Искам да кажа ... (119)_24.04-30.04

• 85 168
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 1 140
  • Sofia
Бррр..овче мляко  Sick,Силве,...няма да ядат,щом се чудиш  Laughing
Вечерята дойде, обикалям торбите,обаче ММ ще се прибере след час  Crossing Arms.Налях си винце,докато го чакам, пък ми се усладиииииии  Crazy.Младежът си изяде неговата порция и подпука и моята  hahaha.Ще я карам на вино,комай  Crazy.
Миднайт, Белинда роди вчера-Явор. Мерките и теглилките ги забравих, обаче. Добре са и двамата   Hug.
Не разбирам какво толкова се кумите на ваната? Аз не съм фенка да се кисна, обаче мъжете си умират,моите,де  Mr. Green. Слагат си ароматни соли,бомбички,замерят се с топки,абе имат си салтанати. И като кажете как ще я чистя тая вана/тия бани  Rolling Eyes.Поливам с Доместос ,пръскам с ЦИФ, малко позатъркам с една четка и айде.  Whistling

# 1 141
Хем си знам, че не трябва да чета темата гладна и пак се подведох Laughing Че и нищо от това, което готвя в момента не сте споменали, че поне да си направя кефа. Crossing Arms Вана и аз винаги съм искала, макар да знам, че бих я ползвала максимум 2 пъти в годината, а чистенето ѝ отнема доста повече време. Но пък за една огромна гардеробна никога няма да спра да си мечтая Heart Eyes

# 1 142
  • Бургас
 Embarassed Embarassed Embarassed Олеее,как не ме е срам,незнам...изчоплих почти два големи пакета безсолен слънчоглед  Sick Sick Sick Embarassed

# 1 143
От месец карам мм да махне ваната в една от баните и да сложим стъклени врати, защото само ми заема място и е по-трудна за почистване, но не та не.

Той си я ползва често зимата, а щерката също обича поне веднъж седмично да се плацика вътре. Само аз не я ползвам и за другата къща съм му казала, че искам баните само със стъклени паравани и една вана за него..
Мър, бих сложила вана с джакузи. Това ще го ползвам Simple Smile

# 1 144
  • На брега на реката
Момичета,
Има ли книгите "Мафията на майките" във вариант за Киндъл? Писахте преди време, че са забавни, но не ги намирам в електронен вариант.

# 1 145
  • Euskal Herria
Момичета,
Има ли книгите "Мафията на майките" във вариант за Киндъл? Писахте преди време, че са забавни, но не ги намирам в електронен вариант.
Има ги в торентите - няколко формата. Какъв ти трябва? Имам ги, мога да пратя.

# 1 146
  • На брега на реката
Момичета,
Има ги в торентите - няколко формата. Какъв ти трябва? Имам ги, мога да пратя.
epub или тхт

# 1 147
Аз също много исках вана и сложихме. Нашата е хидромасажна, но само детето я ползва към момента. Почти всяка вечер си прави вана, не я пълни само когато закъснее и трябва да си взема бързо душ. Аз в началото я ползвах, то си трябва и време човек да си полегне и да си угоди 😀 Имаме и писоар. На мъжете им е удобно.
Ние уж нямаше да вечеряме, обаче добре, че не им вярвам и забърках кило кайма да направя кюфтета ако случайно размислят, а мъжът ми направи и таратор. Тъкмо седнахме на филм с питие и ядки и с идеята все пак да не вечеряме и синът започна да разпитва кога и какво ще се вечеря, а преди час беше категоричен, че той няма да яде hahaha сега поне е лесно - за - 10 минути ще опека кюфтетата и готово  chef

Ето това клипче ме развесели https://m.youtube.com/watch?list=RDkQc2q2puzDc&params=OAFIAV … c&mode=NORMAL

Последна редакция: нд, 30 апр 2017, 20:32 от blackcat6

# 1 148
  • Mediterraneo
Много натоварен ден на работа ooooh! Прибрах се, един душ и се мушнах в леглото. Починах си 2 часа, сега сложих една картофена крем- супа, направих сьомга на тиган, мидите са готови. Пускаме си филма, ама вино не ми се пие; леден сайдер череша сме отворили  Heart Eyes Ще гледаме някаква комедия с Адъм Сандлър по Кино Нова, обичаме ненатоварващи филми вечер, да се смеем на лиготии.

О, забравих да се похваля, че си купих мялнааааа! Много съм щастлива, откога дебнех подходящ момент. Нямам търпение да дойде сряда да ми я доставят. Снощи направо мислех, че веднага ще я подкараме, а те даже я нямаха в наличност  Tired ММ тази сутрин се шегува с мен, че съм бълнувала за копчета, програми и чинии  Mr. Green

# 1 149
  • Варна
Чек, две седмици до Пърпъл!  Heart Eyes
Вие пренасяте ли се вече?
Белиндето да каже см на Явор.  Simple Smile Датата и кг ги познах.  Grinning   Как сте?
Да е честита и Айяла! Здраве и шастие!
Дояде ми се манджата с домати на Жаки.

# 1 150
  • Euskal Herria
При нас са на 30.06.  Изобщо, доста концерти има обявени, само не знам за кои и дали ще мога да убедя мъжа ми да отидем.
До одеве беше мрачно, запалих лампите, такъв порой и силен вятър имаше. А сега такова слънце се е облещило, че чак щорите пуснах.
Правих палачинки сутринта, после забърках чийзкейк - да пробвам една рецепта. Изцедих мляко за млечна салата и толкова от мен. За останалото се погрижи мъжът ми. Ще видя после какво е спретнал - нещо с пилешки дробчета е. От снощи остана и пържен сафрид.

Честито на всички празнуващи!

# 1 151
Тарти, честито! Да ти служи вярно миялнята!

# 1 152
Моят мъж чака да дойдат AC/DC Simple Smile Иначе и баща му е върл фен на Пърпъл и може и да отиде.

Иначе много се давам, че това лято ще гледаме Аксел Роуз-"Not In This Lifetime" tour  и Браян Адамс. Ще ходим двамата само  Heart Eyes

Тарти, да ти служи вярно миялната и много да те отменя!  bouquet

Последна редакция: нд, 30 апр 2017, 21:44 от Анонимен

# 1 153
  • ту тук, ту там
Момичета,

Точно днес най-накрая започнах да чета първа част. Дай мейл на лични и ще ти ги препратя в epub, имам ги от мила съфорумка от тази тема.

# 1 154
Ще споделите после мнение за майките, че отлежава и чака ред при мен.Аз все още чета Патриша Корнуел на 14 книга съм от поредицата за Скарпета.

Общи условия

Активация на акаунт