Хотелите във Велинград - 9

• 146 523
  • 799
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
На Рояла работи ли вътрешния басеин в момента?
Да,работи.

# 151
fanfanito- Благодаря ви, ще разгледам предложенията ви. Желая ви приятна почивка на вас!
Много благодаря )) Сега видях и ваучери за Свети Спас във Велинград. Хотелът е далече от центъра, но пък минава пред него автобус, а и с кола не е далече , но за разходки си е ходене. Близо е съвсем до езерото Клептуза и там има и за деца кътове за игра, има хубав изглед към планината, добър е и за малки деца. Не е на инклузив , но си има и свободна косумация и за обяд си има какво да се избере. Само няма външен басейн, но май наскоро някакви джакузита са сложили, а и от вътрешния се отварят вратите и си има шезлонги навън. Вижте и тази оферта. За семейство с дете препоръчвам. В Банско може би Кемпински ще ви е най-добре или Лъки, заради близостта до центъра за разходки с детенце.
Ето тук линк за ваучери за Свети Спас. Вижда ми се доста добре , но вие си преценявате. Дори, ако не бяхме в Аура резервирали , щяхме тук да изберем
https://topofertite.com/deal/28262-hotel-sveti-spas-velingrad-su … er.html?ref=25598

# 152
  • София
На мен самия град- Велинград не ми допадна. Прашни улици, пек, мръсно, не съм обикаляла дълго - централната пешеходна градска зона. Но поне за мен не си струва да излезеш от хотела и да отидеш на място без поддръжка, без цветя, без фонтани/като изключим двете кръгови кръстовища/ и без красиви улици - само сергии и народ.Отгоре към града гледката е завладяваща. Очаквах повече от разходката в самия град.

# 153
  • на земята
На мен самия град- Велинград не ми допадна. Прашни улици, пек, мръсно, не съм обикаляла дълго - централната пешеходна градска зона. Но поне за мен не си струва да излезеш от хотела и да отидеш на място без поддръжка, без цветя, без фонтани/като изключим двете кръгови кръстовища/ и без красиви улици - само сергии и народ.Отгоре към града гледката е завладяваща. Очаквах повече от разходката в самия град.
И аз съм със същите впечатления,мръсно много беше,разкопано,не е подържано изобщо.Защо така не разбирам,такова място,планинско, красиво,минерални води,а толкова мръсно  Sad
Иначе детски площадки има,но кошовете пълни,беше занемарано доста.

# 154
То не е задължително да се разхождаш, но все нещо трябва да правиш вечер. В Аура например няма детски кът, няма пейки навън , нито някъде да седнеш след вечеря на въздух. Прибираш се в стаята или трябва да излезеш и разходиш нанякъде. Резултатът е непрекъснато тичащи деца в коридорите и пред рецепцията , без надзор на родителите. Това лично мен ме изнервя този шум и крясъци. Няма детска анимация , няма нищо. За хотел с по-големи деца става или възрастни . В хотелите , които са  със по-голямо дворно пространство или нагоре и в края на града е добре, изключвам Рич и Двореца, защото са в самия парк там и има детски кътове доста, както и Бор (за него съм малко с резерви). Отишъл си на почивка да се поглезиш , но не само от стаята в спа-то, ресторанта и обратно. Здравец също е добре в това отношение.
Миналата година ми направи впечатление многото кучета и цигани в града. Много и турскоговорящи имаше-това в центъра като се разхождахме. Веднъж бяхме доста позакъсняли някъде към 22ч  вечерта (не че е късно  но...) направо се изплашихме и от глутница кучета , а и едни младежи почнаха нещо да хвърлят зад нас и се заяждат (нямаше нито осветление на улицата, нито хора , бяхме сами с детето тогава). Вече не смея така да се разхождам, а това не е нормално, никъде не съм се така страхувала, но в Аура просто няма какво да правиш.

# 155
Здравейте, върнахме се вчера от Велинград. В крайна сметка отседнахме в Макси. Изкарахме добре и не съжалявам за избор на хотел. Стаята ни беше просторна, хладна, с огромна тераса. От рецепцията се съобразиха с желанието ми за изглед към планината, макар че хотелът беше пълен. Прочетох преди няколко поста за острите ръбове на масичките, наистина е така)).  Ние бяхме с две деца, малкото на 1 г. и 3 м. Особено добро впечатление ми направиха детските кътове, външният е направо под боровете, вътрешният е уютен, има мила аниматорка. Сутрин от 10 до 11 е голяма веселба и вечер от 5 до 6. В петък имаше две детски дискотеки, за различните възрасти, първата беше за дечицата до 5 години. В отделна зала са и не се шуми на другите гости. Имаше балони и награди за всички. За мен басейните бяха топли, на големия външен ходихме след 5 часа и беше добре. Вътрешните басейни си бяха направо горещи. Персоналът е много мил, няколко пъти ме питаха дали не искам да приготвят нещо специално за бебето. Еко пътеките са разкошни за разходка, комплексът е потънал в зеленина. Просторно е и не изглежда претъпкано.
Отидохме и до хотел Арте, просто да разгледам. Беше просто пренаселено край басейните - и вън, и вътре. От рецепцията ми казаха, че е така защото пускат и външни лица срещу заплащане. Самият хотел е в ниското е беше доста горещо. Залесяват отвън и може би след няколко години ще е по-приятно.
В Роял Спа, също само го разгледах набързо, имаше доста хора. До самия хотел в момента има голям строеж и сигурно е шумно.
Самият Велинград не ми хареса особено. Всеки ден се разхождах с количката из центъра и е мръсно. Край Клепуза е приятно и до Юндола също става хубава разходка, дори с бебче.

# 156
Някой с актуални впечатления от Камена това лято? Били сме три години поред, знам какво мога да очаквам, но все пак? Благодаря предварително

# 157
В кой квартал на Велинград се намира хотел Макси?

# 158
  • София

Отидохме и до хотел Арте, просто да разгледам. Беше просто пренаселено край басейните - и вън, и вътре. От рецепцията ми казаха, че е така защото пускат и външни лица срещу заплащане.

Леле...да пускат срещу заплащане и външни хора ми се вижда твърде неприятно. Важна информация! Ще имам предвид винаги при избор на хотел.

wilian
Макси е в квартал Лъджене. Над хотел Бор и над самия център се пада, в гората.

# 159
Здравейте, някой ходил ли е скоро в Селект и какви са впечатленията оттам?

# 160
Здравейте, някой ходил ли е скоро в Селект и какви са впечатленията оттам?

Лелеее, от толкова четене  в темата за този Селект на едно положително мнение не съм попадала. Дано сега се яви такова. Peace

# 161
Оф, бях резервирала за Рояла, но постът на kety_2006 ме отказа  Sad  Сега, какво да правя? В Максито ли да букна? Вие какво бихте направили?

# 162
  • There I was on a July morning
Гледам, че са открили нов хотел във Велинград. Изглежда многообещаващо, а отзивите му в Букинг са фантастични. Някой успя ли вече да го посети newsm78
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … 8-GS05_d0oq1VX70A

# 163
Здравейте Simple Smile Планираме почивка във Велинград, може би октомври месец. За разходки не ставаме, тъй като приятеля ми претърпя инцидент, затова търсим хотели с басейни и процедури. Изчетох тази тема, горе долу се ориентирах, но все пак ще се радвам и на още отзиви. За сега най-много ми харесва Гранд Хотел Велинград. Другият вариант е Св. Спас и Здравец, но съм отворена и за предложения от ваша страна за по-бюджетен вариант. Престоят ще е кратък- 2 или 3 нощувки. Не сме претенциозни за стаите, важното е храната да е вкусна.

# 164
  • София
Здравейте, колебая се между няколко хотела - Олимп, Вела хилс и Роял за началото на септември. Може ли някой да даде мнение  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт