Искам да кажа ... (119)_24.04-30.04

• 85 199
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 1 110
Чек, на франзела с масло, запечена във фурната с някакви подправки:) Друго ли е?

Друго е. Laughing Основата е печени филийки със зехтин, но отгоре има и други неща и цялото нещо се нарича брускета, а не само хляба. Почти винаги изглежда така:

www.fromthegrapevine.com/israeli-kitchen/what-is-bruschetta

# 1 111
Кажи, кажи да знам Simple Smile На моите "брускети" друго име ще измисля Simple Smile Ама да знаеш, че по заведенията на същите пак така им казват, поръчвала съм си/) Със сьомга или с маслинена паста- все си е франзела с масло основата. А истинските са като солети нали, но по дебели и усукани някак?

# 1 112
Не, не са като усукани солети.  Mr. Green

# 1 113
  • Sofia
Да, ама Джена едва ли яде през 3 часа Naughty
Joy яде и още как, даже на по-често  Whistling.
И аз се разглезих и свикнах на няколко бани с тоалетни,та като отидем при моите в апартамента ми е  тегаво с една баня/тоалетна. Тук си имаме 4  Whistling,всеки може да си клечи когато и по колкото си иска. 12 кв. за баня не мога да се ориентирам колко е,ама нито една баня не ми е твърде голяма  Mr. Green.Едно диванче,верно,колко му е да се курдиса и да си се правят там разни нещица, на голо  Mr. Green. ГримирВам се в трапезарията, пред прозореца,имам огледало и мазилата ми седят там,на перваза. Ама аз не мажа много кит, а и нямам. bowuu.
От сутринта с младежа си пуснахме тийн сериалчето-Не така,брат. Голям хилеж. Синковецът го изгледал целия, аз докато се гънах в залата  Laughing. Баща му ни се чуди на акъла  hahaha.

# 1 114
Ами аз това си представям, като чуя брускети. Може да в друго, но не съм компетентна:)

# 1 115
  • София
чуждопоклоннички Mr. Green
най-яката брускета по национален маниер е циганската баница, пък Laughing

искам да кажа, че като дадох предложение на Лили, ми се дояде миш-маш. ако имаше и кой да ми го направи Embarassed

# 1 116
чуждопоклоннички Mr. Green
най-яката брускета по национален маниер е циганската баница, пък Laughing

искам да кажа, че като дадох предложение на Лили, ми се дояде миш-маш. ако имаше и кой да ми го направи Embarassed

Съгласна съм Simple Smile. Ама сега ми се дояде лютеница и ще ме вкараш в работа, защото друката БГ брускета е филия с лютеница.

# 1 117
Даун, вкарваш ме в размисли за лютеницата сега. Дали няма да стане в слоукукър или в хлебопекарната? Нали и в двете правят сладка?  newsm78 Обаче трябва да си носим червен пипер (чушки) от Шабла.  Mr. Green

# 1 118
Даун, вкарваш ме в размисли за лютеницата сега. Дали няма да стане в слоукукър или в хлебопекарната? Нали и в двете правят сладка?  newsm78 Обаче трябва да си носим червен пипер (чушки) от Шабла.  Mr. Green

Имам позната, която прави супер лютеница в хлебопекарната.

# 1 119
Аз всъщност съм правила само един вид лютеница, която не се вари/пържи и е супер вкусна. С доматено пюре и печени патладжан и пипер. Само че после се варят бурканите и при първия ми и последен опит, стените на кухнята бяха целите в лютеница.  Sunglasses

# 1 120
Аз правя моята също със салца, но си пека чушките и патладжаните. Разправията е докато се бърка, но хлебопекарната е много малка Sad.

# 1 121
  • на Мелмак
Ох, имайте милост - лютеница, брускети , миш маш- ми всичко ми се прияде и онова на жаки с яйцата Laughing Laughing Laughing
От как ви чета , в къщи са доволни , питки , козунаци , разни ми ти работи Grinning
А моите 3-4 кг и те си седят , не мърдат, нямам сърце да не хапна парченце питка.
Брускетите и аз ги правя отгоре с доматчета или други неща.
На доматената манджа ще отиват без. Mr. Green

# 1 122
Аз правя моята също със салца, но си пека чушките и патладжаните. Разправията е докато се бърка, но хлебопекарната е много малка Sad.

Ама аз не бъркам салцата с печените чушки и патладжани на котлон, а просто ги разбърквам, добавям преварено олио, сол и май малко чесън се слагаше, трябва да намеря написаната рецепта. Една баба в някакво село ми я беше дала, само че не ми каза докъде да пълня бурканите и резултатът беше епичен.

Слушам Радио 1 Рок. Голям кеф.  Heart Eyes Ходи ми се на Пърпъл в София.

# 1 123

Ама аз не бъркам салцата с печените чушки и патладжани на котлон, а просто ги разбърквам, добавям преварено олио, сол и май малко чесън се слагаше, трябва да намеря написаната рецепта. Една баба в някакво село ми я беше дала, само че не ми каза докъде да пълня бурканите и резултатът беше епичен.

Слушам Радио 1 Рок. Голям кеф.  Heart Eyes Ходи ми се на Пърпъл в София.

Аз съм традиционалист и бъркам Simple Smile. Имам и 30 литрова тенджера (Янтра  FlutterLaughing.

# 1 124
Изгледахме един филм. Голд. Злато, демек.
Ако някой иска да се отврати от вида на Матю М. да го гледа. Плешив, мазен, с шкембе и криви зъби, постоянно с цигара, и чаша в ръката. Ми не ми хареса и не го препоръчвам. Иначе е по действителен случай.

Кажете какво да си свалим за гледане. Нещо трилърл, неангажиращо, криминале, а?

Общи условия

Активация на акаунт