ВАКСИНИ - дискусия САМО за вредата от тях - тема 34

• 36 114
  • 756
  •   1
Отговори
# 135
Вероятно двадесет процента от американските деца – един на всеки пет страда от 
„умствена  изостаналост”.  Това  е  описание  на  дебил.  Ако  някой  враг  ни  бе  причинил 
толкова  щети,  бихме  обявили  война.  Но  както  ще  стане  ясно  от  следващите  страници, 
самите ние сме си го причинили. И до днес продължаваме да си го причиняваме. 
Следващите  страници  сочат,  че  „умствената  изостаналост”  почти  винаги  се 
причинява  от  енцефалит.  И  основната  причина  за  енцефалит  в  САЩ  и  други 
индустриализирани  държави  е  ваксинационната  програма.  [Енцефалитът  може  да 
възникне  и  по  други  причини:  от  травма  на  главата,  скитнически  живот  или  от 
инфекциозно заболяване, но тези случаи са сравнително редки]По‐конкретно, по‐голяма част от милионите деца и възрастни в САЩ, страдащи от 
аутизъм,  гърчове,  умствено  изоставане,  хиперактивност,  дислексия  и  другите  раз‐
новидности на така наречената „умствена изостаналост” дължат състоянията си на една 
или друга ваксина срещу детски болести. 
Така наречената „личност социопат”, която е в основата на огромното нарастване на 
престъпността  през  последните  две  десетилетия,  също  до  голяма  степен  се  дължи  на 
щети от ваксините. 
По този начин програмата за ваксиниране служи за подкопаване на американската 
учебна системата, която е в колапс, поради неспособността на една пета или една четвърт 
от  учениците,  които  никога  няма  да  се  научат  да  четат  или  да  извършват  прости 
аритметични изчисления. 
И  всичко  това  допринася  за  вълната  от  насилие,  която  превръща  градовете  ни  в 
джунгли, където силните и жестоките плячкосват слабите и беззащитните.  
Ефектите  от  ваксинацията  са  променили  тона  и  атмосферата  на  модерното 
общество. Тъй  като  промените  са  толкова  коварни и широко  разпространени,  и  поради 
липсата на перспектива, те до голяма степен са пренебрегвани. Не е лесно да се различи 
злият дух, които програмата за ваксиниране пусна на свобода. 
С всеки изминат ден тази имунизационна програма продължава и уврежда стотици 
здрави  бебета,  превръщайки  ги  в  дефектни  стоки:  умствено  изостанали,  слепи,  глухи, 
страдащи  от аутизъм, епилепсия,  с  учебни проблеми, емоционално нестабилни, бъдещи 
непълнолетни престъпници, след което изпечени престъпници. 
Това  може  да  изглежда  много  преувеличено,  но  това  е  реалното  заключение  въз 
основа на събраните в следващите страници доказателства. 
Който се съмнява, че толкова много зло може да изтече от игла на спринцовка, нека 
само да чете нататък. Из книгата Ваксинация, социално насилие и престъпност от Харис Култър http://www.vaksini.eu/books/Vaccination_social_violence_criminality.pdf

# 136

[/quote]

Детето ти е още много мъничко... Дано е живо и здравичко, да не проявява никакви алергии към нищо, а глобите не са толкова много и важни, ще помагаме с обжалването, ако се стигне до там...  Peace
[/quote]
Благодаря, мъничка е, но нали съм глупава не ваксинирана и невежа, обичам да планирам нещата предварително Simple Smile

# 137

Я как се засягаш, когато става дума за теб, а мен и моите деца смяташ няма проблем да бъдем обсъждани многократно...  Laughing  Твърдиш аз нямам нужната информация, но ти имаш такава за мен и децата ми и на мен не ми влиза в работата какво всъщност правиш в темата, но на теб ти влиза в работата какво аз правя в темата...   Mr. Green
О, не, аз не питам какво правиш в темата. Въпросът е защо човек, който ваксинира своите деца, агитира останалите да не ваксинират своите? Можеш да изложиш своите аргументи, а аз да ги обмисля. Още повече, че намирам някои от ваксините за ненужни и дори вредни. Особено тази за ЧПВ. Не всички, а някои. И критичният анализ на конкретни ваксини, а не на ваксините по принцип, може да бъде наистина полезен. Но вместо да изложиш аргументи, ти се тръшкаш като тригодишно. Толкова пък да нямаш аргументи... Whistling

Последна редакция: пн, 01 май 2017, 21:54 от Анонимен

# 138
Дали Stelt, си ваксинира децата или не си е лично нейна работа. Важното е че на никого не вреди тук, а напротив помага.
По- важен е въпросът, защо лекари, които знаят, какво причиняват ваксините и не ваксинират децата си, продължават да инжектират чужди деца, безогледно и нагло да отричат очевидни постваксинални увреждания.

# 139
  • в кукувиче гнездо
9300    Здраве / Хомеопатия, алтернативна медицина / Re: Ваксини.Полза или Вреда? Ваксинационни Програми. - втора тема   : вт, 15 апр 2008, 14:41
Аз мисля, че трябва да се включат майки, които са пострадали от ваксинирането... Те са много по-убедителни в доводите си. Трябва да се сплаши малко общественото мнение, за да се дискутира въпроса, но нещо ми е като в мъгла и не ми хрумва нищо съществено...  Rolling Eyes
Цитатът е на самата авторка на тази тема от преди няколко години.
За Бога, какво може да те мотивира да лъжеш, че имаш увредено от ваксина дете, само, за да си пишеш колко са лоши ваксините? И то при положение, че ваксинираш децата си съвсем съзнателно?!!!

# 140
Дали Stelt, си ваксинира децата или не си е лично нейна работа. Важното е че на никого не вреди тук, а напротив помага.
Не ме интересуват личните работи на никого. Интересуват ме АРГУМЕНТИТЕ, с които човек, ваксинирал своите деца се опитва да ме убеди аз да не ваксинирам моите. Когато прочета аргументите, ще преценя дали вредят или са полезни.

# 141
Скрит текст:
По- важен е въпросът, защо лекари, които знаят, какво причиняват ваксините и не ваксинират децата си, продължават да инжектират чужди деца, безогледно и нагло да отричат очевидни постваксинални увреждания.

Защото са задължени да ваксинират... Нещо повече... В държави, в които ваксините са препоръчителни за родителите, са задължителни за лекарите, т.е. лекарите не могат да избират какво да промотират на пациентите си, задължени са да ги убедят да се ваксинират... Това е и причината, с която си обяснявам вписването на ваксини от някои лекари в такива държави и то без пациентите дори да са ги молили за това...

# 142
  • София - Рим и обратно
Пациентите, не дай си боже, някой ден може да се нуждаят от животоспасяваща операция, както малкия Байрам в Германия в момента, например. Познай защо все още не може да бъде опериран?
Ама нали тука тонът е на безсмъртните неваксиниращи....явно се подразбира, че щом са преметнали закона и не са ваксинирали, значи ще живеят 200 години най-малко и никакви болести няма да ги ловят.

# 143
Пациентите, не дай си боже, някой ден може да се нуждаят от животоспасяваща операция, както малкия Байрам в Германия в момента, например. Познай защо все още не може да бъде опериран?
Ама нали тука тонът е на безсмъртните неваксиниращи....явно се подразбира, че щом са преметнали закона и не са ваксинирали, значи ще живеят 200 години най-малко и никакви болести няма да ги ловят.

Като знаеш, що не обясниш тук защо Байрам в Германия още не може да бъде опериран?

# 144
  • София - Рим и обратно
Що не си прочетеш сама защо. Няма имунизации, затова.
https://www.actualno.com/healthy/otlojiha-transplantacijata-na-b … -news_607434.html

# 145
Не е въпросът да преметнеш закона, а защо има закон, който първо нарушава правата ми и второ третира всички еднакво. И защо не се гледа индивидуално на всяко дете. Престъпно ли е да не искам да навредя на моето? Това как точно ще навреди на вашите ваксинирани деца?

# 146
Дали ще живее едно дете или ще умре е само в ръцете на Господ.Аз бих редпочела детето ми да отиде при Господ, отколкото да живее парализирано и мозъчно увредено. Но ето тези деца-нашите, които са тук - пострадали от ваксини са тук по мисия Божия, като свидетелство за безбожните престъпления на лекари, фармацевти и всички замесени в тези ваксинационни престъпления. Тяхното нещастие днес е вашето страдание утре.

# 147

Аз съм си прочела сама, но дали ти си разбрала какво си прочела сама...  Laughing

"Изследването в клиниката в Тюбинген, където трябва да му бъде присаден бъбрек от неговата баба, са показали, че момченцето не е ваксинирано срещу морбили и варицела.

Това съобщи проф. Йорданка Стоилова – национален консултант по епидемиология на инфекциозните болести и преподавател в Медицинския университет в Пловдив, пише "Монитор".

..............................................

Бабата, която е с него, не е носила никакви документи за преминали имунизации в бебешка и ранна детска възраст. Това накарало германските лекари да му направят кръвен тест на място, който установил, че в организма му няма антитела срещу тези две заболявания. По наличието или отсъствието им се установява дали човек е имунизиран или не е срещу определена болест."

Хайде сега да обясня на лепка с мед какво всъщност пише в статията и защо информацията си противоречи... Професорката е съобщила, че детето не е ваксинирано срещу морбили и варицела... Възможно е да не е ваксинирано срещу варицела, тъй като тази ваксина не се поставя в България... Надолу в статията пише, че лекарите са установили липса на антитела срещу точно тези 2 заболявания и точно срещу тях се съобщава, че ще се сложат ваксини на детето... Липсата на антитела не означава задължително липса на ваксина... Както лепка с мед вече знае, в България се поставя Приорикс, няма мономорбилна ваксина, която детето е възможно да пропусне... Т.е. то или е пропуснало и трите части на ваксината или не я е пропуснало... Ако лекарите са направили проба за антитела срещу паротит и рубеола и са установили, че има антитела срещу тях, то ваксината не е пропусната, а детето не е успяло да си създаде антитела конкретно срещу морбили, което е абсолютно различно от твърдението, че не е ваксинирано... Не се съобщава такава информация, а би било чудно само срещу морбили да са го тествали и само морбили (и варицела) да са важни в случая... Друг е въпроса защо са важни и дали, ако детето беше отишло за трансплантация в държава, извън Германия, щяха да му поставят варицелна ваксина (както се знае у нас тя не е регистрирана и не се поставя) или съвсем различна ваксина щеше да е важна за него... А както вече знаем от листовката на Приорикс, няма доказателства за ефективността на ваксината, антителата особено срещу паротит са показали недостатъчна ефективност срещу заболяването... Излиза, че в случая е важно да има антитела, а не дали те ще му свършат някаква работа... С други думи, имитират, че ще пазят детето след трансплантацията, макар че има още куп заболявания, за които ваксини не се поставят, а могат да бъдат в пъти по-опасни...

# 148

Хайде сега да обясня на лепка с мед какво всъщност пише в статията и защо информацията си противоречи...
Има ли специална причина, поради която комуникираш с просташки квалификации? Не ти ли е възможно да изложиш аргументите си с кратко, ясно и с възпитан тон? Аз, междувпрочем, все още чакам аргументи, с които човек, ваксинирал децата си, да ме убеди да не ваксинирам моите.

# 149
  • в кукувиче гнездо

Хайде сега да обясня на лепка с мед какво всъщност пише в статията и защо информацията си противоречи...
Има ли специална причина, поради която комуникираш с просташки квалификации? Не ти ли е възможно да изложиш аргументите си с кратко, ясно и с възпитан тон? Аз, междувпрочем, все още чакам аргументи, с които човек, ваксинирал децата си, да ме убеди да не ваксинирам моите.
Няма да дочакаш. АЗ вече сто пъти я попитах същото, но тя не отговаря. Единствено сипе квалификации и оригиналничи с епитети. Които единствено у монтанско може да са "уау"...

Общи условия

Активация на акаунт