Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо - 8

• 40 503
  • 754
  •   1
Отговори
# 720
Оооох, уникално е на Сарафово...освен барбуняк, хапнах и пресни попчета във ВХ ден!  ooooh!

# 721
Сави, благодаря на Господ, че всичко е минало.  Praynig
Сега ще отида на църква и ще запаля свещичка за здравето на всички дечица Praynig До къщата в Жеравна има стара църква.
Прегръщам ви всички.

Стреличке,Мими на линия съм във вторник по обяд.
Има страхотна църквичка в Сарафово, и аз ще мина да запаля свещ? Сави, моят близнак, палавият ли пострада, дето не яде миди? Simple Smile

# 722
  • Оптимист по принуда
Сави, Бог е бил с вас   Hug
Иринитка, запали, моля те, така ми се иска и на мен да ида в някоя църква, просто да си поседна... Hug
 Долче, защо трябва да си перфектна за италианския плаж? Аз никога не гледам хората около мен по плажа, гледам си морето, пясъка, детето..Я не се комплексирай така  Hug За другото...знаеш какво мисля  Hug
Адорейшън, как е малката?  Hug
Джуле, идвам в Русе на топло и на кафе  Hug
Миленски,  Hug
Деси, да мина през Руситу викаш  hahaha Hug

Няма кончета, имам плюс..На обяд ще е пиле и салата, за вечеря Ягодовски козЕнак  Crazy

Хубав следобед, банда  bouquet

# 723
И мен не ми пука за плажа, откакто видях на Маями бийч какви мацки се разхождат по прашки! hahaha

# 724
Миме,Иринитка казвайте в кое заведение /адрес/ и удобен за вас час около обяд - на линия съм.
Нали става дума за 02.05 по обяд ? Hug Hug Hug

# 725
Ох,нямам сили вече за нищо - разкарах всички от къщи - на всеки задачки - и кат се почна ,че досега Joy Joy Joy
Влязах само да видя какви ги вършите - Курдов Hug Hug добре сте се повеселили Hug Hug Hug
Джулс Hug Hug нямам сили за кафе даже,но благодаря Hug Hug Hug Heart Eyes
Вики  Hug Hug сега смятам да се добера до банята и после ако съм жива ще има и релакс,казака съм на мъжете - че вечерята е тяхна грижа hahaha hahaha
Деми Hug Hug Heart Eyes къв е този козЕнак hahaha hahaha hahaha
Мими радвам ти се,че ти е готинко в Сарафаво и си си хапнала попчета Hug Hug Hug
Аз днес най- после стгнах килограмите от преди Трявна Mr. Green Днес на обяд си направих шакшука и два вида салати.Вечерята - ще е изненада hahaha hahaha hahaha

# 726
Здрасти Мацуни  bouquet.Четох ви на пресекулки,но сега поседнах   ooooh!.
Сави страхотни новини  Hug!
Миме завидях ти за вгх-ното меню  bowuu.
Забравих какво друго четох  newsm78...
Днес З беше фреш,обяда голяма порция макарони с мед,а В-замразена лидълска багета с подправки и салата.Малко размених О и В,но тъй се случи  Whistling.Нещо ми е тъпичко днес ...като ми дойде настроението ще дойда   Wink.

# 727
  • София
Сави, много се радвам за вас!   Hug
Долче, направи си една ваканция в България. Почини си, бъди сред близки и си отпусни душицата  Hug
Курдов,забавлявали сте се   Hug

Имам въпрос....Много ми е силен антибиотика, пия и пробиотици, а корема ми е ужасно разстроен. Какво допълнително мога да пия? И дали от кортикостероидите може да имам световъртеж ?

Последна редакция: нд, 30 апр 2017, 16:11 от milensky1980

# 728
  • Русе
Сави, добре ли сте днес?  Hug Hug Hug
Вики, аз ще ти помагам - имам да дочитам една книжка и мисля да си взема няколко за по път  Party
Вече съм на вълна гласене на багаж и заминаване, но имам време и за една следобедна почивка с книжка Simple Smile
Курдов, добре сте си починали  Hug не го мисли младежа  Joy
Стреличке, лек път до бургаско, а и после накъм ингилизко Simple Smile
Миленски, да кажат дофторките, но дано по-скоро се оправиш   Hug
Аз съм на кафенцето, още някой?  Hug

# 729
  • Русе
Маамеекс, макарони с мед?  Sick
Хайде, да ти са опраааа настроението,  Heart Eyes

Нищу ни казахти за Маша на заден план,  Mr. Green

Деминка, Деска, мноу ша са радвам,  Heart Eyes

Миленски, световъртежа може да е от загуба на течности и електролити, пий вода, чайове. Сокове и плодове-не. И сухи храни яж, докат са регулираш.  Hug

Салуфки на сички,  Heart Eyes  Heart Eyes

# 730
Днес от сутринта ма'ам гащи по улиците. Детето беше на пробен в СМГ, ние пихме кафенце по това време. После го взехме, помотахме се и се освинихме в Хепи почти до преди малко.
Тук е много студено. Всеки миг очаквам да започне да прехвърча сняг. Това време срама няма Simple Smile
Мими, може да съм те питала, ама къде точно в Сарафово ги ядеш тези риби. Преди имаше едно рибно ресторантче, все джипове отпред, по улицата покрай морето в посока Бургас. Там ли?

# 731
Сави, радвам се, че всичко е минало добре! Hug
Курдов, все си мислех, че този ти син е в чужбина Embarassed Значи това е отличникът? Grinning Чудесно сте си прекарали Hug Чесън си взел....ако имаш селъри значи смутито е уредено Mr. Green Laughing А за другото мисля.... bouquet
Миленски, освен това което е казала Жули, може и от антибиотика да е световъртежа (някои имат дооооста странични ефекти, на ММ август му се беше влошило зрението докато пиеше антибиотик #Cussing out ). Аз в такива случаи хапвам и кисело мляко или още по-добре- айрян със сол, храната е "суха". Hug
Деми,  Стреличка, Инджи, всички неспоменати, Hug
Жгмъци май пътешества newsm78 , кой ще пуска новата тема? Спирам да пиша, че да не стигнем 50-та стр. Whistling

# 732
Привет, банда! Няколко дена съм ви изпуснала, но нямах сили да пиша.
Скрит текст:
Отиде си милата ми животинка. Издъхна в ръцете ми в четвъртък срещу петък през нощта. Беше прекалено късно, нямало е никаква надежда за спасение.

# 733
  • Targovishte
Eхо, банда  bouquet Тъкмо идвах с метлата да мета, но се сетих за ИРКА, та ще оставя снимките до сутринта. Продължавайте да НЕ цитирате  Praynig

Денят ми мина бързо - чистене и готвене вкъщи, бях и за малко на работа. Закуската беше смути банан и ябълка, а обядът - макарони със сирене Само вечерята ще е може би режимна, току що отпътува към фурната

Дано не се погнуси някой - това са пилешки трътки - мариновах ги преди обяд, сега ги наредих на шишчета. Сигурно ще ми останат и за утре на обяд, тъй като синът заяви че няма да ги яде   smile3555 За него има картофена манджа с ориз в тенджера. Ще направя и салата - зелена.

Ich_Will_  Hug Съжалявам и съчувствам  spoko

ДОЛЧЕ  Hug Имам селъри  Mr. Green Тъкмо се чудех дали да не накълцам в салатата  newsm78 Дали ще си върви  newsm78

Много  Hug Hug Hug Hug на всички

# 734
Вавичке, рибите ги ям на бирария Екатерина! Целият залив на Сарафово се вижда отгоре! Уникално евтино заведенийце с винаги прясна рибка! Simple Smile Стискам палци за детето, СМГ- то е УЧИЛИЩЕТО! Flutter
Стрела, ще чакаме Ирина да каже къде? Аз ще съм на бач, но ще питам да изляза! Praynig
Тази вечер няма да ям, само редче черен шоколад! Simple Smile За да спазим ВХ ден!  hahaha
Миленски, кортикостероидите също дразнят стомаха, ако имаш чай от истинска липа можеш да пиеш, има слъзни вещества, които са балсам за стомахчето! Hug

Общи условия

Активация на акаунт