Искам да кажа ... (119)_24.04-30.04

• 85 260
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 90
Мойта сушилня хал хабер си нямам като килограми колко е ама събира две перални, хора, в оригинал. Една от най-сполучливите ми покупки е.

И моята е така и даже сама си изчислява времето за сушене  Mr. Green

Даун, много неприятно. Заключи гаража довечера  Hug

# 91
  • София
Хелоу Hug
Ех, заглавието на темата, посветено на мен bowuu На Козуначко, по-точно Grinning Поласкана съм Hug

Хайде, последна седмица, пфффффф! Да си харесва един ден....

Сънувах странен и забавен сън - че сме осиновили слончето в зоопарка Mr. Green Събуждам се и си викам - колко тематично, те бременеят по 2 години hahaha

# 92
Белиндааааа!  bouquet

# 93
Рая, точно килограмите имах предвид. Доволна съм от Беко-то, не мачка дрехите, не ги свива, но не може да поеме цялото пране от пералнята.
Както каза някой въпрос на късмет. Ние нямахме късмет с телевизора, Сони, който се счупи непоправимо няколко месеца след изтичането на гаранцията. Искам да отида с някой в магазина и да ми каже какво да си купя. Сега ни предстои и кола да си купуваме и се мотаем, защото не можем да се спрем на марка. Мразя да чета мнения в интернет, защото са много противоречиви.

Белинда, ставай по-рано де. Цял форум чака да се отчетеш  Hug Спомням си как след въпроса "Още ли не си родила", много ми се искаше да убия някой.

# 94
Дейзи, нали знаеш приказката - кола, прасе и жена, какво ти се падне  Laughing
Успешна покупка, каквато и да е  Peace

Днес баба Лили има рожден ден. Според статията ставала на 78. Да е жива и здрава  Peace

# 95
Хай аз съм го правила един път досега този метод на отслябване с кленовия сироп и имаше много голям ефект при мен. Аз свалям много бавно заради щитовидната жлеза и искам да имам някакъв по видим резултат, за да се мотивирам и да продължа. Този кленовият сироп от Кауфланд не съм го пробвала обаче следващия път ще пробвам с него.
Даун не разбрах какво е станало точно, обаче аз се страхувам да съм сама а ми се налага че и с децата съм сама. Може би трябва да сложиш някаква охранителна система за всеки случай.
За пералнята в момента съм с Канди, ужасна е не пере добре и е страшно шумнавсе едно сме на летището. Чакам да се развали, че ми е съвестно да си купя нова при положение че тази работи, но съм решила следващата да е Беко, миялната си я взех такава много съм доволна, много.

# 96
  • До морето
Белинда, как можа?!?! Отивам да си доизям еклерите, то се е видяло, че други няма да ям  Crossing Arms
Ша, много съжалявам, че не ти е харесал. Аз наистина съм влюбена в него. Даже снощи една жена в Хепи ме спря да ме пита с какъв парфюм съм, че много й харесал.
Като казах Хепи - каква случка имахме вчера. До нас иваше 3 маси с ученици, явно от друг град бяха дошли на екскурзия ли и аз не знам на какво. Та 3 маси с ученици, видимо 15-16 годишни и двама учители. Както се хилеха и веселяха по едно време се развикаха, разбягаха се насам-натам. Стана ясно, че едно момиче е припаднало. Сервитьорките много се шашнаха, дойдоха управители, викаха линейка. И в цялата тази търапана стана ясно, че момичето се било напило. Взеха да смятат - било пило мастика, мента, ракия и бира. Почнаха да спорят сервитьори, управители и учители кой къде е гледал, кой на кого поръчвал и кой носи отговорност. Междувременно припадналата се свести и категорично отказа лекар, та звъняха втори път да отказват линейката. Набързо си събраха чантите и се изнизаха всички тихомълком. Забравих да спомена, че цялото действие се развива между 19:30 и 20:00ч. Още ми е гадно като се сетя това момиче паднало на земята, щото се напило като талпа...

# 97
  • Euskal Herria
Направило ми е впечатление, че и тук младежите доста пият, особено когато е фиеста - направо окото ми се плаши, като ги видя насядали по земята и множеството бутилки.
Ама то в обедното меню в заведенията задължително е включен алкохол, така че явно си е нормално за тукашните.

Дайте повече информация за този режим с кленовия сироп - на Гарабитов или всякакъв друг става.
vesela_veli, може ли малко по-подробно. И аз съм в същото положение, затова бих искала да те помоля на ЛС за повече обяснения, ако е удобно.

# 98
  • Варна
Яна, от моя опит - всякакъв става. Просто има различни класове, съответно с малко по-различен вкус. По-висок клас - по-вкусен сироп. За мен лично.

# 99
Марипоса, моята щерка отива на курсове по декупаж. Там има деца от 5 до 8 клас. И по- големите разказват каква е модата от няколко години. Когато отидат на екскурзия някое дете винаги взима тайно алкохол от дома си. Използват малки шишенца за пренос. Вечер в стаята, където се събират децата си нарочват някое момче/момиче и му сипват тайно по малко алкохол и му гледат сеира. Тръпки ме побиха от това, което ме чака.

# 100
Това си е практика от едно време.

# 101
Само че алкохолът не се взима тайно. Има родители, които се хвалят как са сипали "половинка" на детето.

# 102
Направило ми е впечатление, че и тук младежите доста пият, особено когато е фиеста - направо окото ми се плаши, като ги видя насядали по земята и множеството бутилки.
Ама то в обедното меню в заведенията задължително е включен алкохол, така че явно си е нормално за тукашните.

Дайте повече информация за този режим с кленовия сироп - на Гарабитов или всякакъв друг става.
vesela_veli, може ли малко по-подробно. И аз съм в същото положение, затова бих искала да те помоля на ЛС за повече обяснения, ако е удобно.
Яна писах ти на лични.

# 103
То май не е до вкуса, ами повечето кленови сиропи всъщност имат много малко съдържание на кленов сироп. Аз пращах от тук на баща ми, че майка ми си беше наумила някакви рецепти, които може да му помогнат и тогава се зачетох по етикетите. Не виждам как може да се слабее от кленов сироп след като съдържа толкова много захар. В общи линии казват, че е малко по-малко зле от захарта ефектът от консумацията му, въпреки полезните вещества, които съдържа.

https://authoritynutrition.com/maple-syrup/

# 104
Вечер в стаята, където се събират децата си нарочват някое момче/момиче и му сипват тайно по малко алкохол и му гледат сеира. Тръпки ме побиха от това, което ме чака.

Научете ги да спазват правилото за пиене на каквото и да е на места с повече хора  Peace
Пие се от шише с тясно гърло и капачка или кенче (а не от чаша), и въпросното шише/кенче не се изпуска от ръка и поглед. Аз съм жена на сто години, но като посещавам непознати места и съм сред непознати хора винаги си го спазвам това правило. Не е въпроса само в напиването, може да е дрога, може да е приспивателно с цел ограбване и/или изнасилване... Абе - всичко може да е. Затова - предпазливост никога не е излишна. Между другото, това правило го знам от баба ми, родена 1927 година. Та никой не открива топлата вода.

Общи условия

Активация на акаунт