Кандидат, бъдещи и настоящи мами с татко от епруветка - 5

• 92 778
  • 755
  •   1
Отговори
# 555
Излизайки днес от фонда да си взема заповедта направо треперя от нерви вече и безсилие, защо правихме всичко след като може и да е напразно.
Връчвайки ми заповедта директорката ми каза, че ако се ползва донорски материал няма да платят опита. Да уточня кандидатствахме с неизяснен фактор точно, защото предишния бяхме с мъжки и отново заявиха същото и по време на опита ме накараха да си платя много неща. След като 1 година събирах и давах пари за инсеминации за да съберем за другия фактор сега все едно парите отидоха на вятъра. Днес каза, че като кандидатстваме като  двойка не може донорски материал. Значи ако кандидатствам сама ще съм одобрена, но не мога защото имаме брак, що за глупост. Така излиза, че сама жена може да гледа дете (не съм против това и не искам да обидя някого), но семейство не може.
Незнам вече какво ще правя писна ми от тези неразбирателства и недомлъвки.
Има ли и други като мен кандидатствали като двойка и направили опит по фонда само с донорски материал?

# 556
  • и тук и там :)
Привет и от мен Simple Smile
Планирам ин витро с донорски материал тъй като съм сама, вече на почти 43г. и не ми се чака повече ...... да намеря мъжа. Bowtie

До сега направените изследвания показват, че нещата при мен са наред (изключая, че трябва да смъкна малко TSH и пия хапчета) и можем да продължаваме със следващите стъпки. Трябва обаче да си поръчвам донор сама тъй като в момента не разполагат с достатъчен избор или поне няма такъв, който ми хареса на мен. Та питането ми е малко странно, но все пак Simple Smile  - Има ли някой от вас на който му предстои поръчка от Датската банка и иска ли да се комбинираме за доставката?
Simple Smile

# 557
  • От Луната
Фолоу ... В шок съм. Не знам какво да кажа Sad

Вел добре дошла и успех.

# 558
Здравей, на мен в Щерев ми казаха, че ако не си харесам от наличните мога да избера от страницата на банката и те да поръчат. Не са ми казвали да трябва допълнително плащане, само, че ще трае известно време докато я доставят.

# 559
Всъщност допълнителното плащане би тряжвало да е именно за доставката и контейнера с течен азот, в който пристигат пробите; иначе времето за доставка е ок 3-4 дни грубо, но е добре да се поръча в самото начало на седмицата, за да пристигне до петък. Дано съм била полезна Simple Smile
Фолоу, не разбирам логиката, на това, което са ти казали, все пак донорския материал си го плащаш ти, но всичко останало като стимулации и прочие би трябвало те да го поемат. Защо само заради донорския да нямаш право на финансиране, струва ми се пълен абсурд  Thinking Да няма някакви промени в правилата отскоро, не ти ли обясниха? Хич не ми се вижда логично това.

# 560
  • и тук и там :)
Привет,
да - допълнителното плащане, което всъщност мога да комбинирам с някой  е  за самата доставка и контейнера.
В моя случай аз си плащам и донора.
Клиниката където съм в момента не поръчват нови донори. Те ще ми направят поръчката, но всичко ще е за моя сметка. Не знам дали това е практика, но понеже държа да правя процедурата при точно тази лекарка, за това й ще е такъв подхода. Simple Smile

# 561
Момичета, искам да ви споделя, че за първи път в живота си видях положителен тест за бременност. Много е рано, днес бях на преглед, видя се само точица, по скоро сянка в матката...това е за сега. Дай Боже всичко да се развива нормално.

# 562
  • София
Момичета, искам да ви споделя, че за първи път в живота си видях положителен тест за бременност. Много е рано, днес бях на преглед, видя се само точица, по скоро сянка в матката...това е за сега. Дай Боже всичко да се развива нормално.
Аз и бебо стискаме палчета.

# 563
Честито!!! Green Heart Желая ти всичко да е ок и скоро да чуеш най-прекрасния звук - сърчицето Hands V С инсе ли беше?

# 564
Да, с инсеминация. 3та и честно казано нямах надежди. Бяхме решили тази да е последна и да минаваме към ин витро. Благодаря ви, кураж и търпение на всички очакващи 👍

# 565
Евелин ,страхотна новина😍😍😍.Всичко ще е наред,пожелавам ти лека бременност.😘😘😘

# 566
Здравейте, момичета!

Евелин, честито! Пожелавам ти безпроблемна бременност!

За мен за съжаление радостта приключи в петък Sad  Опитвам някакси да се събера, но ми е доста трудно в момента.

# 567
Diversa разбирам,трудно е,но се опитай да го преживееш..Няма да стане веднага,но приеми го ,ще има следващ път,да всеки по своемо преживява нещата,но неизпадай в дупка...Пожелавам ти много успех,а след време да се похвалиш с хубави новини 😘

# 568
  • От Луната
Евелин, честито и дано всичко е наред и без проблеми.

Диверса, много съжалявам за случилото се. Желая ти кураж и скорошен успех!

Ние подготвяме първото море на рибока. Нервно ми е. Цял месец няма да сме у дома. Ще ходим при двете баби за по седмица и после морско приключение. Не сме ходили две години ... Време е!
Желая ви и на вас слънчево лято и много поводи за усмивка.

# 569
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте, да се представя. На 40 г съм, Имам детенце на 6 годинки, което отглеждам сама / бащата не пожела да бъде част от живота ни/, аз не съм го насилвала сама се справям. Винаги съм искала две дечица , покрай грижите с малкия не намерих друг партньор, реших да мина към АРТ с донор. Първоначално мислех, че нещата могат да се случат с инсеменация, но сега като чета, на моите години това ще е много малко вероятно. Имам час при Персенска, но е чак ноември/чакам близо година/. Докато чакам ноември месец, дали бих могла да направя нещо освен изследванията, например цветна снимка, допълнителна консултация с репр.специалист ? На последния преглед миналия месец, АГ ми каза, че яйчниците ми са почти не функциониращи, дори не успя да визуализира левия/което ме притесни/.
Имам хипофункция на щитовидната жлеза - пия Л-тироксин, при последно изследване ТСХ ми беше 2,01, но ми откриха и диабет тип 2 и съм на Метфогамма от 2 месеца. Та съвети и опит приемам всякакви. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт