Светлината на моя живот - Тема 18

• 89 765
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
Ухааа, Погледнете каква красота - Нашите Аника/ Сурия са върха. Heart EyesHeart EyesHeart Eyes Реших да пусна още един мой супер любим танц на Анас и Дипика от наградите Star Parivaar Awards 2013! HeartHeartHeart Знам, че сме ги пускали и преди - но нека си ги припомним. HugHugHug Анас и Дипика са уникално сладки, готини и прекрасни - танца им е толкова чувствен, толкова романтичен, толкова истински ... Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts Двамата ни показват толкова много любов, страст, чувства - всеки техен поглед, всяка прегръдка, всяка ласка са великолепни. Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart Без съмнение те са най-добрата екранна двойка в света ... Animal Heart Eyes CatAnimal Heart Eyes CatAnimal Heart Eyes Cat Качеството на видеото е кристално - насладете им се!!! Kissing HeartKissing HeartKissing Heart

https://dox.abv.bg/download?id=9356e4a9ad

# 616
Ето и другия уникален танц на Анас и Дипика от наградите Star Parivaar Awards 2013! Sparkling HeartSparkling HeartSparkling HeartТой е общ танц с други актьори на Star Plus - тук може да видим и Гаутам/ Викрам 1 и Каника/ Миенакши, както и Нелу/ Сантош и Ашок/ Арун. HugHugHug Тук е и бабата на Сурадж - но тя танцува с Гаутам Роде/ Сарас от "Сияйна луна" - защото тя участва и в този сериал ... Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye Нашите са си най-готини - определено Анас, Дипика, Гаутам и Каника се открояват пред всички ... HeartHeartHeart Каквото и да кажа за Анас и Дипика ще е малко - те са номер 1 - уникални и недостижими Heart EyesHeart EyesHeart EyesТолкова сладки, толкова очарователни, толкова красиви ... Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts Докато ги гледам и се разтапям - танцуват уникално, супер чувствено - а как само се гледат и прегръдащ - УАУУУУУ!!!! Animal Heart Eyes CatAnimal Heart Eyes CatAnimal Heart Eyes Cat

https://dox.abv.bg/download?id=4909037af2

# 617
Ухааа, нося ви една нова уникална снимка на Анас от неговата гореща гореща фотосесия, която засне преди време ... Heart EyesHeart EyesHeart Eyes Самият Анас пусна снимката вчера - не мога да спра да я гледам ... HeartHeartHeart Анас е Божествен - толкова е готин, горещ, секси, сладък, чаровен и прекрасен. Обожавам го ... Sparkling HeartSparkling HeartSparkling HeartSparkling HeartSparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart Той е истински красавец ... Animal Heart Eyes CatAnimal Heart Eyes CatAnimal Heart Eyes Cat

Нося ви и едни невероятни снимки на Анас с неговият добър приятел Jagdish и семейството му от 23 октомври 2018! Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts Специални благодарности на Jagdish за тях - Special Thanks to Jagdish Sir!!! HeartHeartHeart И двамата са невероятни - обичам тяхното приятелство. HugHugHug Анас е очарователен - винаги толкова лъчезарен, усмихнат, сладък и готин ... Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart

Ето и една супер сладка снимка на Анас с една маймунка от януари 2018!!! Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye Прекрасни са - Анас е изключителен, как хубаво си играе с нея ... HeartHeartHeart Той обича хората, обича животните, обича природата - Анас е номер 1 ... Kissing HeartKissing HeartKissing Heart

# 618
Gift Heart

Revolving Hearts

Flowers HibiscusРОКСИ* ЕМИ** снимките и колажите с Депика и Анас са много хубави
благодаря ви !!..
..двамата продължават да се срещат по отделно с фенове на Светлината*
2 год след края на сериала който ги направи известни навсякъде
но така и не се
появиха повече никъде заедно..не знам какъв им е проблема но сигурно знаят че  успеха им
 се дължи на невероятната химия която има между тях в сцена или зад кадър..и да..DABH* не е рядкост
 а е единствен*
именно заради това..Депика продължава да събира овации с образа си на офицер Сандия Рати
защото имаше уникалния шанс Анас да и е  партньор .. без неговата харизма всичко отдавна да е забравено..
Анас също пуска снимки с кого ли не но и той щеше да си остане неразпознаваем с предишните роли
и партньорки преди срещата си с Депика..
така че вместо да се срещат самостоятелно трябва да направят
още веднъж съвместна среща именно заради феновете на Светлината*

WinkHands V

Вярвам и  че Раджастан и Пушкар са и близки до сърцето.. с образите
на Сурадж и Сандия направиха голяма реклама на града..покрай тях хората по света научиха
много за индийските традиции и начин на живот..затова и градската управа кръсти истинска улица
с името Hanuman Gali* и  ги посрещнаха като крале..
Hug

..допълнително ролята на Сурадж като сладкар направи  популярна и
 индийската кухня - джалеби* ладу* гулаб джамун* бърфи*.. и още и още..
Revolving Hearts

Gift Heart

# 619

Flowers RoseУауу..прекрасна великолепна усмихната Депика !!Gift Heart

Revolving Hearts

Heartbeat

Flowers Tulip

# 620

Не мога да не се отбия и в тази изпълнена с любов тема, защото Анас и Дипика - Сурадж и Сандия  продължават да ме вълнуват със своята харизма, пламенна и чиста любов!

Една статия за Дипика ми хареса и реших да я споделя с вас:

Deepika е на път да се върне по телевизията
2 ноември 2018 г., 01:00 ч.

Независимо дали е в ролята на незадоволителна баху или в ролята на честен и смел IPS офицер в сериала DABH, актрисата Дипика Сингх впечатли всички с актьорските си умения. В реалния живот Дипика вярва в постигането на точния баланс между личния и професионалния живот и затова красивата актриса реши да се отдръпне от актьорството след раждането на първото си дете.

Сега отново Дипика е готова да работи и е заета с даването на интервюта и прослушвания. 
Дипика наскоро беше в Канпур за частно събитие и по време на посещението си в града, тя ни разказа за бъдещите си планове, за следродилния фитнес и любовта към  храната на Канпур.

Канпур не е нещо ново за Дипика, тъй като е посещавала града като тийнейджър.
„Последният път, когато посетих Канпур беше за модно шоу и по това време бях само на 18 или 19 години. Помня, че по време на моето пътуване хапвах много сладкиши и чай! И този път ще ги опитам“ – каза тя развълнувано.

След като играеше като IPS офицер сериала DABH Дипика беше залята със сходни роли. „В качеството си на актьор не мога да се повторя, след като получавах оферти за подобни роли  аз ги отхвърлих, защото търсех нещо ново. В момента се радвам на роля, която наистина ме вълнува. В DABH играех ролята на Сандия Рати, която имаше много домашни ангажименти. Не казвам, че съм срещу традиционните водещи  роли, обичам ги. Аз съм отворена за роли, които ще ме покажат по бляскав начин на екрана, но това не означава, че ще нося къси рокли ако ролята не изисква това“ – разсъждава актрисата. 

Попитахме Дипика дали е добре да направи негативни роли и тя веднага каза: „Отрицателните роли не ме впечатляват много. В момента съм заета със срещи и прослушвания и се надявам, че скоро нещо интересно ще дойде на пътя ми“.
Източник: timesofindia.indiatimes.com

Дипика се наслаждава на ладу в Канпур

И за още повече блясък  -  Анас Рашид!

# 621
Уникална новина - Дипика участва в специален епизод на тазгодишните награди Star Parivaar като Сандия. Там говори за "Светлината" и коментира моменти между Сурадж и Сандия.  Дипика и Анас са номер 1 завинаги ... HeartHeartHeart Heart EyesHeart EyesHeart EyesRevolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts

Приятели, както вече ви споменах имам изключителни новини!!! HugHugHug Тази година Стар Плюс са реши да направят специален епизод, в който да припомнят за някои свои вече завършили сериали ... SunglassesSunglassesSunglasses За целта бяха поканили 4 актриси от различни сериали - без актьорите - само главните актриси, които да говорят за сериалите си и за някои по-важни моменти в тях ... Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts Поканени бяха Дипика/ Сандия от "Светлината", Саная Ирани/ Куши от "Пътеки към щастието", Devoleena Bhattacharjee/ Гопи 2 от "Остани с мен" и Реа Шарма/ Канак от т.н. сезон 2. Всеки от тях по отделно говори по малко за своя сериал и моменти ... Wink Епизода излезе преди няколко дни, но за съжаление никой не го пусна никъде - има го само в HotStar - но в момента той не работи за нашата страна и за Европа ... Disappointed Но аз говорих с една моя приятелка от Индия - тя е успяла да свали цялата част от този специален епизод с Дипика и пусна всичко на части в нейния инстаграм Kissing HeartKissing HeartKissing Heart Макар и така съм много щастлива, че успях да го изгледам. Ще го кача и тук - но изчаквам първо да ми преведат по-важното, което говори Дипика за сцените си с Анас/ Сурадж и за "Светлината". Когато ми пратят превода на английски - аз ще пусна този епизод, като отдолу ще ви напиша основното на български. Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart Така насладата ни ще е пълна. Повярвайте ми - струва си. Дипика говори с толкова много любов за ролята си на Сандия, за "Светлината на моя живот/ Diya Aur Baati Hum" и за сцените между Сурадж и Сандия - а как сладко пак казва Сураджи ... Heart EyesHeart EyesHeart Eyes Направо се разтопих докато я гледах - включени са и някои моменти ... KissKissKiss А в едно промо с четирите актриси ги питат да изброят поне 5 любими герои от техните сериали - и Дипика веднага като първи любим персонаж в "Светлината" каза - "Първият е Сурадж - съпругът на Сандия" HeartHeartHeart Как няма да се сети първо за Анас - това е ясно. Animal Heart Eyes CatAnimal Heart Eyes CatAnimal Heart Eyes Cat След това спомена вече Сантош, Менакши, Чави и т.н. HugHugHug По повод на промото за този епизод Дипика пусна специално уникално съобщение, с което се обръща с много любов към Анас и към всички актьори, режисьори, продуценти и екип от Светлината Kissing HeartKissing HeartKissing Heart Когато прочетох съобщението й направо останах без думи - личи си, че обожава сериала и ролята си на Сандия. Обожава и цени също така Анас и останалите актьори и хора от екипа. HeartHeartHeart Софи - на всички ни е мъчно, че в момента Анас и Дипика нямат общи срещи - но все пак той сега е в родния си град, а това е доста далеч. От време на време идва и в Мумбай - но дари се виждат с Дипика ние не знаем. Може пък да се засичат, ама да не ни казват ... Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye Като знам Рохит колко ревнува Дипика от Анас - как да си идат на гости. Пък за събитията напоследък той не е тук - но това не значи, че не се чуват или дори виждат. Те си знаят ... Kissing HeartKissing HeartKissing Heart Аз продължавам да вярвам, че рано или късно в бъдеще ще видим Анас и Дипика отново заедно - те нямат проблеми по между си. Те са добри приятели и хиляди пъти сме ги виждали как се забавляват зад кадър. HeartHeartHeart Аз ценя това, което имаме - има много сериали и актьори, които имат много малко моменти в кадър и зад кадър, а ние буквално имаме хиляди - снимки, моменти, участия. Смятам, че сме късметлии. HugHugHug Всеки сериал има своя край, но ние имаме 1487 уникални епизода - и то изцяло великолепни от първия до последния епизод. YumYumYum Сурадж и Сандия са заедно - обичат се и се подкрепят от началото до края на сериала. За тях не съществува друг - верни са си и си даряват любов във всеки един момент. За мен финала също е доказателство, че любовта им не умира - тя е вечна!!! HeartHeartHeart Извинете за лирическото отклонение, но нали ги обожавам почна ли за тях - нямам спирка. Софи - пуснала си уникални снимки на Анас и Дипика! BlushBlushBlush Съгласна съм, че двамата заедно са уникални и недостижими - за мен с когото и друг да са не би било същото. Дай Боже в бъдеще отново да ги видим заедно като двойка в друг готин сериал ... Hands PrayHands PrayHands Pray Те също го осъзнават - ходят по участия, срещат се с фенове, но в нито един момент не са казали, че успеха на сериала се дължи само на единя или само на другия - винаги казват, че успеха на сериала е общ и винаги говорят с уважение един за друг. Това е най-важното и се надявам винаги да е така ... Hands PrayRevolving HeartsPurple Heart И това съобщение на Дипика е точен пример за това. Само погледнете с колко много любов и уважение пише. Първо изброява хората от снимачния екип - продуценти, режисьори, оператори, а после започва да изброява и актьорите - като на първо място слага Анас/ Сурадж - това е уникално!!! HeartHeartHeart Пускам съобщението на Дипика с превод - както и една снимка от специалния епизод, в който участва - той е около 25 минути. Той си е отделен - тя иначе не е ходила на наградите. Simple Smile Скоро ще ви пусна и самия епизод с превод на по-важното казано от Дипика в него ... Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

deepikasingh150 - Wow... such a pleasant surprise on this Sunday morning , thank you @deepikasingh_theinspiration . I’m so excited to see this episode . Thank you everyone who made Diya baati aur hum this much popular. That I got a chance to become Sandhya even after 2 years. I’m really thankful to shashi mam & Sumeet sir that they believe me that time & took risk by casting me for such an Inspiration & memorable character #Sandhya . By performing for this episode last month I really felt goosebumps by thinking that whether I’ll be able to do justice with the character or not . This one is really a treat for me & for all the #Diyaaurbaatihum fans.
Gratitude for everybody who involved in this epic Drama series. @sumeetm @shashisumeetproductions @anuramsay @starplus @star.aniljha @swatidarekar @pari.hoon.main @aayushagrawalofficial @sudeshkotian @sunilvish12 @im_rashidbeg @rohitraj_goyal @macriaan @aakashdeep25 #raghuvirshekhawat @somani_sheetal @anumehag @shwetabishnoi @prabhjotgujral1 @creative_sangitajaiswal @anilchauhan0205 @anasrashidactor @neelu_vaghela @ashoklokhande1861 @kanicamaheshwari @poojaa_singh_ @karangodhwani_kgod @varunnjain @vhkhandelwal @syed_sehrish_ali @urmilanimbalkar @asopacharu @mannahsoulfry @alankapoor @bhatt_neil @jitenlalwani @aadeshchaudhary & lot many , I’m sorry if I’m not be able to tag you but your hard work & dedication is in my heart and head. Respect & love for all the #Diyaaurbaatihum fans, friends, cast & crew. p.s Thank you to the Actor’s in the episode #yaadonkibaaraat @rhea__shrm @devoleena @sanayairani without all of your hit shows , we can’t get chance to relived these memories 💖💖😊🙏. #hair&makeup @bhatianikisha
💖😘

Уау ... такава приятна изненада в тази неделна сутрин, благодаря ти @deepikasingh_thepipiration. Аз съм толкова развълнувана да видя този епизод. Благодаря на всички, които направиха Diya Aur Baati Hum толкова популярен. Затова, че имах шанса да стана Сандия дори след 2 години. HeartHeartHeart Много съм благодарна на г-жа Шаши и г-н Сумит Митал/ продуцентите на "Светлината - Diya Aur Baati Hum", че тогава те повярваха в мен и поеха риска да ме изберат за този толкова вдъхновяващ се и запомнящ се характер на Сандия ... Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts С участието си в този епизод миналия месец наистина почувствах сякаш настръхвам, мислейки си дали ще мога да се справя с характера или не. Това е едно истинско удоволствие за мен и за всички фенове на "Diya Aur Baati Hum - Светлината на моя живот" HugHugHug Благодарности за всеки, който е част и участва в този епичен драматичен сериал: Сумит Митал,  @shashisumeetproductions, @anuramsay, Стар Плюс, @star.aniljha, Свати Дарекар, @pari.hoon.main, Айуш Агравал, , Судеш Котиан, Сунил Виш, Рашид Бег, Рохит Гоял, Макбул Кан, Аакашдеп Четри, Рагвир Шекхават, Шетал Сонами, @anumehag, Швета Бишной, @prabhjotgujral1, Шанджита Джайшал, Анил Чаухан, Анас Рашид/ Сурадж Heart EyesHeart EyesHeart Eyes, Нелу Вагхела/ Сантош, Ашок Локханде/ Арун, Каника Махешвари/ Менакши, Пуджа Сингх/ Емили , Каран Годвани/ Викрам 2, Варун Джайн/ Мохит, Varun Hemraj Khandelwal/ Анкур, Сехриш Али/ Чави, Urmila Nimbalkar/ Анкита 1,  Чару Арора/ Рома, Maninee Mishra/ Командир Сингх, Алан Капур/ Рахул , Нийл Брат/ Закир, Jiten Lalwani/ Барат, Аадеш Чаудхари/ Чанду-Шекар и много други. Съжалявам ако не мога да ви тагна/ маркирам, но вашата упорита работа и посвещение са в сърцето и главата ми. Уважение и любов към всички фенове, приятели, актьори и екип на "Diya Aur Baati Hum - Светлината на моя живот".Sparkling HeartSparkling HeartSparkling HeartSparkling HeartSparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart П.С. Благодаря и на актьорите в епизода #yaadonkibaaraat: Реа Шарма/ Канак, Devoleena Bhattacharjee/ Гопи 2, Саная Ирани/ Куши от "Пътеки към щастието" - без всеки един от вашите хитови сериали ние нямаше да получим шанса да преживеем тези спомени BlushBlushBlush

Последна редакция: пн, 05 ное 2018, 02:51 от Roxis

# 622
Емилия - благодаря ти от сърце за превода на интервюто с Дипика! Страхотна си ... HugHugHug Благодаря ти и за невероятните снимки и колажи на Анас и Дипика - те са номер 1 ... HeartHeartHeart Видях интервюто вчера и много ми хареса - радвам се, че реши да го споделиш тук и то с превод. Специални благодарности. Kissing HeartKissing HeartKissing Heart Аз също ви нося едни невероятни снимки на Дипика от октомври 2018! Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts Само я погледнете - толкова е красива, сладка, чаровна, усмихната и прекрасна - обожавам я ... Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart

Още 2 невероятни снимки на Дипика и Нелу/ Сантош от наградите на Zee TV на 13 октомври 2018! Много са красиви и стилни. HeartHeartHeart Усмихнати снаха и свекърва - нашите Сандия и Сантош ... Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye На първата снимка заедно с тях е и съпруга на Нелу в реалния живот ... Wink

# 623
Gift Heart

РОКСИ* ЕМИ* интересно е новото инфо  и снимките
много точно казано - Депика е специална и за блясък
 трябва  Анас да е до нея..уникални и недостижими!!
Revolving Hearts

Two Hearts

# 624

Flowers HibiscusМного ми харесва този колаж на Депика
много е красива и позитивна, страхотна..истинско бижу е !!
Gift Heart

SurYa

Revolving Hearts

Revolving Hearts

Flowers RoseGift Heart

не можах да не го споделя тук смеха на Депика е заразителен..страхотна е!**
Gift Heart

Последна редакция: вт, 06 ное 2018, 17:59 от EvaKrusteva

# 625
Здравейте! Днес 7 ноември 2018 в Индия празнуват Дивали - ето едни нови невероятни снимки на Анас и Дипика от днес! И двамата са в червено ... HeartHeartHeart Те разбира се не пропуснаха да честитят празника на всички ... HugHugHug Толкова са готини, сладки, чаровни и прекрасни. Те са номер 1. Много ги обичам. Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts Пускам и едно уникално клипче, което Дипика пусна преди малко - тук танцува на песента Happy Diwali - толкова е сладка, усмихната и очарователна ... Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart

https://www.instagram.com/p/Bp4mktFBocC/

Още невероятни снимки на Дипика от днес със семейството си. HeartHeartHeart Тук заедно с нея е прекрасното й бебче Сохам, двете й сестри с детето на една от тях и друга жена от семейството ... BlushBlushBlush Както винаги Дипика е много усмихната и красива  ... Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart

Ето и едни невероятни снимки на Дипика от 1 ноември 2018! Тогава тя ходи на кино за премиерата на някакъв известен индийски филм ... HeartHeartHeart Вие сте пуснали част от тези снимки - аз ги пускам пак плюс още нови снимки от там ... Kissing HeartKissing HeartKissing Heart Много ми харесва Дипика - толкова е красива, толкова стилна и елегантна с тази бяла рокля. Не мога да й се нагледам ... Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts

Ето и едно уникално видео с Дипика от премиерата на този филм, както и едно специално интервю с нея по повод подготовката за празника ... HugHugHug Показва свои бижута, прекрасното си сари и говори невероятни неща ... HeartHeartHeart Голяма красавица е ... HugHugHug

https://www.youtube.com/watch?v=86CM431BpSU

https://www.youtube.com/watch?v=ZfZHrTifsr8

Последна редакция: ср, 07 ное 2018, 18:04 от Roxis

# 626
Още нови невероятни снимки на Дипика от 2 ноември 2018! Ходила е на друго специално събитие заедно със своя приятелка ... Kissing HeartKissing HeartKissing Heart Дори се е правила на готвач - голяма сладурана е ... HeartHeartHeart  Без съмнение Дипика засенчва всички около себе си. Много я обичам ... Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart

Прекрасни неща си пуснала Софи - благодаря ти ... Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

# 627
# 628
Heartbeat Revolving HeartsRevolving Hearts

ТАРА * както винаги колажите са супер
пускай и от страхотните  гифчета..хубав ден !!
Flowers Hibiscus

Revolving Hearts

Hands Clap

# 629
Revolving Hearts

Nature BoomДивали – индийски празник на светлината -
 Домовете се почистват и декорират през деня със свещи
 които се палят вечерта..

Подготовката за празника започва два дни преди събитието
през които по традиция всяко семейство трябва да купи нещо за дома..

Revolving Hearts

Revolving Hearts

Revolving Hearts

Общи условия

Активация на акаунт