Домакини 61/ Вън на припек лятос купона ще върви

• 60 372
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • гр.Варна
ехоууууууу.След малко отлитам към училището да подавам заявлението за второто класиране ,ама е такава жега ,че събирам сили да тръгна hahaha
Калинче ,тя Хуманитарната си е супер,но той иска в Четвърта езикова с испански език.Имам шанс за нея ,защото е предходното ни желание и трябва само с една позиция да мръднем нагоре.Ако не стане ,отново се класира в Хуманитарната , и пак ще  е доволен ,че е опитал.
Пратих снимки от бала и изпращането на Вио на вайбър.

# 631
  • София
Благодаря ви за пожеланията, мили момичета!
Черпя за едното от моите две прекрасни сърца, става на 16:
https://web.facebook.com/smilingValence/posts/1982602098635433
За кратко ще направя публично и това, довечера ще си го заключа пак:

https://web.facebook.com/valentina.g.hristova/posts/10211165122381361?pnref=storyНе се вясвам много, но съм си на село, имам майстори на покрива, за радост вече приключват ,  но цялата седмица мина с тях. Важното е, че свършиха много добра работа .

# 632
Вале  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много хубава риза имаш!
Писе записвам веднага кекса, ама направих една торта "зебра"  Joy Следващия път ще забъркам твоя кекс, че наистина предпочитам "изпробвана" рецепта.
Плами стискам палци! Пък нали след китайски, испанския е най-говорения по света!

# 633
  • София
Благодаря, Лейди! Виж как те слушам за цветовете! Всъщност тя ми е от най-дебелия период, та ми виси малко. Но я оемам добре, де, не се оплаквам! Laughing

# 634
  • при късмета
Весел празник, Вале  Hug
Плами, видях дъщеря ти, много е хубава.

Кекс и аз по тази рецепта правя, много е лесен. Даже може и банан да намачкаш в тестото, правила съм го. И ванилия слагам, но е въпрос на вкус.

Цял ден с шефа бяхме в парка, после и от майка трябваше да взема нещо, че отиваше наработа, взехме си краставици за таратор и сега се прибрахме. След малко ставам да бухна едни гюведжета във фурната и няма много да се разправям с вечеря.
Сега малко почивка

# 635
Вале завиждам за тортата,Да ти е жива и здрава Бояна,толкова щастие излъчвате и спокойствие. Heart Eyes bouquet
Плами прекрасна абитуриентка си имаш. bouquet Късмет в следването и на 8 класника успех  в класирането.
Калинче аз все по тая си го правя става бързо и лесно,дано нещо не съм пропуснала. Laughing само дето не стигнах от разговори по телефона да направя. Thinking
Ма ко как си днес.
Ето появи се Ма ко до като пиша аз.Ами ето ванилията съм изпуснала я . Joy

# 636
  • при късмета
Доста по-добре съм Писе, благодаря!
Но никакво спиране на АБ 7 дни

# 637
  • Germany
Вале, да ти е жива и здрава Бояна! Да е много щастлива и обичана! bouquet

# 638
Добър ден.
Честит Петров ден!
Много спите, ей!

# 639
Добро утро!
Весел празник! Честито на имениците  bouquet
Вале ще слушаш, че  341uu  hahaha
Писе ще го направя. Правя все с по много масло - най-обичаме лимонов кейк, но искам нещо уж по-леко.

# 640
  • Великобритания
добро утро
ма не спим , борим се с детето
седнах да пия кафе , че след малко отиваме на шопинг , да съм в кондиция и да не изтърва нещо  Shocked

# 641
  • при късмета
Привет!
Да почерпя, мъжа ми е именик
Скрит текст:

Ходихме с шефа да свърша нещо на приятелката в Англия и на пазар. Обаче черна сладкарска боя надали ще намеря, трябва да измисля други цветове и мустаците ще ми отпаднат.
Черно май ставаше като се смесят синя и червена боя или бъркам цветовете  newsm78 или май беше зелена и червена?
Някой ако може да удари едно рамо.
Честито, ако има и други празнуващи!
Отивам да дам отчет какво съм свършила

# 642
Честит Имен на всички именици! Живи и здрави да са!

Ние сме в Пловдив, където температурата е 39.5 градуса. Имаме да вършим малко работа, но навън не се издържа. Утре рано сутрин бягаме за София, там пък ще се разправяме с разни държавни институции, бррр.

# 643
  • гр.Варна
Мерси момичета.
Смърфи една година в Пловдив от жегата ми лепнеха подметките на джапанките за асфалта. Joy
Честито на всички именици.
Валя и на теб честито на патерици ,че вчера в лудницата те изтървах.Сори bouquet

# 644
Добро утро.
Ма ко, да покажеш после произведението!

Общи условия

Активация на акаунт