Липса на интимност и обич в семейството

• 29 247
  • 325
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Сирена, за кое е на ход? За пламъка в очите  newsm78? Друго си е човека да е поработил 8-10 часа и като се прибере да му се метне детето, за да може жената да си "отпочине" и да се настрои за секс с любимия си съпруг... А жената в какъв вид го посреща, с какво отношение и т.н. няма никакво значение  Laughing Друго си е да отвориш вратата, прибирайки се от работа и срещу теб да седи бледо копие на съпругата ти, навлечена в анцунг, с вързаната коса и измъчения вид. Действа им адски възбуждащо....  Laughing Че и да те вържат да погледаш детето 2-3 часа тя да си почине. Винаги съм била ЗА мъжа да помага вкъщи, с детето, да са равнопоставени в задълженията и грижите, но с мярка. Ако днес мъжа ми се прибере и виждам, че е скапан от работа еми няма да му тръсна и детето. Излизаме за вечеря навън и когато се приберем виждам, че вече се е опуснал и забавлението започва.  Wink Човека тук иска това - да види грижа в очите на съпругата си, която го е зарязала 5 години да се оправя сам. Разговор, забавление, интимност....това му липсва, а спирането на редовния сексуален живот е първата крачака към това. Е, поне аз така го разбирам, не карам никой да се съобразява с мен.  Peace
datura - разбира се, че има моменти, в които се правят компромиси, но понякога трябва и малко усилия да положи човек. Ако днес е искал, но съм била супер изморена, то на следващата вечер намирам сили и обратно.  

# 31
Хайде сега, всички знаем какво се случва при 8-часов работен ден в офис.

А измъчения вид специално го тренираме, то не се получава така от самосебе си.

# 32
  • София
Виж, теб бих могла да разбера - ти си с три деца. Огромен ангажимент и грижи, не отричам. Но някак пак не ми е достатъчно оправдание. А и при автора не са три деца....а едно...5 годишно. Хайде, първата година да е било суша, но след това не виждам какво оправдание може да има. Защо тази жена не е споделила ако има проблем, какъвто и да било? Ей това не ми е ясно...  Tired Особено първите месеци, първата година са изпълнени с толкова любов, посрещнали сте малкия човек в семейството си, като се сетя толкова мило ми става. Имам чувството, че тогава съм изпитвала най - силната любов през живота си към половинката си.

# 33
  • somewhere over the rainbow
Мъжът е виновен и точка. Така е в този форум, авторе, не търсиш съвет на правилното място.
Най-нормалното нещо в женски форум е мъжът да е винаги виновен  Mr. Green

Аз виждам нещата доста по-просто - няма бременности и деца, няма работа, няма умора, няма родители, приятели, колеги, любовници, няма номера, трикове и чалъми, няма направени и ненаправени усилия, за отношенията ви не е от значение нищо, извън вашите глави и тела - ти просто вече не я кефиш. Външно, вътрешно, никак.
Търсенето под вола теле, анализирането що тя аджеба не иска да спи с мен би трябвало да е присъщо за една по-ранна възраст. Всъщност ти на колко си?

# 34
Kriss.P, хората са различни - и като енергия, и като сили, и като неща, които ги изморяват повече - за някои 2 часа с дете са много по-натоварващи от 12 в офис, и обратното. Благородно завиждам на тези като теб, които имат сили за приключения в спалнята Simple Smile Дори много надъхана, възбудена и решена за секс в 99% от случаите заспивам, докато приспя детето, и така и не стигам до милото.

# 35
  • София
Kriss.P, хората са различни - и като енергия, и като сили, и като неща, които ги изморяват повече - за някои 2 часа с дете са много по-натоварващи от 12 в офис, и обратното. Благородно завиждам на тези като теб, които имат сили за приключения в спалнята Simple Smile Дори много надъхана, възбудена и решена за секс в 99% от случаите заспивам, докато приспя детето, и така и не стигам до милото.

Честно за мен преди да родя, най - натоварващото нещо беше да съм около деца. Наистина... Аз също съм заспивала, въпреки огромното си желание. Даже съм имала случаи, при които заспивам, милото се примиравя и то заспива, но пък преспивам 2-3 часа, будя се посред нощ и купона започва  Laughing И ще ти кажа защо съм такава - когато се роди детето, първите 2-3 месеца не знаех къде се намирам (помощ нямах от баби и т.н) и докато се усетя се оказа, че за тези три месеца ние сме правили секс точно 4 пъти... Shocked Познавам мъжа си, знам колко и какви нужди има, както познавам и себе си. Бях кълбо нерви и осъзнах, че е точно заради липсата на интимност. Тогава се зарекох, че няма да допусна да стана една от "онези двойки" и няма да се лишавам от секс, интимност и удоволствие заради детето. Приспивам си детенцето, сядам с ММ, говорим си, пием по нещо...просто сме ние. Не ми тежи, чувствам се добре, изглеждам добре и се радвам, че не допуснах таква ситуация.  Flutter

# 36
Периодът с новородено всъщност е лесен, и аз имам из фейсбука приятелки, дето се хвалят как с новороденото са като младоженци.

Ама после виждам друга картинка- дори жената да не е на работа, гледа да прати малкото на ясла, щото възрастта 2-3 вече изцежда по друг начин. Новороденото където го сложиш, там стои. Дете на 2 ти изправя косите във всеки един момент.

Та в сравнение с ден с двегодишно, особено ако е криво и активно, 8 часа в офиса са като санаториум.

# 37
Авторе на грешно място питаш. Масово се смята, че мъжът трябва да работи за сериозна цифра, да гледа децата и да участва в домакинската работа. Ако само на едно място има пропуски то той не е достоен и секс няма. Така ще е докато мисленето е че жената пуска на мъжа като награда.
Това което смятам аз е, че жена ти е забравила/отказала да бъде съпруга. Какви са причините само вие си знаете.

# 38
  • София
Периодът с новородено всъщност е лесен, и аз имам из фейсбука приятелки, дето се хвалят как с новороденото са като младоженци.

Ама после виждам друга картинка- дори жената да не е на работа, гледа да прати малкото на ясла, щото възрастта 2-3 вече изцежда по друг начин. Новороденото където го сложиш, там стои. Дете на 2 ти изправя косите във всеки един момент.

Та в сравнение с ден с двегодишно, особено ако е криво и активно, 8 часа в офиса са като санаториум.

Лично за мен тогава по - изцеждащото беше неспането и ставането на 3 часа. Пък имах бебе, което спря нощното хранене самичко на 3 месеца. Майките, пращащи децата на ясла, без да се върнат на работа не ги разбирам и никога няма да ги разбера сигурно, това си е тяхна грижа. Моето е тригодишно и честно казано се радвам когато мога да съм в компанията му цял ден, защото иначе е на детска и вечер имам 1-2 часа, които да отделя само на него. Но все пак ходя и на работа, пазарувам, готвя, старая се да обърна внимание и на двамата си мъже с игри - на кой в детската стая, на кой в леглото. Абсолютно подкрепям мнението на I.Hr  Peace

# 39
Кога тръгна на градина? Оставала ли си с двегодишно сама, цял ден, дългосрочно? Щото така романтично "искам да съм с детето" всеки може.

Иначе си мисля, че за мъж на 30 би трябвало вече да е напреднал и стабилизиран в работата, така че без кански усилия да изкарва поне прилични пари. И би трябвало да е пораснал дотолкова, че да научи 2-3 базови трика за гледане на деца и да не се държи като извънземен около собствените си чеденца. Та за мен това не са някакви космически изисквания, по-скоро другото са си сериозни пропуски като за пораснал вече човек.

# 40
  • София
На градина тръгна на 1г.6м., но като сложим началните му боледувания, реално започна да ходи редовно на 2г. (иначе ходеше седмица, боледуваше 2, възстановяване поне още 1...) Та, да оставала съм достатъчно, за да знам колко изцежда, това не го отричам. Но и твърдя, че това изцеждане не ме е спряло да поддържам редовен сексуален живот със съпруга си.  Peace Да не говорим, че комбинацията на домашни задължения с болно 2 или 3 годишно е...  Whistling Но хайде да си признаем, че някои дами имат наистина космически изисквания към мъжете си, които изобщо задминават 2-3 базови трика по гледане на деца.  Peace

# 41
  • София
Мда, обичайният форумен двоен стандарт. В съседна тема жена се оплаква от липса на секс, значи мъжът бил болен, на лекар да отидел, тя да си намери любовник. Тук мъжът иска не просто секс, а интимност и обич - пак той е виновен, не помагал, чакал да бъде глезен. Мъжът е виновен и точка. Така е в този форум, авторе, не търсиш съвет на правилното място.

Ще ми се да разбера, какво е участието на мъжа в отглеждането на детето?
Още от раждането, та досега?
Жена му запазила ли си е самочувствието от преди или си е развалила фигурата, а няма желание за спорт?
Когато го е посъветвала да си намери любовница- защото не го обича ли или защото няма никакво желание за секс?

Ако е второто, си е жива мъка, защото при всеки негов жест на обикновена интимност, вместо звезди в очите, тя получава шок, че пак ще я притиска за секс.

Аз бих го посъветвала да си изясни тези неща с нея и тогава да реши какво да прави.
В много случаи, " мир вкъщи и любов навън" действа сплотяващо на семейството и засилващо приятелските отношения, тъй като изчезва сексуалното напрежение/ принуда.

# 42
По отношение на общия живот, дом и отговорности:
Какво върши ежедневно една жена с дете или деца...: Ходи на работа, обгрижва детето/децата в къщи, върши домакинската работа, храната, вярвам, в повечето случаи, пак е нейна отговорност...
Какво върши мъжът с дете или деца...: Ходи на работа...
Масово. Това го пиша по повод забележка по-назад в коментарите, че стандартът бил двоен.
За частния случай коментар нямам. 

# 43
Мъжът ми в първата година не пипваше бебетата, защото го беше страх. Като пораснаха и станаха по-стабилни, вече работата е друга. Очаквам да мога да му ги оставям без предупреждение. Също очаквам след работа да не седи безучастен, а да наблюдава какво се случва и да се включва.

# 44
Добре де, тегаво е да си майка на малко дете, работата и чистенето допълнително изморяват ама тази жена от секс няма ли физиологична нужда. '
Просто не знам как така няма да правиш секс. Ако не с мъжа ти поне с друг. Егаси като родиш едно дете - право здраво и животът ти да свърши. Само задължения и никакви забавления.

Общи условия

Активация на акаунт