Режим, НЕрежим, ние си се веселим - 90ДД и още нещо - 8

• 40 500
  • 754
  •   1
Отговори
# 735
  • Бургас
Ich_Will,много съжалявам Hug Cry
Стреличке,Мими, аз предлагам на заведението до Мими Ла Тоскана, за да не търчи в обедната почивка.
Аз в 12,00 на02.05 мога да бъда там.

Бандичка, запалих свещичка и се помолих за здраве за всички дечица в групата. От най-малкото до най-голямото Praynig Praynig Praynig

# 736
И аз минах през църквичката! Praynig
ИчУил жалко за сладкото животинче!
Сави не се обажда, как ли е малкия!
Иринита, съгласна за Ла Тоскана!

# 737
  • София
Ехоу, прибрах са, ама да ви кажа грам не ми се връщаше. Много зареждащо ми действат събиранията с приятелите ни, а там на двора с три котки, две кучета и зелената трева са ми  успокойтелно и сега съм една блага и добра Laughing Laughing
Виждам, че Сави е имала проблем с детенце! СавиHug радвам се, че е минала успешно операцията, стискам палци бързо да се възстанови бързо детенце bouquet bouquet
ДолчеHug Hug разбрах от коментарите какво се случва при теб! Сила ти желая и се надявам да вземеш най- правилното решение bouquet
МиленскиHug Hug браво момиче, радвай се сега на дечицата bouquet
Стреличке, Мими, Иринитка да не забравите да се снимате, ей Hug
Имаше още,ама ни поВня. Гуш на всички и до утре Hug

# 738
  • Русе
Имаше още,ама ни поВня.
Малку тий душла рИкията,  Mr. Green  Joy
 Heart Eyes  Heart Eyes

Ириниткааа, много ти благодаря!!!  Hug  Hug

Их, много съжалявам!  Hug

Курдов, шишчетата изглеждат мноу дубре,  Flutter

Сави, как сте? Hug

Адорейшън, как е Карина? Hug

Аз съм яко в ПМС, вгх ги увеличих днес,  Mr. Green

# 739
Долче, на Курдов синовете май са близнаци.
Мимито, ще я открия тая бирария това лято. Преди имаше само един рибен ресторант, който беше безмислено скъп, особено като се има предвид колко чудни местенца за хапване има там.

# 740
Малко позачезвам, но ми е трудно от таблета да пиша и затова само ви чета  Hug
Сави, цялата положителна енергия ви изпращам, дано детенце се чувства по добре  Hug
Долче, ела си в България, и обмисли нещата, не си заслужава заради една фанатичка да се разделите с ТМ след като нямате проблеми по между си  Hug. Няма ли здравни заведения за такива като нея там  newsm78 ?
Миленски, много се радвам за теб  Hug
Сиси, не съм много добре но се надявам да не ме обърне на плевмония, че нещо ме болят гърдите въпреки антибиотика  Cry
Стреличка, Деси, Мама мия лек път и приятно прекарване  Hug
Вава, успех на детенце  Hug
Ich_Will_,  Hug Hug Hug
Напишете моля ви какво да вземам че много ме болят гърдите , а кашлицата не е отхрачваща, пих АБ Сумамед 500 мг три дни и вече не вземам нищо  Praynig

# 741
Ади, ми само за три дни ли е този антибиотик? Много малко, но може би е с последействие...добре ще е щом не минава да отидеш на лекар! Hug Може макролидите да не действат и да ти изпише друга група антибиотик? newsm78 Вземи отхрачващ сироп щим не се кърти още, ще помогне да втечни секрета! Hug
Ооох, до сега обирах с прахосмукачка...от пустото в празното, колкото и да обирам все някоя боклучка ще има ! #Cussing out
Сега ще мина един моп и се тръшвам на дивана! Simple Smile
Вава, заведението е тип капанче, силно непретенциозно! hahaha

# 742
Банда, завърнах сЪ.
Походихме мнооооооого добре. На качване беше брутален баир, по който се чудех как можах в раницата да сложа и бебетата на Божидара, книжките, лейки, канички и 4кг режимна храна за мен и ММ. И понеже тя успя да ни изпие 2-та литра вода докато я носихме, на качване по безумния баир се оказа, че за нас вода няма.  ooooh! Непрекъснато желаеше ту аз, у баща й да я носи, а тя е 13кг, които увисват на една страна. Оставето това, обаче към 14ч все още не бях обядвала и като ми се зави един свят със сърцебиене в ушите. Проснах се на земята, ядох няколко лъжици ориз с тиквички и пак тръгнахме. Бяхме на 40мин от хижата, добре, че след 4ч баир право нагоре, дойде равно. И на хижата омазах работата - пих половин бира и половин бисквитена торта  Confused И ми светна, явно кръвното. Закуусих фурми и днес режимно на обяд паста със зеленчуци и салата, вечеря остатъци от миналия сладкиш с РЧШ. Яд ме е, че окалпазаних.
Някой пита за снимки, не помня кой, но ето го дзвер:
Миленски, мноооооого се радвам за добрия изход. Браво и се наслаждавай на всеки момент. Hug Hug
Сави, важното е, че нещата са с най-добрия възможен изход.  Hug Hug
Курдов, как обичам трътки, няма как да се погнуся.
Още неща щях да напиша, но не помня...

Последна редакция: нд, 30 апр 2017, 21:17 от izgariashtata

# 743
  • Русе
Изгарящата, страхотни сте!!! А малката е пораснала мнооого!  Hug Браво за рзходката!

Ади, отиди да те преслушат и антибиотика се пие минимум 5 дни.  Hug Може да трябва друг. Ако трябва да ти вземат посявка, че с бели дробове шега не бива.

Ох, ша требе нова темичка, ама как ша стане не знам.....

# 744
Иринитка,Миме току що разгледах пицарията и менюто разбира се - супер е. newsm10
На 02.05 в 12.00 ще се видим там. Hug
Иринитка
Скрит текст:
Утре следобед към колко часа ще бъде удобно да се чуем ? 

# 745
  • Бургас
Иринитка,Миме току що разгледах пицарията и менюто разбира се - супер е. newsm10
Иринитка
Скрит текст:
По всяко време. Ние ще тръгваме от Жеравна в ранния следобед.

# 746
Деми помощ за новата тема, тъй като Жгмъци май по празниците беше на Предела.
Изгарящата страхотни сте и ти и детенце. Hug
Ади стискам палци за бързо възстановяване. С тази кашлица защо не си направиш и снимка на белия дроб ? Hug
Вангоби на зелена полянка всеки може. hahaha Радвам се ,че почивката и разтоварването са били на макс. Младежа придружи ли ви ?
ИХ.... жалко за животинката  Hug
 Наборче  липсва ни вечерния чай. Де си ?

# 747
Иринитка
Скрит текст:
Има обедно меню, салатка, някоя крем супа, и основно....обикновено хубаво телешко или свинско филета! Няма да се гъчим с тесто, спокойни да сте!
Изгаряща, дреби е страхотен сладкиш, бузки прасковки....мммм и ти си много свежа!

# 748
  • Русе
Ich, много съжалявам за животинката, преживах го преди Великден и още ми е много тъжно  Hug Hug Hug
Стреличке, Мими, Иринитка, да си изкарате мнооого хубаво и да не забравите за снимки Simple Smile
Изгарящата, чудни сте, гледката е зашеметяваща, а малката е чуден бонбон  Hug
Кати, къде зачезна?
Дали ще ни "заключат"  newsm78

# 749
Сега има антибиотици, които се вземат и само по веднъж, за три дни. Може и нейният да е такъв.
В кутийката има само 1 блистер с 3 таблетки. И аз съм пила такъв.
Изгарящата, малката е много сладка!
Гледката е невероятна

Общи условия

Активация на акаунт