Искам да кажа ... (119)_24.04-30.04

• 85 085
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 225
Обядът ми е измислен- печени свински гърди. Само трябва да пресека улицата и да вляза в магазина- а така ме мързи!

# 226
Аз цял ден се занимавам с "телешките" кокали, които се оказаха агнешки. Току що изчоплих месото от кокаляка и мазгоча (кучка и кот си поделижа каквото остана, но едната в задния, другата в предния двор).

Сложих много пресен лук, спанак и джоджен. Да става каквото ще. Сега ще си правя маникюр  Crossing Arms

# 227
Янтра, това е много добро Joy Майките възмутени ли бяха:))
Жаки ме направи за две стотинки пред гледачката онзи ден, направо не е за разправяне, хеле тук:))

И днес няма да се появи Козуначко, утре ще е:)

Хай, преди години мъжът ми отказваше чисто постно ястие и съм му предлагала лещата  поръсена с хрупкави парченца бекон. Това преди, сега отпаря лапад с ориз и пита за още:) Всичо се научи да яде, че и му харесва:) Като се запознахме и тръгнахме по- сериозно ме предупреди да не се хабя да се изявявам в кухнята, щото той нищо освен скара не ядял. Не яде дрънки:)
После като започнах да ходя у свекървата, разбрах и защо не ядял завалията:) Тя да ми е жива и здрава готви ужасно! Не знам  как успява от хубави продукти да сътвори страшни неща:) Хубавото е, че отдавна се разбрахме и тя изобщо не готви, за вечеря само у нас. Само една торта и едни сиренки са и добри и прави за децата понякога.
Една сарма и е като пощенски колет, от средно големите:) А супата топчета с топчета, като чирпански кюфтета и домати слага, така с кожичката:)))

# 228
Жаки, не се стискай, а разказвай!
Ето и аз ще разкажа една от ранните години на синът. У дома се разкарвам гола- докато влизам в банята, докато се преобличам.....не нещо целенасочено. На никое от децата не съм правила впечатление. Не съм забелязала любопитни погледни. ММ пък се разкарва по слипове.  Коментирани са и органите как се казват- на момчетата- пиле на жените- пупа. Един ден синът се доближава до баща си, който си е легнал по слипове на спалната и си почива. Та го хваща по органа и му казва- Леле, тати, колко ти е голяма пупатааа!

# 229
  • Телиш/Плевен
Чакаме белинда да роди, тя пък подаръци получава и хич не си дава зор!
hahaha Joy
Хич не бърза Козуначко, какво да се прави. preggo

Белинда, много хубав подарък, със здраве да си го ползваш! Hug

С еклери няма да тръгна да се разправям, ама ще взема да купя най-накрая, че вече ги сънувам. Laughing В единия от двата магазина, които са ми съвсем наблизо, продават страхотни пастички, еклери и сладки. Аз, разбира се, ходя основно в другия, но може днес да се отбия за някой и друг еклер. Grinning

# 230
Янтра, това е много добро Joy Майките възмутени ли бяха:))
Жаки ме направи за две стотинки пред гледачката онзи ден, направо не е за разправяне, хеле тук:))

И днес няма да се появи Козуначко, утре ще е:)

Хай, преди години мъжът ми отказваше чисто постно ястие и съм му предлагала лещата  поръсена с хрупкави парченца бекон. Това преди, сега отпаря лапад с ориз и пита за още:) Всичо се научи да яде, че и му харесва:) Като се запознахме и тръгнахме по- сериозно ме предупреди да не се хабя да се изявявам в кухнята, щото той нищо освен скара не ядял. Не яде дрънки:)
После като започнах да ходя у свекървата, разбрах и защо не ядял завалията:) Тя да ми е жива и здрава готви ужасно! Не знам  как успява от хубави продукти да сътвори страшни неща:) Хубавото е, че отдавна се разбрахме и тя изобщо не готви, за вечеря само у нас. Само една торта и едни сиренки са и добри и прави за децата понякога.
Една сарма и е като пощенски колет, от средно големите:) А супата топчета с топчета, като чирпански кюфтета и домати слага, така с кожичката:)))

Joy Страхотно описание Simple Smile.
Има и такива жени, не всички стават в кухнята. На братовчедка ми английската и баба беше потресаваща. Аз изпитвах див ужас, когато ходех у тях. Другата и баба беше австрийка и поне свестни сладкиши правеше.

# 231
Прочетох в темата за храната Тарталета, че прави мързелива баница със стар хляб и моля за рецептата.
Темите за раждането и секса и при нас предстоят, но поне за щъркела ще си го спестим - каката помни че съм била в болница да раждам братчето й - всеки път като минем покрай ния вика "Мамо, мамо, помниш ли като беше тук да раждаш ....".

# 232
Чакаме белинда да роди, тя пък подаръци получава и хич не си дава зор!
hahaha Joy
Хич не бърза Козуначко, какво да се прави. preggo

Белинда, много хубав подарък, със здраве да си го ползваш! Hug

С еклери няма да тръгна да се разправям, ама ще взема да купя най-накрая, че вече ги сънувам. Laughing В единия от двата магазина, които са ми съвсем наблизо, продават страхотни пастички, еклери и сладки. Аз, разбира се, ходя основно в другия, но може днес да се отбия за някой и друг еклер. Grinning

Ние тук си се шегуваме, но аз се замислих, че еклери съм яла само веднъж в живота си през 80 и някоя. Сега като видях Белиндините и вече от няколко дена търся свестна сладкарница. Ще ме развалите, ей.

# 233
  • Телиш/Плевен
Ние тук си се шегуваме, но аз се замислих, че еклери съм яла само веднъж в живота си през 80 и някоя. Сега като видях Белиндините и вече от няколко дена търся свестна сладкарница. Ще ме развалите, ей.
Дано откриеш, Даун. Hug

Аз не съм яла от месеци, но и като цяло не съм много по сладкото, та като хапна един, мога и цяла година да не ям, ако няма какво/кой да ме подсети за тях. Старателно избягвам гореспоменатия близък магазин, но след снимката на Белинда много ми се доядоха и вече колко дни се удържам, ама май съм дотук. Mr. Green

# 234
  • някъде ... тук ...
rire, не съм Тарталета, но моята мързелива баница със стар хляб е проста:
Скрит текст:
Редя филиите и части от тях до запълване на тавата. Отгоре заливам със смес от яйца, сирене, кисело мляко и малко олио (общо взето плънка за нормална баница) и пека във фурната.

Довечера съм на родителска на дребния. Отдавна не съм ходила, все баща му е бил досега. Ще видим как ще е.

# 235
  • Варна
Аз май съм късметлийка, че съм пропуснала въпросната снимка Simple Smile Иначе по отношение на изкушенията съм изтеглила късата клечка - до вкъщи има цех за сладолед, който прави много вкусни неща, а до офиса ми - сладкарница, много голяма и оборотна за Варна, пекат в промишлени количества всеки ден и като се размирише из квартала се чудя къде да се дяна, че почвам да се плюнча. Като наркоман съм за сладко и нямам спирка, ужас направо.

# 236
Мари,
Скрит текст:
айде ще кажа, ама само да сте се подигравали:)) Значи след обяд спи малката, аз в спалнята се щракам с фотоепилатора, чекнах се, но за някои зони ми трябва помощ, викам мъжът ми. Жаки се събуди по- рано от предвиденото, надникана и каза че ще гледа детско, не коментира нищо. На другия ден я водим и тя ни в клин, ни в ръкав се изцепи- госпожо, а пък вчера тати правеше нешо на мама на д@пето и тя му каза, по- внимателно, че ме заболя....погледът на жената беше...не знам как да ви го опиша.
Идеше ми да и откъсна езика на малката клюкарка Embarassed Аз с отопление нещо за еплация, ама не знам хвана ли декиш. Вече процедури, само като я няма. Всякакви процедури  Wink

Даун, колко години се мъчих, докато станем достатъчно близки със свекървта, че да намеря деликатен начин да кажа, че не се справя с готвенето. Все бях на особени диети, само на салата и т.н. Сега няма драма, тя си знае коя е кралицата на черпака у нас, а и е възрастна и е идеално, аз да и приготвям храна. Не е капризна и яде всичко, което правя.

# 237
Оф, то се е видяло, ще правя еклери. Не се траете, значи.
Жаки, и аз се нареждам за историята.
Янтра, Мария  Joy
Жакиииии  hahaha

# 238
  • Варна
Моята дъщеря на абсолютно всеки обяснява, че когато тати не слуша мама му се кара, когато мама не слуша тати й се кара, а когато тя самата не слуша й се караме двамата. Хората се чудят къде да се дянат от тия обяснения, защото така поднесено излиза, че вкъщи друго не правим освен някой на някой постоянно да се кара.

# 239
Жаки, много се смях. И моята свекърва ми отстъпва доброволно готвенето, макар тя да се справя не зле с някои неща.
Вани, как е Виктор?
Хай, твоето е нищо, моят казва - Мама ме бие, но не всеки ден. Ще ми го вземат социалните от такива изказвания, все едно си имам график да го пердаша.

Общи условия

Активация на акаунт