Боледуване на децата ни - тема 52

• 45 051
  • 748
  •   1
Отговори
# 135
Бързо оздравяване на болните.
За разсъбличането... Моя петък и събота на разходките беше по къс ръкав, но по обед то си беше 26-28градуса.По лошо е за мен да се изпоти и да седи тъй. Аз не вярвам в настинката,всичко си е бациляк.
Моя днес се е разкихавил нещо да видим.

# 136
  • София
Бациляк е естествено, но нали когато му е студено на човек, като го надуха, и тялото изпадало в някакъв стрес, пък по-лесно ловяло вирусите  Peace.

Ей ги моите и сега са навън само по блуза. Ама все бягам до термометъра да надничам колко градуса е. Щото ако ги питаш студено ли им е, отговарят: "Не"  newsm78.  

# 137
Моето вчера беше с лека температура, сополът се засили. Днес пак ще е навън в студа, ако няма Т ще е и на тренировка. Дано е по-добре довечера, че изобщо не ми се бута в болната тълпа пред педиатъра. От дежурния кабинет дали дават извинителни бележки или трябва задължително да е от ЛЛ? Ако става да го заведа днес, за да му дадат за ден-два newsm78

# 138
  • варна
В сряда става месец сопол, слагам правените капки 1 седмица,док  каза, че мога да ги слагам месец, обяче.се замислям дали да пусна микробиология, има ли смисъл като после пак ще има сополи? Как мислите вие?

# 139
  • София
В сряда става месец сопол, слагам правените капки 1 седмица,док  каза, че мога да ги слагам месец, обяче.се замислям дали да пусна микробиология, има ли смисъл като после пак ще има сополи? Как мислите вие?

Mimenceto, за МБ секрет не трябва да си капала дори физ. р-р предната вечер, а АБ капки - 10 дни преди пробата.

Според мен няма смисъл да пускаш МБ, освен ако не планираш лечение с АБ или АБ капки за носа и с МБ-то да целиш да хванеш точните капки.

Иначе другото е пускаш резултатите за статистиката (събираш си ги, знаеш детето кога и от какви микроби е боледувало). Ако те гложди, пусни тестовете. Казвам го без никаква ирония. Може да се окаже, че секретът е чист, но го мъчи някаква алергия. Бе, какви са тия сополи по един месец и повече  newsm78. Горките деца  Tired

# 140
  • варна
Не искам АБ ,просто искам да спрат тея сополи.Водих УНГ исписа негови капко без АБ са.

# 141
  • shumen
Мименцето,и аз знам,че за МБ не трябва да си капала АБ капки 10 дни.Според мен сега и да пуснеш няма да е достоверна.
Аш,то и ние бяхме допреди малко навънка и го бях разсъблякла по блузка,че бягаше,ама като спряхме на сянка пак го облякох,че си е хладно.
Лайт,то на обяд е горещо,но сутрин ние като тръгваме за градина е хладно,после става топло и ги изкарват,а моя не се сеща да се облече.Из онези дни в големите жеги едната вечер го взех от градината с блузата,суитчера и якето,а на другия ден беше по хладно и беше по блуза и суитчер.Днеска пък ми вика госпожата каза да сме по къс ръкав от утре.Да,ама вътре не е чак толкова топло,че да са по къс ръкав според мен.

# 142
  • Северозапада
Чакайте да ви втрещя. Ние сме на Трявна. Топло е, но ние сме по блузи с дълъг ръкав. Току що срещнахме семейство с бебе под 1 година. Бебето беше по някаква рокля и голи крака. Без чорапи, без обувки. Таткото не беше българин и вероятно не живеят тук.

# 143
  • София
А аз за обратното избеснявам - като ги изкарват навън ги карат да си обличат всичките дрехи, с които са дошли,а сутрин беше 5-6 градуса, еми не става и на 5 градуса и на 25 да е със суичър и яке отгоре, взимам я отвън умряла от жега и веднага махам всичко и я оставям по къс ръкав.

Силве, сега ме накара и аз да се замисля за коремните болки, все около пъпа си сочи  на едно и също място newsm78 Вече много рядко казва и определено не са постоянни, но последните дни като бяха на градина единия ден пак каза че я боли коремчето. Но пък си ходи на тренировки редовно, тича, скача, не казва да я боли. За хирург не се бях и замисляла даже, само на гастроентеролог мислех по едно време да я водя, а сега като поотмина съвсем мислех да го пропуснем.

# 144
Дани, то днес на градина ли сте? Нали е почивен ден.

# 145
ant G, хич не втрещяваш, моят като бебе беше с поне 1-2 ката дрехи по-малко от мен, и почти не боледуваше. Обувки не съм слагала и зимата преди да проходи, а в този сезон на 20тина градуса и бос го пусках по площадките. Голямото навличане започна след дъъъългите боледувания в градината.

# 146
ant G, хич не втрещяваш, моят като бебе беше с поне 1-2 ката дрехи по-малко от мен, и почти не боледуваше. Обувки не съм слагала и зимата преди да проходи, а в този сезон на 20тина градуса и бос го пусках по площадките. Голямото навличане започна след дъъъългите боледувания в градината.
И аз така. Същото.
Бележка ще ти дадат.

# 147
  • София
Оф, момичета да се оплача: моята кака си игра с една клечка за уши, брат й я блъснал (твърди, че направил опит да я целуне) и тя си ударила ухото, както е било с клечката вътре. Вероятно нещо в ухото  се е наранило, защото имаше малко кръв по клечката. Плака много, едвам я успокоих. После ми хрумна гениалната идея да й капна малко от лидокаиновите капки, за да я боли по-малко, но като капнах, детето почти изпадна в истерия. Наведох я веднага на другата страна и от ухото започна да изтича съвсем малко кръв и гной. Направо се пищисах, но после болката й мина - може би заради капките. На вечеря се оплака, че я боли, докато дъвче. Като се удари, около ухото беше зачервено, вече не е. Каква ли поразия сме сътворили  Cry. Ако е спукано тъпанчето, може ли да зарасне само Confused?

# 148
Вчера и аз му бръкнах дълбоко с клечка, докато чистех. Хвана се за ушото и се начумери. ooooh!
Аш...на ушен освен да отскочите утре. Едва ли е гной...кал с кръв по-скоро примесено си мисля..

# 149
  • София
Сигурно е ушна кал. Вярно, може да не е гной. Аз веднага си помислих най-лошото  ooooh!.

Общи условия

Активация на акаунт