Кандидат, бъдещи и настоящи мами с татко от епруветка - 5

• 91 420
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря ти! И аз на вас... ама нямате идея колко...

# 91
Здравейте, момичета Simple Smile

Вчера по обяд ми се появи и кафеникаво зацапване, което продължава и сега. Слабо е и заедно с резултатите, продължаваме напред. Днес ми биха инжекциите и в Петък сутринта - пункция. Стискайте палци...

Благодаря ви и успех на всички!!!

# 92
  • София
Успех

# 93
Успех и от мен

# 94
Катлеа, от мен също палчета за хубави яйчица  Hug

# 95
успех, катлеа, а естрадиолът повиши ли се?

# 96
Благодаря ви от сърце!  Hug Praynig

Естрадиола се повиши малко в рамките на 2 дни. Лекарката каза, че шом се повишава, значи можем да продължаваме. Ще видим какво ще стане, но ще ви пиша отново Simple Smile

# 97
  • От Луната
Стиснати палци!

# 98
Здравейте, момичета Simple Smile

Резултатът е 2 извадени яйцеклетки. Този път упойката ме пусна доста по-бавно и болезнено в сравнение с цветната снимка. Но все пак 2 яйцеклетки ме радва - поне не беше празен фоликула  Crazy

Сега ще видим как ще се развие оплождането... И пак ще пиша  Hug

Мерси за палчетата Simple Smile

# 99
Здравейте Simple Smile

Понеже не съм писала отдавна, да си кажа какво се случи до момента. 2-те яйцеклетки се оплодиха много добре, започнаха да се делят и на 3-я ден (в Понеделник) ми беше трансфера. Сега чакам да минат двете седмици до теста... това е най-ужасното... лекарката каза, ще всичко е минало идеално... адски ме е страх и се опитвам да не мисля за това... само че мисълта, че не усещам нищо и че трябва да чакам, ме побърква... затова стискайте ми палчета и аз на всички вас и... доскоро...

Прегръдки Simple Smile

# 100
kkattllea, това е твоят успешен опит! Чакам с нетърпение да се похвалиш с  EFP, с точицата от първия  видеозон, с първото ритниче, с датата на първото проплакване и първата ти снимка заедно с така желаното ти съкровище.
 newsm32 ylinfant

# 101
Дай боже всекиму...  Praynig Hug

# 102
Успех. Дано се получи.Отдавна не е имало хубави новини.
п.п. не чакай симптоми. реално преди 5-6 седмица няма такива.

# 103
Благодаря ти, Звездичке Hug Да си призная - вчера вдигнах раклата на леглото с матрака и се надявам да не съм прецакала нещо Praynig... пазя се като луда, но за това специално не си дадох сметка Rolling Eyes Както и да е... не мисля, опитвам се да се пазя постоянно и чакам...

Благодаря ви... Hug

# 104
Момичета... май не е това моя опит... от днес имам предменструални болки без абсолютно никакви други симптоми Confused Датата на цикъла ми е след 2 дни, така че според мен работата е ясна  Cry Нищо... колкото пъти - толкова...

Благодаря ви и пак ще пиша  Hug

Общи условия

Активация на акаунт