Домакини 61/ Вън на припек лятос купона ще върви

• 60 373
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • Великобритания
опа и аз тук за кафето
при нас е супер , хладничко ,идеално за разходка
Ма ко бързо да се оправяш Simple Smile

# 616
Ох, ма ко, удари ме по болното място. И аз харесах една торта за рождения ден на щерката, но не ми се разправя с фондани, а е толкова красива. Ще отида със снимка в сладкарниците и ще питам дали ще ми я направят те.  Mr. Green Иначе мога да помогна с рецепта за блатове. И не само!
Вио, ти да не си слънчасала? Shocked
Ох, Писе. Айде да се свършва по- бързо и вашата сага.
Завиждам на Мимито и Лейди.
Смърфи, още ли изтрезняваш?

# 617
  • при късмета
О, не, не. Аз точно с блатове и кремове няма да се захвана да правя. Научих се обаче да правя фондан, всъщност се оказа, че винаги съм знаела как се прави, само, че леля му казваше захарно тесто. Докато се светна, че е едно и също.  hahaha
Обаче фигурките ми се получават по-добре детските, зайчета, пиленца и т.н. Иначе друга украса мога да правя само 2 вида цветя, рози и кали, благодарение на Валето и Калинка. Но пък неща ме обзе музата пак да правя, че нали и нова форма имам  hahaha

Вио, хубаво да си изкарате на лагера. Нали на море отивахте?

Баш в най-голямата жега трябва да ходим на пазар с шефа, че оказа се, не мога иначе да сготвя  ooooh! Не е много доволен, ама се налага. То и на мен ми се лежи, ама май е по-добре да се размърдам

# 618
Привет!  bouquet

Сватбата мина, беше много хубаво! Сега тичаме по задачи и се виждаме с разни приятели. То аз съм ви казвала, че това не е точно почивка. Всеки път като се върнем е едно лудо препускане напред-назад. Утре отиваме в Пловдив, после в София. В събота изпращам мм за Куала Лумпур, а аз се връщам в Бс в понеделник. Лудница, а?
Та, в София ще дойда отново накрая на юли и началото на август. Ма ко, тогава там ли си? През август ще ходя и в Пловдив, и във Варна и тогава ще се обадя на момичетата там. Засега това е планът!
Славче и Джейми, гответе се като се върна другата седмица от Софето. Party

Ма ко - направи мустаци и папийонка/панделка
Скрит текст:

Ставам, че трябва пак да излзиаме. После ще чета подробно!

# 619
  • при късмета
Смърфи, благодаря, страхотна идея  Hug Изглежда и лесно за правене. С панделките е като с хартия май технологията и ще се справя.
Ето това ми куца, идеята. Като някой ми го покаже, обикновенно се справям да го направя. Но аз да го измисля, трудно.
Сега само черна боя трябва да намеря
За сега съм тук по това време, ще се уточняваме допълнително

# 620
Ма ко, на море отиваме, да - в Балчик  Peace
Мария, не съм слънчала бе - професия, какво да се прави...
Смърфи, приятно препускане из БГ - то  Heart Eyes

# 621
  • гр.Варна
Вио супер да си изкарате.
Днес излезе класирането на синчето.Не сме много доволни от училището / Хуманитарната гимназия с БЕЛ и англ.език/ и ще се пробваме на второ класиране.Така че моите нерви ще продължат до 04.07. когато излиза второто класиране.Да стискате палци ей.
Смърфче август съм си тук.За желаещите да звънкат по желание пращам номера си на ЛС.
Сетих се как можете да видите снимки от бала.Дайте някой телефон на който ще изпратя на вайбър  после който иска мисля че може да гледа като препращаме.

# 622
  • Бургас
Здрасти!
Изчезнах за малко,но Криста лепна някакъв летен вирус с много висока Т,повръщане и разстройство.
Все на ръцете ми висеше.Сега е добре,но още не се храни и съответно е крива.
Плами,аз в момента имам проблем с телефона,памет и снимки.Падна в тоалетната и се "удави",сега е на ремонт а аз ползвам някакъв допотопен без екстри.Стискайте палци да ми изкарат и спасят поне снимките,че нали съм овце,бяха само там. Sad
Смърфи,като дойдеш и си починеш,се обади Hug
Иначе при мен нищо ново.Трудно преживявам жегите,имам непоносимост към тях.!
Иван ме вбесява,а мъжът не спира да крещи и обижда.Нищо ново!
Плами,стискам палци за второто класиране! Praynig
Измъчиха се децата и родителите.
Лека нощ на всички!Страшно съм уморена.Нямам сили,едва ходя до магазина.Не знам защо така... Cry

# 623
  • Germany
Вале, честит рожден ден на патерица! Да си здрава и щастлива и все така борбена!  bouquet
Ма ко, оправяй се бързо!
Плами, успех на следващото класиране!

# 624
  • при късмета
Мони, как сте?
Славе, нещо много продължи твоята дупка, дано скоро излезеш. да се оправя Криста, че е ужасно да си болен лятото. То не, че зимата е хубаво, де
Плами, стискам палци за второто класиране
Вио, децата са послушни, хубава почивка да си изкарате

Шефа още не е легнал и сега го пращам към леглото. Това действие в последно време ни отмема половин-един час  Crossing Arms
Мъжа ми направо с кокошките си ляга, че се прибира скапан. Скоро назначиха още един с неговата длъжност, че има много работа, а по-стария колега излезе отпуска, а новият, който е и приятел на мъжа ми си заля ръката с вряло олио и работи 3 дни и излезе болничен. Колегата с отпуската вчера се върнал, но от днес и той болничен, че някаква операция щял да прави. От десетина дни работи сам и няма време въздух да си поеме, а работата му е физическа и със специфична техника.
Не можем и да се видим, прибира се, най-много час и вечеряме, през това време и шефа му виси на врата, че не го вижда цял ден къпе се и ляга

# 625
Добро утро.
Славе, айде стегни редиците на твоята чета, че се измъчи най- много ти. На другите не им дреме- мъж, син...
Дай го малко айляк, да видиш как ще се усетят.

# 626
  • при късмета
Добро утро!
Вале, да ви е жива и здрава Бояна и много усмихната!  bouquet

Днес даже ще излезем на разходка с шефа, че вчера беше за много малко чак вечерта. Ще ходим в парка на хладно.

Хубав ден на всички  Hug

# 627
Вале, да ви е жива и здрава Бояна!

# 628
Добро утро!
Вале да ти е здрава и усмихната принцесата

Славе  Hug
Смърфи страхотни идеи си дала! Нещо такова ще трябва да правя на моя дръндьо  Joy ама има време. Дано "въртележката" поне ти е приятна  Hug
Вио при теб е весело  Joy Къде ще е лагера - на море, или планина?
Ма ко те мъжете са за това - да работят  hahaha
Плами стискам палци! Какво се случи с "хуманитарната"? На времето беше много престижна  newsm78
Вчера беше последния урок по плуване на малкия и утре ще е на инструктаж и пробен урок по скуба дайвинг - да видим дали ще му хареса, че тогава да го записваме на пълния курс.
Трябва да забъркам някакъв кекс, че им писна от бисквити, но аз таквоз нещо не ям/съответно не правя  Joy/  и сега ще търся рецепти...

# 629

Трябва да забъркам някакъв кекс, че им писна от бисквити, но аз таквоз нещо не ям/съответно не правя  Joy/  и сега ще търся рецепти...
Е тъкмо и аз това днес ще правя и давам моята рецепта.
3-4 яйца,1 чаена чаша кисело мляко,3 чаени чаши брашно,1 и 1/2 ч чаши захар,1/2 олио,1 бакпулвер ,1 супена лъжица равна сода бикарбонат,1 щипка сол и това е .
Ще го спретна следобяд ,тъкмо се е скрило слънцето в кухнята и ще е хладничко.
Жега е и това си е ,ще стоя вътре и няма да мърдам до довечера.Тогава ще ходя за рецептата и лекарствата да си взема.Накиснах си орхитата и имам една цъфнала само сега-жълта и така прекрасно ухае.... Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт