Хотелите във Велинград - 9

• 146 505
  • 799
  •   1
Отговори
# 120
  • sofia
Не сме спали в Свети Спас, но като бяхме във Вела хилс ходихме да обядваме там. Не е скъпо, като нормален ресторант в София е. Имаха хубаво обедна меню, по хубав боб в гърне не съм яла Simple Smile

Благодаря ти много за коментара  bouquet

Ще се радвам и ако някой друг се включи с по-подробна информация ...предпочитам на лични за да не спамиме темата .
Иначе ние живи и здрави другият месец ще ходим там и  ми се искаше да имам инфо какво да очаквам   Wink

# 121
  • Варна
Пфф, значи голяма дилема ми е изборът на хотел  Whistling.

Започнах да клоня към Макси вече, разгледах стаите - просторни, баните - едновременно с душ и вана, хотелът е на високо - панорамна гледка, все повече се замислям, единствено ме спира фактът че нямат вътрешен детски басейн , а "обособена по плитка част, която е подходяща за деца".
Моето е 115 см, ако тази част е 100 см , не става  Rolling Eyes

Някой с малко дете ако е ходил, моля да сподели?  Peace

# 122
И мен не ми даваше мира този басейн понеже на рецепция казаха че има детски, а на снимките не изглежда така и пак звънна в хотела.Прехвърлиха ме към спа центъра и от там казаха че детски басейн няма тръгва от 1м, а на нас това ни е най важно понеже малкия е на 3г и е 90см и си отмених резервацията, и сега пак на ново ще избирам хотел . Вече луднах, а така се бях настъпила за там.

# 123
  • Варна
Дам, така е, обособена плитка част не е като детски басейн и аз в крайна сметка резервирах в Роял Спа, май само те единствено на сайтът си съобщават детайли за басейните си - размери, дълбочина, температура, за което ги адмирирам, в противен случай, ровиш ,търсиш, обаждаш се.
Живот и здраве ще посетим Макси след 1-2 години, няма да избяга . Mr. Green

# 124
Дъщеря ми е на 2 години и 3 месеца, април месец бяхме последно в Макси, тя е нискичка, 86см, и стъпваше без проблем в деткста част. Още тогава се изненадах, защото това което пише, просто не беше вярно, при положение, че тя ходеше по басейна и водата й беше до вратлето. Това за вътрешния, за външния не мога да кажа.

# 125
  • Варна
Благодаря за споделеното Алия.

На мен друго ми направи впечатление, резервирах в Роял и хоп получавам pdf файл с потвърждение и банкови сметки и платете до 3 дни цялата сума на престоя. Облещих се яко, звъннах да се разправям, оказа се друга колежка, обясни ми че за да се пазела резервацията се плащало 50% от сумата в 14-дневен срок преди датата на пристигане. Така съм по ОК, въпреки че досега в никой хотел не са ме карали предварително да плащам, дори и авансово, изключение са случаите , когато сме почивали с ваучери.

След тази случка с Рояла, реших да проверя при Макси как е политиката, направих и там резервация , любезно ми отговориха че се плаща при чек аут.

Така или иначе има много време до почивката , та има време да претегля къде ще бъдем в крайна сметка.

# 126
Вътрешния в Макси и на мен ми казаха че има детски , нo вън нямат. После запазих в Роял спа в последствие се отказах и ще бъдем в Арте . А на мен в Рояла не ми искаха предплащане, и от Арте ми пратиха на имейла потвърждение за резервацията.

# 127
  • Sofia
Може ли някой да препоръча спа-хотел за романтична почивка на младоженци?
Изисквания - да е тихо, по възможност без шумни деца, да има хубави спа съоръжения и да е сравнително луксозно.
Благодаря!
(ако се сещате за подобен извън Велинград също става)

# 128
  • Сф
NBM това без деца, баш в отпускарските месеци ми се струва mission impossible😊!
Да не говорим, че и на много места правят спортни, езикови и всякакви летни лагери , а си траят.
Като обслужване, интериор, храна, спа- Лъки Банско.Още от вратата почва обгрижването на клиента.Не съм срещала такова отношение към клиента на друго място.Също там съм чела хубави отзиви за Кемпински .Може би да питаш и в темата за Банско.Имам чувството, че много народ е във Велинград тия месеци...не бих почивала романтично точно там Hands V

Извинете за спама, хвърлила съм око и на Валентина Касъл в Огняново, мисля че скоро съфорумка беше там ..Вижте темите и за Огняново...

# 129
https://hotsprings-spa.com/bg/our-hotel
ето това , уникално за младоженци до една гора , не видях деца, много цивилизовано и изпипано, Банско и Разлог на по 5, 6 км....

# 130
Здравейте! Някой ходил ли е в хотел Холидей и какви са Ви впечатленията от там - вътрешен басейн, стои, храна? Благодаря предварително!

# 131
Здравейте! Някой ходил ли е в хотел Холидей и какви са Ви впечатленията от там - вътрешен басейн, стои, храна? Благодаря предварително!
Четох някъде тук в предишни теми лоши отзиви . Басейнът е само вътрешен, нямат външен. За малко повече пари може и по-добър избор да направиш според мен. Виж и ваучери , не знам вече някаква отстъпка да имат, ама поне така се водят. Виж и хотел Рим, поне е в центъра , има вътрешен хубав басейн (но е по дни разпределен за жени и мъже) , голямо джакузи по всяко време се посещава, имат парна баня -това се включва в цената , учтиви са и се чистят стаите. Има и ваучери за него, със закуска и вечеря ние сме ползвали и не е лошо. Близо до него непосредствено е и големия градски басейн, който може да ползвате срещу заплащане , но.. Цените са добри и не са по-високи от Холидей. Нямат климатици и тераси обаче стаите да знаете там. Поне по-сенчеста искайте, а май има и такива с тераси , но са малко. Храната е в ресторанта под него  и не е лоша , има външни маси , голям е не помня името, останахме за тези цени доволни . Хотел Жери също го хвалят , пак е от този ценови клас.

# 132
Изисквания - да е тихо, по възможност без шумни деца, да има хубави спа съоръжения и да е сравнително луксозно.
Благодаря!
Най-добре сме се чувствали в хотел Лъки Банско. В момента в който влезеш в хотела усещаш специално отношение! Храната, спа-то, масажи, стаи-изключително сме доволни.
Във Велинград сме доволни от Вела хилс

# 133
  • There I was on a July morning
Благодаря!
Ние сме доволни от хотел Персенк, Девин http://persenk.eu/. Любезен и приветлив персонал, комплимент кошница с плодове при пристигане, уютен ресторант с вкусна храна, хубава закуска. СПА,  басейни, масажи, боулинг клуб. Преди броени дни са открили и Аква парк Персенк с термална вода, който обаче не е на територията на хотела.

Последна редакция: ср, 02 авг 2017, 01:25 от Скубиду

# 134

При последната ни разходка из Велинград много добро впечатление, поне външно и с местоположението си, ми направи хотел Уникат, а гледам, че и оценките са му чудесни.

Общи условия

Активация на акаунт