Домакини 61/ Вън на припек лятос купона ще върви

• 60 371
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • при късмета
Добро утро!

Ние ще ходим на пазар, че ще имаме гости.
Тортата е направена, направих си фондана, чака ме украсяване.
Хубав уикенд на всички  Hug

# 646
Ма ко, после снимки на мустакатата торта да ни покажеш.

# 647
Добро утро прекрасни!
Надявам се да сте имали прекрасни почивни дни  Hug
Водих сина на пробен урок по скуба дайвинг - много му хареса, обеща, че ще си научи теорията и ще изкара курса - да видим  Joy Само за книгите по подготовката отидоха 80кинта, а курса е 700 ooooh!
Условието за записването обаче е да се научи теорията, та ще видим.... Така или иначе остава за след ваканцията. Сега ще ходи на шнорхелинг да се подготвя за морето  Joy
Аз имам нова занимавка - купихме рампа за кучето, че да се качва и слиза свободно в каросерията на колата - за сега е мисията невъзможна да го тренирам  #Cussing out Егати своенравното куче - на кого ли прилича  newsm78
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 648
  • при късмета
Привет!
Снощи изобщо не можах да спя от бурята, шефа го няма и мъжа ми излязъл сутринта и чак сега ставам.
И в събота си легнахме в 2ч. и изобщо на тинейджърски живот сме го ударили  hahaha
Калинче, кучето сигурно не обича да се вози, затова не иска да се качва. А на детето за какво му е този завършен курс? После може с документа за завършения курс да прави нещо или просто да го прави, ако му харесва?
На морските пожелавам да се оправи времето.
Хубава седмица  Hug

# 649
Здравейте. Сутринта видях че аз съм писала последна и не си направих труда да пиша пак, при условие, че май няма кой да чете.
Лейди, впечатли ме цената на курса и книгите.
Ма ко, тоя живот без деца ще ви се услади! И ние сме така, с разликата, че в 8 вече сме кукнали.

Последна редакция: пн, 03 юли 2017, 18:56 от mariat

# 650
  • Великобритания
Лейди - как на кого - на собственичката много ясно
 Laughing Laughing
при нас е доста хладно , само ще кажа , че съм с чорапи ххах
я кажете някой сайт за почивки , разглеждаме засега Турция и Гърция за края на август
или пък ако знаете некоя частна вила , имение , хотел или каквото и да е
събирам идеи
ММ е решил да ни води на почивка , стига аз да се справя с организацията

# 651
Мимито, с две ръце препоръчвам една вила в Гърция в селцето Ставрос. На самия бряг на морето е и плажът е безлюден.
След малко ще пиша повече за нея.
https://www.booking.com/hotel/gr/maritsas-rooms-stavros.bg.html? … =1&#hotelTmpl

# 652
Ма ко при завършен курс има право да си купи оборудване и да се спуска до 18м без инструктор. Казах на мм да изкара и той курса, ама той не може да плува  hahaha
Кучето много обича да се вози и иска да влиза, но вече е голям и тежък, а колата е много висока и като скача натоварва лошо краката... Каросерията е на метър от земята и рампата става стръмничка, но трябва да свикне.
Мария - погледнах и цените в Бг към Professional Association of Diving Instructors - равностойни са...
Мими в Турция края на август е гооооляма жега. При нас пък е горещо, а уж сме на север  Joy
И аз се занимавам с организиране на ваканцията, че после един виновен трябва да има....

# 653
  • при късмета
Калинче, ако му харесва на детето, запишете го за курса. Егати, да ти искат документи, че да си купуваш оборудване. Тук можем да си купуваме, каквото си искаме  hahaha Дали можеш да го ползваш е друг въпрос.
При нас е кучи студ, днес ходих само до банката и на пазар, измръзнах, а бях с жилетка.
Взех пуешки гърди и ми хрумна да пробвам китайското на Лус с пуешко, много добре се получи.
Мария, шефа ходи при баба си, като сам поиска. По изключение се е налагало. Да ти кажа, остаряли ли сме, не знам, ама без детето ни е скучно. Вярно, че като се прибере от работа и седнем да вечеряме се видим като хората както се казва, да си кажем някоя дума, но пък си ни липсва шефа. И другото предимство е, че може да не се съобразяваме много, много в коя стая сме  Embarassed
Но пък през деня съм си свикнала да се върти покрай мен. Но да се разнообразява малко.
Мими, аз нямам много опит и не знам какво да ти предложа. Ние ходихме на място уредено от агенция. Но там където бяхме е най-южната точка на Халкидики и края на август малко хора издържат там.

При нас, ако цялото лято е като до сега, съвсем ще мигрирам по климатични причини  Crossing Arms
Снощи беше страшно. За първи път виждам такова нещо. Имаше една градушка в 21.30ч., после към 12.30-1.00, после към 3.00 през нощта и мъжа ми каза, че към 5 и нещо пак е имало. Друг път падне веднъж, не вали повече от петнайсетина минути и това е. Вярно, че не беше кой знае колко едра, тази в 3ч. беше най-едрата, но пък толкова градушки за една нощ  ooooh!

# 654
Здрасти, банда!
Върнахме се. Доволни и уморени от почивката. Седем дни в Гърция, три в Кранево. Мишока имаше международен конкурс. Четири злата, едно сребро и един бронз Heart Eyes

# 655
  • Бургас
Тук се изля голям дъжд и аз малко живнах! Laughing
Мариат,сподели когато можеш повече инфо.Обожавам Гърция и ми се иска преди септември да мръднем още един път.Тези апартаментчета са страхотни! Grinning
Направо слънчасах тези дни,не ми се сърдете,че не пиша.Отвратителни жеги!
При мен нищо ново.Криста се оправи,но доста дълго имаше смущения при храненето и болки в корема.Сега вече е добра,доста отслабна обаче.
Лейди,гмуркането е прекрасен спорт.Преди години се гмурках,но само на шнорхел.Липсва ми! Sad
Успех на момчето ти!
Хубава вечер и дано се задържи захлаждането! Hug
А,Хорти е писала с мен! LaughingБраво на детето!Браво! Heart Eyes

# 656
  • при късмета
Здрасти, банда!
Върнахме се. Доволни и уморени от почивката. Седем дни в Гърция, три в Кранево. Мишока имаше международен конкурс. Четири злата, едно сребро и един бронз Heart Eyes
Еха, браво на Мишето

# 657
Хортензия, така се печелят медали. Браво на детето!
Славе, едва ли ще е по вкуса на ТМ тази къща. Айде, нема нужда да разваля рахата на почиващите.  Mr. Green
Ако се интересувате имам визитка с телефони и ел. поща. Ние отсядаме там, защото ни е близо, харесва ни близостта до морето, и най- вече спокойствието на плажа.

# 658
Ето ме и мен! Най-накрая успях да се добера в Бс и имам нет. Вчера беше епичен ден: градушка, буря, НАП, топлофикация, касиерката на блока, 7-часово закъснение на самолета за Бс, бомбена заплаха на летището в София, няма къде да си заредиш телефона на летището, няма откъде да си купиш храна и т.н.
Запознах се с две съгражданки, супер сладурани. И.... посрещнах рождения си ден на самолета, нейде над БГ-то.

Ха сега да се почерпите за мое здраве! Днес се разкрасявам с още една година:

И кафе за събуждане. Поне аз имам голяма нужда:

# 659
Смърфи мнооого здраве, късмет и усмивки  Hug

Супер посрещане на рождения ден  bouquet
Хортензия браво на Мишлето  bowuu bouquet Положения труд се отплаща!
Какви са тези бури бе хора  newsm78
Писе при вас как е?
Чета новините и не ми харесват....

Общи условия

Активация на акаунт