години бяхме на къмпинг "Юг" - чиста морска вода, борова горичка, но зле поддържани бунгала; Камчия, къмпинг Рай, същата комбинация - чисто море, борова гора и ужасни бунгала. Та вече вдигнахме летвата и искам да ми е чистичко, реновирано, но пък на бунгало Simple Smile

# 70
В Китен към хотел Нева правят бунгала видях на страницата им във фейса. Нямам представа как ще са, но ако са новички ще е супер, мястото е готино, съвсем близо и до плажа и до центъра.

# 71
  • София
Zest, ние резеревирахме във вили Елмона в Камчия. Водят се реновирани, но не сме били на място за да се уверим на живо. В гугъл мапс приличат на стандартни бунгалца с китна и спокойна зона за игра. На снимките, които разглеждах по разни сайтове, къщичките и вътре изглеждат прилични. Дано не останем разочаровани Bowtie

# 72
  • Варна
Zest, ние резеревирахме във вили Елмона в Камчия. Водят се реновирани, но не сме били на място за да се уверим на живо. В гугъл мапс приличат на стандартни бунгалца с китна и спокойна зона за игра. На снимките, които разглеждах по разни сайтове, къщичките и вътре изглеждат прилични. Дано не останем разочаровани Bowtie

Мястото е хубаво и ако нацелите хубаво време ще е кефско Simple Smile

# 73
  • София
Мерси Simple Smile, ние малко насляпо резервирахме, защото не сме ходили на нашето море дълго време, а много ни се иска и търсехме някое спокойно местенце без много застрояване. После ще напиша как е било. Ще ходим в края на август.

# 74
  • На брега на реката
Емоната ги гледах, реновирани и двуетажни, но не бяха ли далеч от плажа. И май успях само един техен линк да разгледам, няма мн инфо за тях в нета.
На Камчия ни харесва. Преди 4 години като ходихме за първи път, бяхме почти извън сезона. Тихо, спокойно, чисто, дори и с бунгалата нямах ядове. Миналата година повторихме, но останах изключително разочарована.
От къде букнахте Емона?

Едит: явно не са били тия с малкото инфо. А просто поредните, които не са свободни за нашия период. Вече стана тотална каша в главата ми. Добре, че си записвам Simple Smile

Последна редакция: пн, 02 апр 2018, 09:28 от Zest

Общи условия

Активация на акаунт