Липса на интимност и обич в семейството

• 29 256
  • 325
  •   1
Отговори
# 255
Човекът каза, че тя не е работила от преди детето.
Не е от това, според мен, не е и от умора покрай детето, просто за мен тази жена си е взела каквото иска и в спряла да се преструва. Ужасна работа.
+1

# 256
Спряла е да се преструва, да допуснем че по някакъв начин мъжът и е станал безразличен, или му е ядосана за нещо, може и в депресия да е, но чисто физиологични потребности няма ли?

# 257
  • София
И да има, ще предпочете самозадоволяването пред секса с мъжа, който не само не я привлича, но и не ѝ е приятен поне до степен да го изтърпи.

# 258
  • Sofia
Спряла е да се преструва, да допуснем че по някакъв начин мъжът и е станал безразличен, или му е ядосана за нещо, може и в депресия да е, но чисто физиологични потребности няма ли?

Тя, и да има, едва ли би тръгнала да ги удовлетворява с мъж, към когото не чувства привличане. Сериозно, даже ми е странно, че от позицията на жени, задавате подобни въпроси (понеже не за пръв път попадам на тази чуденка в темата). Вие бихте ли правили секс с мъж, който не ви е приятен? Аз – не, пък ако ще и 10 години да карам без интимност.

# 259
1. Семейството ми е достатъчно материално осигурено и аз ужасно много се постарах за това. Жена ми не работи от преди да си направим дете. Но това никога не е било проблем за мен. Аз имам достатъчно голяма заплата за да можа да издържам семейството си, плюс това да изплащам апартамент, да купя кола , да мога да плащам и за частна детцка градина и/или да има някой който да се грижи за детето ако нещо стане. Не казвам , че сме богати, но имаме един приличен среден стандарт на живот според мен. 
Еми ако е така, ти си си купил жена. Какво очакваш да стане след това? С каква идея изобщо си го правил това нещо? Ми тя те е взела, за да я издържаш и нея, да роди дете от 'осигурен мъж' - разходи по останалите теми из форума и виж, признават си го, казват си го в прав текст. Търси се такъв, намира се, прикотква се и т.н. Излъгала те е, с една дума.

# 260
Това ясно. Насила хубост не става.
Като не понасяш някого, се разделяте, ако ти изнася. И в повечето случаи се търси друг. Има случаи и без раздяла, се "намира" друг.
А при някои болестни състояния на фригидност, и не изпитват потребности просто.

# 261
  • София
Е колко пък да й е неприятен мъж, с когото живее заедно егати. Като й е толкова неприятен, какво прави при него?
Предполагам, че финансово й е приятен, та затова.

# 262
  • Sofia
   Ами, да, де, явно на жената ѝ е удобно така и не мисли да разваля брака.

# 263
Тя хубаво не мисли да си разваля брака, ама е добре да се замисли той какво мисли по въпроса. Щото когато единият не е удовлетворен от отношенията в семейството си лесно ще му писне и ще му е все тая какво мисли другият. Тя му е дала зелена светлина да си намери любовница, ама жестоко се е заблудила, че детето и гарантира брак и издъжка. Любовницата лесно се превръща в съпруга когато нещата в семейството са се разпаднали.

# 264
В тази тема мнението ми се припокрива с това на Кристина.Пет години без секс??Мале,мале!Ние сме поне два пъти седмично активни,понякога и повече.Женени сме от 14 години с две деца.Мъжа ми и аз работим,имаме добър стандарт.Аз съм чепат и труден характер,властна и зла.Чудя ти се как издържаш,честно!Досега да съм дала ясен знак,че нещата няма да продължат по този начин.Ти мълчиш и търпиш.Защо?Кажи си нещата,нека си помисли жена ти и каже решение.Това не е живот ващо.Още нещо,според мен жена ти просто е една лигла.Депресирана била,дрън дрън,уморена и прочие.А ако ходи и на работа,ако децата са повече?

Последна редакция: вт, 02 май 2017, 17:56 от Рибозом

# 265
Може и да е лигла, но наиситна не бих си правила майтап с депресия. Ако децата са повече? Ми има такива случаи, не издържат, изтрещяват или се разболяват.

# 266
Е колко пък да й е неприятен мъж, с когото живее заедно егати. Като й е толкова неприятен, какво прави при него?
Предполагам, че финансово й е приятен, та затова.
Именно.

Ако човекът до теб толкова ти е омръзнал, опротивял и безинтересен то няма нужда да го мъчиш по подобен начин. Раздялата е разумния завършек., но като гледам типажа жена хванала се за клона, надали тя ще се разведе с него. Поне дотогава докато на него не му писне да го разиграват така и престане да е влюбен в нея.

# 267
Аз не разбрах на каква възраст сте двамата и по конкретно жена ти...Да не би да е от онези на които вече годинките са попрехвъкнали и колкото да се "отчете",че е семейна и с 1 дете(тя хал хабер си няма и за повече) се е хванала с теб ....колкото за пред света един вид и за пред техните да не и опяват,че и е време за семейство.Видяла те е,че си финансово добре,отговорен,грижовен,добряк и т.н и те е завъртяла....Защо не работи толкова години?Сега може да се оправдава с детето,ами преди?
Иначе тя може винаги да си е била такава -асексуална(макар,че ти казваш,че след раждането на детето е станала такава).Явно в началото си е направила труда колкото да те омотае и сега вече не и пука,защото си мисли,че те е вързала и си гледа рахата.Чувства се спокойна,обгрижена,обезпечена и т.н.и не си дава труд за теб....не я интересуваш.А ти си тоя ,който се моли за секс,пърха около нея и се чуди какво да направи,за да му бъде обърнато внимание и да раздвижи,да събуди нещо. Embarassed Егати и отношението....
Как така 5 години без секс!!! Shocked...Всеки нормален мъж ще полудее.А тя не изпитва ли нужда-никак не е нормално това.Според мен или си е такава по принцип или си има някой друг.И отказва разговори по темата.Защо?Или пък крие нещо...Ляга си в 12/1ч-значи умишлено те избягва(а и вероятно спи до късно на другия ден) ....и те праща на любовница.Хич не е нормално....И да е имала депресия и каквото и да е там,умора,хормонален недостиг след раждането са минали години,еейй....до сега сто пъти да се е оправила.Така,че това не е оправдание.
Ами тя може още 5,10-20г да не иска да прави секс и да не и пука за теб.Как ще я карате така???

Последна редакция: ср, 03 май 2017, 15:18 от Zhani

# 268
Я моля,пет години следродилна депресия.Просто е спряло да й пука за мъжа й.Един банкомат и толкоз.Което е жалко и говори за определен тип жена.Мотив за мен да остана с подобен екземпляр е или да е изключително красив,или изключително умен.Виси до среднощ в нета,спи до обед и се чуди къде какво перо да си бодне.Въобще не мога да съжаля ама грам дамата.Някой постави ли се на мястото на мъжа?Три гърла да храни и принцеската да обгрижва отгоре?Да знае,че жив-умрял сутринта трябва да е на работа,да не може да си остане вкъщи и да продава фасони?Аз щото прекрасно се поставям на мястото му и хич няма да търпя после и претенции.Тва е от многото обгрижване на мързеливи мръхли.

# 269
Да не би пък жената да си е намерила любовник? В този случай също охладняваш към мъжа си. Особено ако се и влюбиш в другия. 
Има във форума една тема, в която пък момичето иска интимност, а мъжът й я отхвърля. Взаимоотношенията са сложно нещо... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт