Колкото и да съм асексуална,ако си обичам партньора,ще правя секс заради него!
Нали не говорим,че жената не иска да спи с мъжа си,а че по принцип не обича да прави секс.
Обаче пък си обича мъжа,значи все може да се "прежали" от време на време,не за друго,ми за да вижда партньора си щастлив.
Щото аз като не ям месо,обаче съм избрала да живея с всеядно същество,не само, че пазарувам месо,ами и го готвя.За него.
Нищо,че аз не ям..
Отношенията/брака,винаги включват и секса,пък който кво ще да си вика..
Да, бе, секс с отвращение си е живо изнасилване.
Що за мазохизъм е това, не ми е ясно!?
И що за отношение към жената като средство за създаване кеф на мъжа?
В съседната тема, се съсипахте да оплювате жената, която питаше дали да си потърси навън секса, който ѝ липсва вкъщи- че ако го обичала мъжа си, трябвало да си натиска парцалите.
Айде бе..
Ама не се е отвращавала като и е трябвал заплод,нито пък се отвращава като му яде парите...
Значи,каквото и да си говорим,ако една жена има проблеми и се отвращава от секса,за чии е седнала да прави семейство и защо не е уведомила партньора си,че изпитва отвращение от секса?
Така мъжът е уведомен преди брак/деца,и играта е честна.
В противен случай..Говорим за тотална лъжа и измама ..
А ако имаш предвид,че секса е невъзможен щото жената се отвращава от конкретния мъж,то тогава значи и не го обича.
А аз в своя пост казвам "ако си обичам мъжа,бих правила секс само заради него"..
И то го казах в контекста на твоите думи,че видиш ли,случвало се било да се обичат,ама да няма сексуално привличане...Колкото и да не ми се прави секс,ако обичам човека и държа на него,много ясно,че ще правя секс.
Сега вденА ли?