Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо - 8

• 40 497
  • 754
  •   1
Отговори
# 705
Сави, отново  Hug

# 706
Сави, стискам палци Praynig Ако можеш, кажи когато мине операцията как сте Hug
Адорейшън, бързо да преборите температурата! Hug Само Т ли е или има и други "екстри"? ooooh!
Заната, сподели повече как свали 4кг за седмица Laughing

# 707
  • Калифорния, САЩ
       Миленски, денят ми започна толкова хубаво като те прочетох. Безкрайно се радвам за тебе!
      Савинка, стискам палци, майче, дано по-бързо качествено оперират детенце и да превъзмогнете психически и физически този стрес! Сега е 1.30, дано всичко да е минало успешно вече!!!!!!!
      Долче, МИСЛИ„ МИСЛИ„ МИСЛИ!  Направи най-доброто за всички ви, но РАЗУМ и СИЛА ти трябват, мила. Аз не бих издържала на този тормоз, но не съм сигурна какво бих направила, ако съм ти.
    Адорейшън, и вие бързо да се оправяте!

# 708
  • Sofia
Много, много благодаря на всички ви!!! Бяхте ми страхотна подкрепа. Операцията мина, детенце си е при мен в стаята, всичко е наред. БЛАГОДАРЯ ВИ!!!  Hug Hug Hug

# 709
Много, много благодаря на всички ви!!! Бяхте ми страхотна подкрепа. Операцията мина, детенце си е при мен в стаята, всичко е наред. БЛАГОДАРЯ ВИ!!!  Hug Hug Hug
Много ,много се радвам,че всичко е минало ок Hug Hug HugЗнам какво си преживяла  Hug Heart Eyes Дано да е поспал и добре след операцията,не че ти ще можеш да заспиш Hug Hug
Добро утро Hug Hug Hug Hug Hug Нещо не можах да спя тази вечер newsm78 правя си план програма за деня и ставам,толкова много неща искам да свърша Mr. Green
Долче добре сте се разходили вчера,направете и днес същото,вземете и ТМ с вас Hug Heart Eyes
Ир чудничко кафенце с екстра си ни поднесла Hug Heart EyesЛека нощ и прекрасен ден Hug Heart Eyes
Адорейшън дано малката принцеса е без Т днес  Hug Heart Eyes
На всички ,бандичка любима пожелавам прекрасен ден Hug Hug Hug

# 710
  • Targovishte
Здравейте, банда  bouquet

САВИНА  Hug Hug Сега прочетох - стискам палци  на юначето. И на теб! Знам че ще се справите, но е трудно! Бъди силна!  bouquet

ИРКА  Hug Hug Hug

ВАВА  Hug Hug усмихна ме! Голяма си скица - селъри с чесън  Mr. Green hahaha

ДОЛЧЕ  Hug Hug
Скрит текст:
Ти си знаеш най-добре и съвети не смея да ти давам. Аз бих помислил и за перспективата пред детето в България спрямо перспективата пред детето в Италия.Затова и не осинових моята малка принцеса, когато имах такава възможност. Все си мисля че там ще й е по-добре. Но аз съм готов на жертва в името на детето/децата. Като лишавам и натоварвам себе си. Не всички хора са като мен. Затова ти ще си решиш кое и как. Стискам ти палци за добър развой на нещата.

Ние вчера със сина малко полудувахме.
Скрит текст:
Обади се един приятел на сина, с когото са били заедно от 1 до 12 клас. Бяха неразделни. Та ги водих на пикник с риболов. Аз през живота си въдица не съм пипал, а и сина също. Ходихме до вилата на приятеля, до която има малка рекичка. Разтоварихме багажа и мъжете - скоро ще станат на по 20 години! - се превърнаха в деца. Ритаха топка, боричкаха се, гонеха се... Моя син хвана и първата си рибка в живота - късметът на начинаещия. А риба не яде  hahaha

По някое време се усамотиха да си поговорят. Почувствах се излишен и влязох във виличката да им приготвя скромен обяд. Най-трудно ми беше да изчистя 19-те малки рибки, които хванаха. Не знам каква "марка" са, но ми приличаха на цаца. Изпържих и доволно количество картофи, защото синът ми ни риба ще яде ни месо.

И тъкмо ги канех да влязат да хапнат дойде изненадата. Две момичета - също техни съученички, и двете шфИорки - дойдоха си с колата. Е тук вече нямаше място за мен. И си тръгнах. Синът още не се е прибрал.

Ходих си и на село в късния следобед. Хем да ги видя моите родители, хем да понапълня запасите - взех си една торба пресни картофи, салати, зелен лук и чесън, два буркана с пуешко, два буркана с кисело зеле, печен пипер от фризера и т.н. Помогнах на тате да запълним една дупка в оградата на кокошките и накрая подстригахме кучето. Което сигурно вече ме мрази  newsm78 Толкова жално виеше...

Прибрах се в 22.30 и се изкъпах и си легнах.

Не писах нищо за яденето ми, защото не беше режимно.

Днес също нямам план за ядене за сега.

Приятен ден на всички  bouquet Hug bouquet

П.П. Моля , не цитирайте. В късния следобед ще мина с метлата.

И още едно П.П. Между риболова и селото се наложи да отскоча до работа. Имах много гаден репортаж да напиша. Ако ви се чете последвайте линка. Има и аудио.
https://dariknews.bg/regioni/shumen/5-godishno-dete-be-otvlechen … v-loznica-2020554

Последна редакция: нд, 30 апр 2017, 21:22 от КУРДОВ

# 711
       Сави много се радвам, че операцията е минала и всичко е наред. А оттук нататък нещата наистина са в твой ръце и като професионалист и като майка. Убедена съм, че всичко ще е наред. Много  Hug Hug Hug
        Долче ти можеш да прецениш най-добре какво можеш и какво не можеш. Когато аз имах проблем съвсем скоро и го споделих тук получих много сили и адекватни съвети от момичетата, за което много ама  наистина много им благодаря. Така, че вслушай се в съветите, но и внимателно си помисли какво ти казва сърцето. Ако си на предела на силите си  - и физически и психически можеш да направиш и нещо междинно - ела си в България с детенце за месец, два през лятото и от разстояние прецени какво в същност искаш, колко ти липсва ТМ, как ще се почувстваш след като свеки не ти тежи на врата като воденичен камък. Да се разделиш с бащата на детето си заради майка му е много тежко решение, но от друга страна не знам дали си струва голяма част от живота ти да мине с тази бабка. Така, че опитай се да погледнеш на всичко това от дистанция и тогава вземай тежкото решение. Преживяла съм нещо подобно, но в България. Бяха ме докарали до там, че накрая поставих ММ пред избор - или тръгва с мен и детето или остава при майка си. Е той дойде с нас /това преди около 15 години/, ако бяхме останали там много отдавна вероятно щях да съм щастливо разведена. И напоследък започнах да се замислям дали това всъщност не е било по-добрия вариант от позицията на скорошните ми преживелици, но човек предполага - Господ разполага. Та така - тежко решение внимателно прецени плюсове и минусите и чак тогава действай. Много  Hug Hug Hug от мен.
          Миленски след като вече си в къщи сърчицето ти е пълно. Бързо възстановяване, бил е "малкият дявол".Поклон пред Човека, който може би ти спасил живота с бързите си и адекватни  действия. А това за 1 ден в  седмицата посветен само на теб е чудесно решение. Правя го от няколко години- събота е моя ден. Тогава си почивам, виждам се с приятелки,ходя на козметик и т.н. Действа много добре и физиката и на психиката повярвай ми. Hug
           Иринитка идваме утре - около 11,30 в Св.Влас, докато настаним мама в санаториума сигурно ще стане 12,30. След това тръгваме към Бургас. Решила съм да се поразходим в Морската градина и да  разгледаме изложението "Флора". След това продължаваме към Созопол. Вечерта сме в Созопол. На другия ден около обяд ще тръгнем от Созопол. Ще ми бъде много приятно ако ти и Мими успеете да се организирате /в което честно казано не се съмнявам/ и успеем да изпием по едно кафе или да хапнем по нещо на обяд. Мобилна съм и мога да се съобразя с вашето свободно време защото май като се замисля Бургас скоро няма да ме види. Всъщност около средата на месеца пак ще идвам да си взема мама и тогава планирам да има 1 преспиване в Бургас . Така, че вие сте на ход  Hug Hug Hug

# 712
  • Русе
Добър дееен,  Heart Eyes

Сави, радвам се, че всичко е минало, бързо възстановяване на твоя юнак!  Hug  Hug

Адорейшън, надявам се днес малката да е по-добре!  Hug

Курдов, браво! Страхотно си си изкарал със сина!  Hug

Хубава неделя на всички,  Heart Eyes  Heart Eyes

# 713
Добро утро банда!  Heart Eyes Grinning
Аз като се зачетох снощи та до 5 часа.  Joy ooooh!
Ир ммм вкусно.  Joy Как върви режима при теб? Grinning Heart Eyes Hug Hug
Сави сега бързо да минава и всичко да е наред!  Hug Hug Heart Eyes fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Инджи а релакс има ли в плановете?  Mr. Green Hug Hug Heart Eyes Grinning
Курдов  smile3501 на младия рибар! Joy Mr. Green Не го мисли режима сега нарадвай се на детето. Hug Hug Grinning
Наборче а да апнеш рибка предвиди ли в Бургас?  Joy Mr. Green Heart Eyes Hug Hug
Жулиетке слагам морско чайче докат минеш с кафето.  Mr. Green Joy Heart Eyes Hug Hug
  Hug Hug Hug

# 714
Наборче  шъ апна рибка в Созопол кък иначе ? newsm78
Ти как си ?  Hug

# 715
Привет банда! bouquet
Сави, радвам се, че всичко е минало успешно! Леко възстановяване! Ще мине като на зайче! bouquet
Стреличка, чакаме Иринитка, аз за уте ще съм на вилата, имаме рожденичка! За втори по обяд съм на линия! Simple Smile
Сега тръгвам за Сарафово...дано е топло, не като вчера! Praynig
Курдов, страхотна разходка, а рибата няма как да е цаца, тя е морска риба! Simple Smile

Последна редакция: нд, 30 апр 2017, 13:02 от mimi.7299

# 716
Привет, банда!
СавиHug
Имам малък минус от вчера, дори все още без кончетата. Това ме мотивира. Днес ВХ. Как се приготвяха Радостните спагети?

# 717
  • Русе
Семкеее, май спагетите са фърляха в соса директно.  Thinking

Днес кафенцето е от мен,  Heart Eyes  Heart Eyes

# 718
Наборче добре съм. Пак засядам с една книжка - Пасажер на Бракен. Младежите и ММ помагат на принцеска да си размести стаята, а аз мързелувам.  Mr. Green Joy Hug Hug Heart Eyes Grinning
Миме приятно изкарване в Сарафово.  Hug Hug Heart Eyes Grinning
Емкасемка  smile3501 за минуса!  Heart Eyes Grinning Hug Hug
Жулиетке ида  animal037hahaha Joy Hug Hug Heart Eyes Grinning
 Hug Hug Hug

# 719
  • Бургас
Сави, благодаря на Господ, че всичко е минало.  Praynig
Сега ще отида на църква и ще запаля свещичка за здравето на всички дечица Praynig До къщата в Жеравна има стара църква.
Прегръщам ви всички.

Стреличке,Мими на линия съм във вторник по обяд.

Общи условия

Активация на акаунт