Искам да кажа ... (119)_24.04-30.04

• 85 361
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 645
Еее, Румка, да си жива и здрава Hug Дано не мине котка път и да идем:)

А Захирчето къде изчезна, да се връща не- мед-ле-но  Heart Eyes

Днес голяма жега 26-27 беше в Пловдив аз доволен, обича топличко:)

Пекох кюфтета Стара планина от Лидл, за пръв път взимам, че нямах време за вечерята, ми много са прилични, почти не се стопиха. Слагам аз порциите и питам моят, колко, той вика 2-3 викам

# 646
  • София
Белинде, появи се,да не вземе да се окаже че съм познала датата.Да започвам с правенето на сладкиши. Grinning
Ето ме Tired Днес определено не ми е ден. След целодневното влачене, за вечеря варих картофки и като ги изсипвах в гевгира, пръсна и ми изгори корема Tired Не е страшно, просто пръска гореща вода, но тази бременност трябва да приключва, че се осакатих...То не бяха порезни рани с ножове, стъкла, шевове, изгаряне...аман!!!

# 647
Много хубав град е, страхотна архитектура.
Пък може да се засечем там, по едно кафе да изпием  Wink  Hug

# 648
  • Телиш/Плевен
Оо, Белинда. Hug
Ех, този Козуначко, много упорит ще излезе. Heart Eyes

# 649
Влизам, гледам 99+ отговори...викам Белинда ще да е родила, ама йок!  Mr. Green Ще ям еклери  Whistling

Връщам се да чета, ама преди това да кажа: честито на рожденици и празнуващи!

# 650
Оо, Белинда. Hug
Ех, този Козуначко, много упорит ще излезе. Heart Eyes
Теленце Laughing Ни залози го трогват, ни еклери Grinning

# 651
Жаки, ако стигнете до Русе отскочете до Букурещ, има страхотен аквапарк, закрит, ункаааалеен  Crazy Мога да ти пратя сайта, ние ходихме за 1 ден, много сме доволни Peace

# 652

Днес голяма жега 26-27 беше в Пловдив аз доволен, обича топличко
Как завиждам само Cry. В момента тук е 2 градуса. Лапетата заспаха в 17:30ч, наводниха ми кухнята, банята, а докато бях отворила прозорците, за да става течение, малкото зло излезнало по подгизнало от вода боди на терасата, а то кучи студ и духа ooooh!. Дремнаха час, малкото се събуди и реве, че му се спи, а без да суче не заспива. Главата ми е камбана.  Tired

# 653
  • До морето
Всичко изтървах, всичко! Ходих да тропам и после се освиних грандиозно с цяла купа салата. Самичка си я изядох, но никой не дадох  Naughty
Аз моят бретон няма да си го показвам, че Силвия ще умре от срам с нейното бретонченце  hahaha Моето, братче, не е бретон, а бретонище - 2/3 от косата ми  bowuu
Имам мнооооого снимки аз, дядо ми е бил любител фотограф, хиляди снимки имам и ни една случайна. За разлика от тези на Бърдс, моите всичките са сложна композиция - то са каренца, вазички, ковьорчета, аз поседнала в тревата или разположена небрежно полегнала на червен губер  hahaha
Моля за снимки на абитюрентката  Wink, на Давиз и на другите, които изтървах.

# 654
Румка, до Букурещ едва ли ще стигнем, за него отделно имам план, ще го комбинираме със Сибил, откъдето са румънцуте, с които се сприятелихме в Тайланд, бил туристически град, много хубав. Постоянно ни канят. А ако дойдем в РусИ, така казва на мъжа ми братовчедката от там:)) ще ми е приятно да черпя кафе за рождения ми ден, може и торта, нЕкоя диетична нали Mr. Green

# 655
Ooo, много хубава тема сте подхванали със старите снимки, много сладки деца сте били  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 28 апр 2017, 07:08 от Алечка

# 656
  • Sofia
 hahaha, имам и аз същите фотосесии  bowuu- с тИлИфон, по народна носия в ДГ, на губер  Mr. Green,обаче са при мама  Crazy.
Не видях много от показаните снимки, обаче  Crossing Arms.
Цял ден нещо правя и някъде обикалям  Whistling. А какво време се е отворило  Hug,приказка  Peace!

# 657
  • София
Аз явно съм единственото дете, което никога не е имало бретон Laughing Бретон си отрязах на 25+, когато бяха модерни асиметричните, отива ми, но трудно свикнах и трудно го правех, та след 1-2 години го разкарах.

# 658
еее аз съм на работа и не мога да изръшкам детските албуми  Sad Но пък наскоро братовчед ми беше качил във фейса снимки от нашето (на братвчедите) тийнейджърство, много мило ми стана  Heart Eyes

# 659
  • Някъде там
Утре ще пусна пак снимки че вече съм в леглото,а от телефона не знам как.
Белинде,ах това бебе,така да те мъчи.
Видях много интересна рецепта за хрупкави топчици от сирене в купичка от тортила и май утре ще пробвам.така обичам сирене,и пак няма да опитам.Ако станат ще покажа. Сега ще лягам с книжка.Пристигнаха ми от озон и съм много доволна. Лека нощ на всички.

Общи условия

Активация на акаунт