Искам да кажа ... (119)_24.04-30.04

• 85 063
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 15
Добро утро! Благодаря за новата тема.
Аз пък спах, но съпругът ми ме събуди, защото ще караме децата на доктор.

# 16
Аз продължавам да смятам 2 юни за чудесна дата.

# 17
Защо втори юни  newsm78 Белинда със сигурност няма да изчака дотогава. Но поне изчака хубавата зодия.

# 18
Аз продължавам да смятам 2 юни за чудесна дата.

Ти съвсем се оля  Joy. Тя Белинда мен ме мрази за 2 Май, а ти в Юни я запрати. Лоша, лоша Сбъдваща.

# 19
Даун,  Shocked!
Защо не се обади в полицията. Страх ме хвана, като те прочетох! В такива случаи бившия не може ли да намине, поне малко за подкрепа?

# 20
  • До морето
Добро утро! Малката е със запушен нос и цяла нощ се въртя, накрая я взех при нас на спалнята, в резултат на което съм схваната зверски. Добре, че вчера бях на масаж  Rolling Eyes

# 21
  • София
Добро утро!

Предната тема я попропуснах и не знам каква е врътката с еклерите, та ако може да ме посветите в нея. Но аз рядко се сещам за еклери...

Още не съм си получила онези евтините тениски, за които ме светнахте. Днес трябва да пристигнат и ще кажа какво е положението. Дано да ми станат.

Минах през ужасен цистит, такова чудо не бях преживявала досега. Не знаех, че пишкането на кръв, освен неописуема болка, е сред екстрите и меко казано изпаднах в шок и ужас. Пих антибиотик и се оправих.

# 22
  • София
Добро утро!
Днес е чудесен ден за посещение на щъркела! Нищо, че е хладничко, важното е, че е слънчево, ясно и тихо. Тъкмо като се приберат вкъщи ще се е стоплило и юруш на разходките Party

# 23
Даун,  Shocked!
Защо не се обади в полицията. Страх ме хвана, като те прочетох! В такива случаи бившия не може ли да намине, поне малко за подкрепа?

Не Мери, не искам Simple Smile. Мина, но наистина се изплаших, а аз съм здрава кака Simple Smile.

# 24
  • Sofia
Даун,  ooooh!,не можеш ли да сложиш някаква охранителна система в гаража-СОТ?   newsm78
Предлагат ли се при теб, скъпи ли са?
Скрит текст:
И ние оставаме сами за по няколко дни, обаче сме обградени със СОТ, включвам го по етажие през нощта, паник бутон имам, а и пред къщата ни дежури патрулка,даже по няколко,че сме на министерски път  Mr. Green и изкярваме покрай големите 'ора.
Съчувствам ти. Вземи си сигнален пистолет  newsm78,или нещо, с което да  плашиш...newsm78
Чакам си чуждестранната другарка и щерка й да се наспят и да ми се обадят за хайманлък. Mr. Green
Събудих се гладна и се налапах с овесени бисквитки  Embarassed,пък уж да огранича въглехидратите. Явно няма да е от днес  hahaha.Имам едно шише кленов сироп,подарено ми от свеки преди повече от година, да си поливаме палачинките  Crazy.Никой не го близва, казвайте как се слабее от него  bowuu!
Оплаквам се,че покрай електронните игри и регистрации на синковеца, съм се абонирала за някаква услуга, която не ползвам, но ми теглят от картата по 10 лв/мес., а и не помня как и откъде да се отпиша  Tired.Годишен абонамент,ще олекна 120 лв. зАлудо.  ooooh!

# 25
Даун, сташничко си е това.
И аз бих се обадила в полицията.

Писна ми да гледам хотели в няколко града, да не говорим че масово са направени стаите за по 2ма човека и няма как да се набутат вътре 4ма. Или имат по 1-2апартамента, все заети.
Накрая ще си стоим пак в Плевен, най-много да прескочим някъде за 1ден и да се приберем.

Днес ще ходя до Еконт да си взема едно стики от размяна и да изпратя други две. Simple Smile
И приключвам вече с тази истерия на децата.

Чакам си и парфюма за РД, който си поръчах, другата седмица трябва да пристигне.

# 26
  • Варна
Весела, да, аз правя редовно с кленовия сироп режим. Купувам си го от най-обикновен магазин за био продукти, до работата ми, но има на много места. Даже и в Кауфланд има, но техния не ми хареса и се отказах, въпреки че по-евтин идва. Не поръчвам тоя Мадал бал ли, как беше, много скъп бе, злато ли има вътре? И с моя, обикновения, се получават нещата, лично изпробвах.

Даун, вземи си един спрей, за кураж.

# 27
Имам аларма, но не покрива гаража, а и до сега не е било нужно. Аз го държа отключен. Кучката е достатъчна надявам се. Абе наистина за първи път ми стана страшно. Сега съм ОК и нищо няма. Да видим как ще дойде, когато се стъмни.

# 28
  • Sofia
Тонка,  Hugпък аз те подозирах,че си се отдала на Цептер-ско готвене  Mr. Green Mr. Green
За еклерите:
Скрит текст:
Белинда ще черпи позналият рождената дата на Козуначко с еклерите,които прави преди няколко дни и които отдавна изядоха  Mr. Green.Другите ще се черпим с Телишко мерло,защото й е любимо  Hug.Точим се за софри,един вид.Както и има залози за дата,тегло и ръст на нероден Петко  Hug.
Утре ще е Щъркеловден,казах аз   bowuu,вЕрвайте ми  Whistling

# 29
Защо втори юни  newsm78 Белинда със сигурност няма да изчака дотогава. Но поне изчака хубавата зодия.
2 май, разбира се.  Заради Борис.

Общи условия

Активация на акаунт