iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 86

• 83 229
  • 721
  •   1
Отговори
# 660
  • София
jobon4e
Малко вероятно, причината да е в Маслото от черен дроб на треска, но се консултирай с лекар.

Дневна промоция
валидна до  20.06 - 20.00 ч. н. вр.
$5.49
Avalon Organics, Vitamin C Renewal,
Refreshing Cleansing Gel, 8.5 fl oz (251 ml)

# 661
  • на земята
Трябва да взема един колаген,обаче с доставката ми става 40 лева  #Cussing out
Кво да сложа,ако го поръчам на митница ли ще иде  #Crazy

# 662
Трябва да взема един колаген,обаче с доставката ми става 40 лева  #Cussing out
Кво да сложа,ако го поръчам на митница ли ще иде  #Crazy

Колко е доставката? Аз отдавна не пускам продукти над 30 лв, защото не ми се занимава с митници.

Код за 5 % отстъпка от Iherb: SDB331

# 663
  • София
Трябва да взема един колаген,обаче с доставката ми става 40 лева  #Cussing out
Кво да сложа,ако го поръчам на митница ли ще иде  #Crazy
Избери колаген, който да е до 30лв, без доставката, за да не отиде на митница.
Дори и да е по-скъпа доставката, няма да плащаш нито ДДС, нито Митническите такси 15.50лв.

# 664
  • на земята
Ами 36 лева е.Great Lakes, взимам освен да чакам да го намалят или друго.Има ли такава възможност или да взимам от тук ?
Мерси много че се включихте

# 665
Трябва да взема един колаген,обаче с доставката ми става 40 лева  #Cussing out
Кво да сложа,ако го поръчам на митница ли ще иде  #Crazy
Избери колаген, който да е до 30лв, без доставката, за да не отиде на митница.
Дори и да е по-скъпа доставката, няма да плащаш нито ДДС, нито Митническите такси 15.50лв.

По този повод се чудех, ако продуктът е над 30 лв, но с loyalty credit и използването на кодове сумата на subtotal падне под 30 лв, това дали е за митница. Защото на кутията освен сумата от subtotal, изписват и отделно цената на всеки продукт и там ще се види , че е бил по-скъп. Какво смятате вие ?

# 666
  • софия
Какво стана с новата доставка,вчера пуснах за 130лв и не ми излиза като опция за доставка ?

# 667
Не отива на митница, ако цената след приспадане е под 30 лева, поне при мен не

# 668
Какво стана с новата доставка,вчера пуснах за 130лв и не ми излиза като опция за доставка ?

В момента, за съжаление, не е налична като възможност. Отбелязано е, че работят за разрешаването на проблема.

# 669
Здравейте, да се оплача. Повече от месец не ми пристига една пратка. Да, доставката не е DHL, обикновената, която с проследяващуят номер се следи до БГ. Много ме е яд. Пусах на iherb. Естествено немогат да ми помогнат. Ходя през ден до пощата. Досега в сайта излезе ли, че е влязло в БГ и до ден-два е в пощата. Явно ще пия една студена вода.

И аз съм в същата ситуация. Писах им, а те отговориха, че доставката може да стигне до 6 седмици. Тези 6  седмици  обаче изтичат след няколко дни и сега какво? Това ми е първата поръчка и то неуспешна Sad Ако може някой да ми помогне - къде да си търся парите?  Sad Платила съм с Paypal Praynig

# 670
Здравейте,
имам пратка за Варна с DPD доставка поръчана на 20.05. От 07.06 е в София и оттогава нищо...   
Ето това съобщение имам:
Due to changes requested by Customs, the DPD shipping option is unavailable for your selection. iHerb and its logistics partners are working to resolve and re-enable this service as soon as possible.

Някой имал ли е същият проблем и дали има смисъл да се пише на iherb? Или на Спиди?

Благодаря предварително!

# 671
Здравейте, да се оплача. Повече от месец не ми пристига една пратка. Да, доставката не е DHL, обикновената, която с проследяващуят номер се следи до БГ. Много ме е яд. Пусах на iherb. Естествено немогат да ми помогнат. Ходя през ден до пощата. Досега в сайта излезе ли, че е влязло в БГ и до ден-два е в пощата. Явно ще пия една студена вода.

И аз съм в същата ситуация. Писах им, а те отговориха, че доставката може да стигне до 6 седмици. Тези 6  седмици  обаче изтичат след няколко дни и сега какво? Това ми е първата поръчка и то неуспешна Sad Ако може някой да ми помогне - къде да си търся парите?  Sad Платила съм с Paypal Praynig
Ти поне си платила с Пейпал, мисля че в този случай имаш право да си търсиш парите, докато аз не. Sad Пратката още я няма, тези дни пак ще отида до пощата.

FLR252 код за 5% отстъпка

# 672
  • София
И на мен една пратка се загуби - на 10.05 е влязла в БГ и край. Предполагам, че в нашите пощи е открадната. Какво да искам от iherb - те са си свършили работа. А нашите пощи с това писане в тетрадки - ами много са изостанали. Като отида са си взема пратка, чак жал ми става за тях-почва едно ровене първо в тетрадката/тетрадките, после търсене по рафтовете- за 20 години не са мръднали крачка напред.
Миналата година от втората половина на юли и целия август митниците спираха всички пратки над 30 лева. Сега кога ли ще "яхнат метлата"? newsm78

Код за 5 % отстъпка за стари и нови клиенти от Iherb: CLF386

# 673
Аз в такива случаи пиша на iherb и ми връщат парите. Но тъй като зачестиха, съм решила да не получавам вече с пощи, а дхл ми е сложно. Ще изчакам дпд, дано я пуснат пак
Според мен пощите злоупотребяват. Единия път директно ми казаха да пиша на сайта и ще ми върнат парите. Бяха доста нагли, а това изказване ме изуми. Да, тези методи с тетрадки им дават мегдан да си крадат и да се носят отговорност. Да не говорим, че МП трябва да ги носят на адрес, а те не ги носеха и ме викаха в клона .

# 674
Да, ако е с PayPal. Директно на 44 ден повдигаш диспут и не се занимаваш. Аз обаче не платих с PayPal. Сега така ще плащам вече. Толкова да ме е яд.

А с DPD, как се случвст нещата? По-изгодно ли е? Може ли някой да обядни по-подробно? Виждам, че в момента я няма тази опция.

Последна редакция: вт, 20 юни 2017, 11:29 от ina.gg

Общи условия

Активация на акаунт