"Номер 309" - сериал с Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ по Fox tv *Тема 9*

• 48 213
  • 727
  •   1
Отговори
# 45
  • Sofia, Bulgaria
Според хронологията на публикуваните туити от продуцента аз разбирам нещата по следния начин.
Сериала, ще се излъчва до края на Юли, а ако рейтинга продължи да е все същия както досега, ще продължим да се наслаждаваме на № и през новия сезон.
Между другото това е добър ход имайки предвид, че сериалите свършават сезоните си до края на Юни, което означава, че през Юли месец(и Август) почти не се излъчват Дизита и № няма да има конкуренция както досега.
Искрено се надявам сценаристките най-накрая да разбраха, че колкото повече Ляле и Онур, толкова по-висок рейт(последните серии го доказаха), а колкото повече второстепенни и епизодични персонажи, толкова по-нисък рейтинг.
Заради двамата сладури, Heart Eyes Heart Eyes които са наслада за сетивата ми мога да понеса различни вариации в сценария, а и доказаха, че показвайки ги в по-голяма част от епизодите могат да ги изнесат на плещите си без никакъв проблем и рейта литва. Peace
Дай Боже рейтинга да е все така добър, Praynig че и още повече. Praynig
Споделете и вие как разбирате написаните туити от него за да си сверя часовника с вас, плииз.
Феновете отново са в туитъра. Party
Сватите и те, ще са при психогола, Laughing Laughing те най имат нужда от него, Peace че са луди за връзване ми и децата си подлудиха, не се траят двечките, особено Сонга(за мен).
Скрит текст:
Трио моми Mr. Green Mr. Green Mr. Green и трима ергени. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Онурджим говори по тела, Laughing а нашичката, ще си изгризе ноктите Laughing от ревност. Joy
Скрит текст:
Тези тримцата Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes са просто вълшебни, а мама и тати са просто приказни. Crazy Crazy
https://www.instagram.com/p/BTlfnF6gRYK/

Има много снимки(и видеа) от сета в цветарницата.

Наде,хубаво ще е сериалът да продължи до края на юли но,ако има 2-ри сезон не знам какво биха могли да ни покажат сценаристите newsm78 ThinkingАко Лале и Емир продължат с раздели си събирания,това със сигурност ще омръзне дори и на турските зрители Naughty Ерол,Филиз и всички останали няма да ни бъдат толкова интересни,че да задържат вниманието ни,поне аз така си мисля Peace Grinning Това е грешката на повечето продуценти на турските дизита Rolling Eyes Като видят,че сериалът има успех тръгват към разтягането му или 2-ри сезон и го скапват Crossing Arms Има много такива примери People No Good

Хубав ден ви желая и безпроблемен нет довечера Peace Grinning Grinning Grinning

# 46
Скрит текст:
Според хронологията на публикуваните туити от продуцента аз разбирам нещата по следния начин.
Сериала, ще се излъчва до края на Юли, а ако рейтинга продължи да е все същия както досега, ще продължим да се наслаждаваме на № и през новия сезон.
Между другото това е добър ход имайки предвид, че сериалите свършават сезоните си до края на Юни, което означава, че през Юли месец(и Август) почти не се излъчват Дизита и № няма да има конкуренция както досега.
Искрено се надявам сценаристките най-накрая да разбраха, че колкото повече Ляле и Онур, толкова по-висок рейт(последните серии го доказаха), а колкото повече второстепенни и епизодични персонажи, толкова по-нисък рейтинг.
Заради двамата сладури, Heart Eyes Heart Eyes които са наслада за сетивата ми мога да понеса различни вариации в сценария, а и доказаха, че показвайки ги в по-голяма част от епизодите могат да ги изнесат на плещите си без никакъв проблем и рейта литва. Peace
Дай Боже рейтинга да е все така добър, Praynig че и още повече. Praynig
Споделете и вие как разбирате написаните туити от него за да си сверя часовника с вас, плииз.
Феновете отново са в туитъра. Party
Сватите и те, ще са при психогола, Laughing Laughing те най имат нужда от него, Peace че са луди за връзване ми и децата си подлудиха, не се траят двечките, особено Сонга(за мен).
Скрит текст:
Трио моми Mr. Green Mr. Green Mr. Green и трима ергени. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Онурджим говори по тела, Laughing а нашичката, ще си изгризе ноктите Laughing от ревност. Joy
Скрит текст:
Тези тримцата Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes са просто вълшебни, а мама и тати са просто приказни. Crazy Crazy
https://www.instagram.com/p/BTlfnF6gRYK/

Има много снимки(и видеа) от сета в цветарницата.

Наде,хубаво ще е сериалът да продължи до края на юли но,ако има 2-ри сезон не знам какво биха могли да ни покажат сценаристите newsm78 ThinkingАко Лале и Емир продължат с раздели си събирания,това със сигурност ще омръзне дори и на турските зрители Naughty Ерол,Филиз и всички останали няма да ни бъдат толкова интересни,че да задържат вниманието ни,поне аз така си мисля Peace Grinning Това е грешката на повечето продуценти на турските дизита Rolling Eyes Като видят,че сериалът има успех тръгват към разтягането му или 2-ри сезон и го скапват Crossing Arms Има много такива примери People No Good

Хубав ден ви желая и безпроблемен нет довечера Peace Grinning Grinning Grinning

Сценаристките със сигурност знаят, а които искат да се наслаждават на № с всичките му плюсове и минуси, ще му се наслаждават докрай.
Сега пазара прелива от сериали, избор за всякакви вкусове бол.

# 47
Сряда е  Party

Демолин с адвоката на Онур  Mr. Green

Вчера Демет снимаше в къщата, значи няма да има развод със сигурност  Joy

# 48
"Статус на връзката: объркан" нали решиха да го продължат със " .... : женени" , ама не се получи и не знам дали не приключи с 4-та серия.

# 49
От официалната страница на канала.
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
https://vk.com/dizimaniano?w=wall-60100797_226122&z=video312 … _-60100797_226122

Еййй няма отърване от тази, но пък актрисата като адвокатка на Ляле е един път. Joy
Скрит текст:
SET

# 50
  • Sofia, Bulgaria
    Един хубав клип от рускините Grinning Grinning Grinning

https://vk.com/video-119559927_456239605

# 51
Като я гледам е от лачените чанти, Laughing като онази мераклийка отпреди няколко серии, която влезе в заговор с троицата гадюхи-Бетюл, Пелинсу и Ерол.
Скрит текст:
- Какой же ты плохой, оказывается, Онур. Пусть Аллах поможет Лале...

Много им е смешно на момите, но нашичката като види, че Онур, ще говори по тела Laughing бързо, ще й се стъжни. Mr. Green

Последна редакция: ср, 03 май 2017, 14:33 от Neidjal

# 52

Е, не... ooooh!
Знаейки какво е трябвало да преживее с предишния /онзи адвокатът/... и сега да я подлага на същото унижение... Онурчик, Онурчик...  сам си слагаш тръни под краченцата  Mr. Green Mr. Green
П.П. Нищо де, тъкмо да имат материал до юли - явно скоро няма да ги сдобрят Mr. Green Mr. Green. После в последната серия "па плеснали с ръце и се прегърнали"  tooth tooth Peace

# 53
Скрит текст:

Е, не... ooooh!
Знаейки какво е трябвало да преживее с предишния /онзи адвокатът/... и сега да я подлага на същото унижение... Онурчик, Онурчик...  сам си слагаш тръни под краченцата  Mr. Green Mr. Green
П.П. Нищо де, тъкмо да имат материал до юли - явно скоро няма да ги сдобрят Mr. Green Mr. Green. После в последната серия "па плеснали с ръце и се прегърнали"  tooth tooth Peace
Не мисля.
Ерсин е изневерил на Ляле и накрая я е зарязал.
Онур няма нищо общо с онзи, а и съм сигурна, че за да стигне дотук има основателна причина да го стори.
Тя как му лазеше по нервните окончания с онзи тапишон даскала по физическо, а? tooth
Значи Лалка може да го прави на луда калинка, а той нея не, не съм съгласна. Stop
Всичко което се случва в момента е резултат от нейния кофти характер(за мен).
Тя намери кротък мъж който я гледа право в очите като богиня, носи я на ръце като торта, а тя го направи да си говори сам откакто се познават. Crossing Arms
Всички негативни изцепки от страна на Онур винаги бяха с една едничка умисъл, а именно тя да се чувства добре, да не се натъжава, да не пострадат оношенията им и т.н., а всичко, което е понастоящем между тях е резултат от нейния опърничав характер(за мен).
С Ерсин е била мека Марийка, защото той не й е давал възможност да го прави на алтав, а Онур го пощури и защо, защото я боготвори и думите й за него са закон, емииии сега, ще си сърба попарата, която си надроби!?! Не мога да го виня, че просто му преля чашата на търпението от фасони и глезотии от нейна страна, та той даже много търпя досега. Peace
Така говоря сега, но ако я видя тъжна, ще ми докривее за нея(зависи обаче какво, ще предхожда постъпката му, но съм убедена, че не е без причина).
Аз не мога да защитавам или виня всеки/а на всяка цена, правя го според зависи......Лалка, Онур, трети, четвърти, кой когато си заслужи минава под брадвето ми, Mr. Green или пиша суперлативи по негов/неин адрес когато има защо(според моите виждания).

# 54
Онур така или иначе няма да й изневери, това е сигурно  Peace Не знам само какъв му е случая с тая  newsm78 

# 55
https://www.instagram.com/p/BTomfLODG4G/

Скрит текст:
След краткото примирие, ще последва гръм. Tired

Ляле в бойна готовност. Rolling Eyes

Вай бе и змия ooooh! се оказа Онур.

Ох Лалчеее, пак се вкарваш в поредния си филм. Cry

Нашия се е спретнал за съда. Tired

NEW
Скрит текст:
Хаштага е #sevenlerayrılmasın/#пустьвлюбленныенерасстаются ай дано.
SET/Джихан-Ерол.
Скрит текст:

Доволни на сутринта преди бурята.
Скрит текст:

SET

Heart Eyes Heart Eyes

NEW

Последна редакция: ср, 03 май 2017, 20:33 от Neidjal

# 56
Тук съм  Heart Eyes

# 57
Ай стига бееее, #2gunfire баш сега звънна Курти.
Тази вечер има превод.

# 58
Ех Куртии  ooooh!

# 59
След малко Курти, ще прави балончета. Joy

Общи условия

Активация на акаунт