Домакини 61/ Вън на припек лятос купона ще върви

• 60 365
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Мария, честита да е щерката, здрава и щастлива!

Лейди, споко, рИкия ще има за всички от сърце! hahaha

Аз в момента правя нещо важно:, описано в тези две изречения:

- Защо стоиш толкова дълго в морето?
- Осолявам сланината.

# 676
Абе Валюшоооооооооооооо  Joy rotfImbo rotfImao такава си скица!!!!!

# 677
Вале, да не си искала да напишеш "кожата" вместо "сланината"?

Ние след малко отиваме да празнуваме семейно.

# 678
Добро утрооооо!
Времето е прекрасно и направихме една дъъъълга разходка.
Вчера си взех една синя боя за коса  Joy от тези дето са без оцветител, за оцветяване на изрусена коса. Намазах се /не съм се изрусявала/ и сега белите ми косми са сини  hahaha Мм не е доволен, защото нямам много бели коси, а той искаше да изглеждам така

имам време още да умувам в/у лятната си прическа  hahaha
Мария как мина тържеството?
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 679
  • при късмета
И аз трябва да умувам за боядисване. При мен е доста подготовката.
Иначе идеята ми харесва Калинче.

Шефа пак ще ходи с баба си на някъде с басейн, за сега една оферта за Арбанаси ми хареса.

Този месец ние никъде няма да можем да мръднем, защото мъжа ми от колега в повече, се оказаха пак в същия брой хора и няма да може. Едининя колега се върна от болничен, а този с изтеклата отпуска, където излезе в болничен веднага след това, май до края на месеца няма да се върне. Евентулно след средата на август ще открадне 2-3 работни дни.  ooooh!

Харесах си един комплекс в Родопите, да видим дали ще се класираме другия месец. Исках пак на Кирково, където бяхме преди 2 години, ама свободни след 20 септември  ooooh!
Още събирам идеи за комплекс в планината с външен басейн. И няма значение в коя планина.

Вио, как сте вие на морето?

Аз отивам да сложа един боб, че това им се прияде. Поне се готви почти сам

# 680
Добър ден.Видях се със Смърфииии. Heart Eyes
Ама много бързо мина времето,обаче ако има време ще се видим и в нашия край. Wink
Калинка ама много хубав цвят се получава така.
Ма ко не завиждам хич на фризьорката ти .А за хотел с басейн-Родопите и Баните към Смолян.Все има хотели с басейн и топла вода.Аз да не се каня др седмица мислим малко да обиколим -Смолян,Девин ,Доспат и Триград. Порови малко и ще намериш може би и в Девин.
Обаче времето при нас е супер приятно ,напича но е хладничко поне на мен.

# 681
Лейди, не знам как изглеждаш, но снимката е с много хубав ефект. Партито мина успешно. Колелото е купено и изпробвано от мен.  Mr. Green Защо сегашните колела са със скорости? Балканчето ме устройваше идеално.

Ма ко, предлагам ти Реденка. На 7- 8 км. преди Банско.

# 682
  • при късмета
За сега харесах един комплекс, точно смолянско, близо до Рудозем.

Мария, имаш ли линк под ръка или аз да търся? Това е името на комплекса ли?
П.П. Намерих го. За повече хора е, само за нас няма да ни устрои

Писе, Смърфи, браво за срещата  Hug

Току що научих, че до 24 часа ще се минава основно на новата версия, а старата ще е достъпна още известно време, горе в лентата. Да сте подготвени и да не се чудите какво става.
Независимо дали сте включили известия за темата или просто сте писали в нея, сега новите отговори на всичко ще ви излизат на едно място. Горе до профила ще има една камбанка и там, на едно място са темите с включените ви известия, новите отговори в теми, в които сте писали, както и нови теми в разделите в които участвате.
Това го казвам, защото миналия път много често се пишеше "едва намерих темата"

Последна редакция: чт, 06 юли 2017, 16:06 от ма ко

# 683
 Sad , добре че предупреди Ма ко!

Добро утро.
За палцестискане, ви моля.
Ма ко, после ще питам дали си схванала как става пускане на снимки и т.н. Че в тая версия съм много боса.

Последна редакция: пт, 07 юли 2017, 07:51 от mariat

# 684
  • при късмета
Добро утро!
Мария, разбрах как се качват снимки, да. На новата версия, заради възможността да се качва снимка директно от компютъра, такива от интернет просто се качват с повече кликания и адреса на снимка  го пишеш в полето, което ти излиза като празно. Като цъкнеш на иконата излизат и двете опции и първо е тази да качиш от компютъра, а празното поле долу е за снимка от интернет.
Още съм със старата аз, докато може, трудно си променям навици

Вчера резервирах и платих на шефа и майка разходката до Арбанаси и мъжа ми вечерта ми вика "Ама защо и ти не ходиш с тях"  ooooh! Е сега ли го измисли бе. Резервацията е с ваучери и така или иначе за шефа трябваше да се плати цял, че нямат единично настаняване, а според офертата за деца се доплаща на място, та ще видя как стои тази опция, има време.

Допивам си кафето и ще видя накъде ще хващам.

# 685
Добро утро! Heart Eyes

Днес ще се занимавам с колата, че изписва някаква грешка и трябва да я нулират в сервиза.
Вчера пихме кафе с Писето и мъжа й, дано успеем и в Пловдив да се видим. Praynig

Хич не съм видяла новата версия на сайта, ама май ще трябва да му хвърля едно око, че да не остана като гръмната някоя сутрин. ooooh!

# 686
Готова съм. Мерси за подкрепата.

# 687
  • гр.Варна
Готова съм. Мерси за подкрепата.
  HugМоля ,пак заповядай.Всичко наред ли е???
Днес последно съм на работа.От понеделник отпуска и във вторник пътуваме с дъщерята към Австрия за записване в университета.Стиснете едни палци и за нас,че много работа трябва да свършим за два дена.
Нямаме търпение вече да тръгнем -хем да се разходим ,хем да се махна от къщи и от дребния #2gunfire Връщаме се в петък-14.07. и в понеделник айде пак на работа.
За прихождащите към Варна - тук съм цяло лято ,да знаете.

# 688
Добър ден прекрасни!
Смърфи бързо да ви "занулят"!
Плами стискам палци малко време да загубите по записването и мнооого по разходки!
С тая нова версия ще има да се пуля....
Още си мисля по прическата  Joy Цвета е като на снимката, но кичури няма, че само белите косми са сини  hahaha Ама тя и косата ми е доста късичка... та ще го измисля аз!
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 689
  • при късмета
Плами, да се справите със задачите успешно и в срок
Смърфи, бързо да ви свършат работа
Калинче, аз не разбрах това боя или оцветител е. Аз се каня да пробвам с шампоан оцветител от доста време и все не стигам до там.
Иначе съм за цялостно боядисване, ама и до там трудно стигам. С шефа ми е невъзможно, че ми трябва повече от половин ден и си тръгвам полу мокра от салона. А ако се захвана вкъщи целия ден ми отиде  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт