Боледуване на децата ни - тема 52

• 45 055
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
Аш, зараства тъпанчевата мембрана, и това да е, споко  Peace Нашата е разкъсвана многократно, зараства без последици.
Утре сме при детски хирург, стискайте палчета!

# 151
  • shumen
Лайт,не не сме на градина.Днеска е почивен ден.Аз говоря за дните,в който сме на градина.
Светле,и при нас ги карат така и затова го вземам навлечен със всичко.Тази вечер гледах,че утре го дават топло и отсега му казах да не се навлича,ако ги изкарат и няма вятър.
Аш,дано не е нещо сериозно при твоята мома.Аз затова не давам да си играе с клечки за уши сам,че знам ли какво може да сътвори.
Мраве,и аз го разсъбличах преди и го държах бос,но от както взе да ми боледува често ме е страх.
Силве,стискаме палци.

# 152
Дани,как е малчо?Свършихте ли АБ?Аш,минете един унг за всеки случай.Капки при нарушена мембрана,май не се капят.Поне на отипакса така пише.

# 153
  • shumen
Уми,добре е.Няма и помен от неспирната кашлица.АБ свърши още снощи,защото беше само за 3 дни.Днеска бесня по блуза и сутринта,и вечерта и един тънък елек отгоре,ама беше жега.

# 154
  • София
Момичета, благодаря ви. Снощи след като заспа се разплака и я взехме при нас. Сега спи до мен и хърка, но повече не плака.

Уми, ха-ха, то хубаво пише, ама някой трябва и да чете   Tired. Ама аз държа едното ревящо на ръце, в това време другото реве и се обяснява как не е виновно (пък въобще не му се карах), аз седя и се обвинявам, че им позволих да играят с клечките и така стана белята с капките. Нищо де, дано е малкият дявол.

Силве, успех днес; чакаме те да споделиш после.

Дани, никакви болести повече Simple Smile.

# 155
Стискам палци на Силвето и Аш  Praynig

# 156
  • shumen
Аш,благодаря.Дано е малкия дявол при Вас.
Силве,пиши после какво е казал доктора.Дано е било грешка и не е херния.

# 157
Аш, минете през унг.
Силве, стиснати палци и от мен.
Моето дете много се е оплаквало от болка около пъпа. Винаги са казвали, че е от червата.

# 158
Аш, Силве успех и на двете!

Моя снощи така ме уплаши, скочи рязко и на високо от леглото и като ревна с цяло гърло крака мии , реве ама се къса..А имам спомен как така ужасно рева като си счупи ръката, пак от едно такова на пръв поглед безобидно скачане.Слава богу дори не се е изкълчило, е има леки болки при стъпване , но.. Викам сега ако си беше счупил крака , да лежи с гипс 30 дни щеше да е ужас.

Дани,браво на детето, за 3 дни се е преборил  Simple Smile

# 159
И ние направихме около месец пауза от боледувания и от неделя пак е с температура и с неговата си задна хрема. Капя коларголови капки,инхалациии, витамин Ц, джуниър ангин сироп, че гърлото било леко розово. Но той си кашли все повече, както обикновено става почне ли задна хрема при него. Вчера сам си сваляше температурата не съм давала нито панадол нито нурофен. Надявам се да е добър знак, ноо като го слушам как кашли и се дави не съм голям оптимист. Всеки път с тая задна хрема стига ме до антибиотик и кортикостероид на инахлации. Искам да му взема секрет, за да не се изписва антибиотик на сляпо, ако се наложи, а изследването си иска време. Но мога ли  да го заведа днес по обяд, ако снощи последно съм капала коларгол?
Дали ще е реално според вас?

# 160
Аш, как сте? Дано не е нищо серизно  Hug
Лайт, дано и при вас всичко да е ОК  bouquet
Момичета, наистина е много топло, преди малко се връщам от ДГ, прекарах един час в стаята на детето, че носих торта за РД, имахме празник, та - голяма жега е, позволявайте им да са с тениски  Peace
Аз докато влизах, едно момиченце от групата чакаше с майка си госпожата. Майката се обясняваше как дететобило болно и много кашляло, ама дошла да пита за утрешното тържество - имат утре тържество от английския език. И аз изстрелях - ми то не е много редно да водите болно дете сред здрави. И сестрата додаде - ми да, не е редно. След миг съжалих за думите си, аз по принцип вече нямам чаак такъв проблем с присъстващи болни дечица, все пак това е последа група, предпоследно тържество, нормално е всички да искат да са там  Tired И ме хвана яд, че направих забележката, после си дадох сметка, че е по-скоро заради личен конфликт, който имаме с въпросното детенце, отколкото заради кашлицата  Confused Тъпо ми е сега  Tired
Ант, в  болницата ли сте на процедури? Нямам търпение вече и аз, след месец живот и здраве сме там.

# 161
  • Варна
Jasmina секрет се взима ситрин, без да е пръскано нищо, детето трябва и вода да не е пило даже. Ако сте пили антибиотик 10 дни след него, същото ако сте слагали антибиотични капки. Най-добре не му слагай нищо в носа един ден и на сутринта го заведи.

# 162
Рали, честит рожден ден на патерици! Да е  много здрава и щастлива !  Hug bouquet Утре моят хубостник е рожденик Simple Smile

# 163
  • София
Аш, много неприятно  Sad Да не те плаша излишно, но щом е имало кръв, твърде вероятно е да  има и перфорация на тъпанчето. Зараства си само, естествено. А за капките и аз си мислех, че уж никакви не трябва да се слагат при перфорирано тъпанче, но на нас след парацентезата ни назначиха Унифлокс за 5 дни, та явно все пак може.

Силве, стискам палци  Hug

Мен моето снощи ме сюрпризира с ново нещо, за което да го мисля и да лудвам - виеше ѝ се свят Sad Малко преди да си легне ми заобяснява "мамо, както си седя така спокойно и диванът все едно ми се люшка", а после и като си легна пак каза същото и в леглото. На някой да му се е случвало нещо такова? Т.е. на дете, на мен много пъти ми се е случвало, но на 4 годишно не го намирам за много нормално  newsm78 Не изключвам дехидратация, цял следобед беше с баба си в парка и колко е пила вода не знам. Мисля и един профилактичен при УНГ да направим, че нали са ѝ проблемни принципно ушите, може и да си има течност в някоя евстахиева тръба.

# 164
Рали...да ти е жива здава рожденичката...а и сестра й де Grinning
Светле...на ушен проблем прилича. Правилно към ушен си се насочила.

Общи условия

Активация на акаунт