Кандидат, бъдещи и настоящи мами с татко от епруветка - 5

• 91 423
  • 755
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Оооо, изобщо не ги гледай тези болки.
Всички имат такива.

# 106
# 107
пусни си кръвен тест. ще се види, въпреки че стойността ще е малко ниска.

# 108
Кръвният тест не се ли прави след 11-я ден? Защото на мен днес ми е 7-ят...

# 109
Много момичета са писали, че преди положителен тест са имали "предменструални болки". Я послушай харесвана от теб музика, почети някоя книга... абе прави всичко, което ти харесва. Ние сме с вас  Hug

# 110
Слушам и изпълнявам! Щом съм чакала досега, мога и още няколко дни...  Crazy

Стискам ми/ни палчета Praynig

# 111
Момичета... май не е това моя опит... от днес имам предменструални болки без абсолютно никакви други симптоми Confused Датата на цикъла ми е след 2 дни, така че според мен работата е ясна  Cry Нищо... колкото пъти - толкова...

Благодаря ви и пак ще пиша  Hug

А кога е датата на теста?
Още онзи ден исках да ти пиша, но напоследък съм много заета и само ви чета набързо без да пиша. На толкова ранен етап не търси симптоми. А ПМС и симптоми на ранна Б съвпадат понякога.
Ние се вглеждаме, защото правим ин витро. Щеше ли да търсиш симптоми на Б преди датата на цикъла си при други обстоятелства? Точно ПМС са причината много жени с нередовен цикъл да не разберат веднага, че чакат дете.
Успех ти желая!

# 112
А кога е датата на теста?
Още онзи ден исках да ти пиша, но напоследък съм много заета и само ви чета набързо без да пиша. На толкова ранен етап не търси симптоми. А ПМС и симптоми на ранна Б съвпадат понякога.
Ние се вглеждаме, защото правим ин витро. Щеше ли да търсиш симптоми на Б преди датата на цикъла си при други обстоятелства? Точно ПМС са причината много жени с нередовен цикъл да не разберат веднага, че чакат дете.
Успех ти желая!

Здравей, Поли Simple Smile

Датата на теста е 18 Юни (Понеделник). Честно казано вече тези други обстоятелства са ми толкова далчени от години и толкова си искам бебо, че вече се хващам за сламка. Напоследък не разсъждавам трезво, което го осъзнавам и ти също ми подсказваш, но повярвай ми - опитвам се да се боря с това... Затова се взимам в ръце и просто чакам да видя какво ще стане. Така или иначе не зависи нищо от мен сега, освен да имам надежда...

Благодаря ти и успех и на теб  Hug

# 113
  • От Луната
Аз имах много пмс болки и то от рано! Стискам палци!
Моя симптом беше обонянието , сутрешно пишкане Simple Smile и рано се наспивах. А аз си поспивам Wink

# 114
Най-важно е да запазиш максимално спокойствие. Мисли за друго, развличай се и ти желая тлъсто ЧХГ.

# 115
Благодаря ви, момичета  Hug

# 116
Разбрах защо имам предментруални болки без никакви други симптоми (като подуване на гърдите, често уриниране, сънливост/безсъние и т.н.). То това било заради Утрогестан-а... Още не съм правила тестове, но... стискайте палци за другия път  Hug

Успех на всички  Praynig и пак ще пиша Simple Smile

# 117
  • София
Вече спокойно можеш да направиш тест

# 118
И аз мисля, че ако са минали 10 дни от трансфера, може да направиш кръвен тест.

# 119
Момичета... 106... това добре ли е? Днес ми е 11-я ден...

Общи условия

Активация на акаунт