Светлината на моя живот - Тема 18

• 89 730
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
      Роси, красиви снимки си пуснала на Дипика и Анас! Благодаря ти и за цялата информация, която ни поднасяш! Благодарение на теб разбираме всичко интересно, което се случва с актьорите от най-уникалния сериал "Светлината на моя живот". Сериал, който се помни - с невероятния сценарий, динамични и запомнящи се диалози и много умело подбран актьорски състав. А Анас и Дипика ще останат най-харизматичната, красива и вълнуваща екранна двойка! 

Flowers Bouquet РОКСИ* ЕМИ* ТАРА***
 благодаря за прекрасните колажи и хубавите пожелания
през Новата 2019 и дано имаме късмет да видим най-после нещо ново с неповторимите и  незабравими
Анас и Депика - уникалната двойка която сътвори и ни остави невероятна романтика в DABH*

Revolving Hearts Gift Heart

Purple HeartYellow Heart

Blue HeartPurple Heart

Blue Heart Cupid

Purple Heart Yellow Heart

Two Hearts
Purple Heart
..няма нещо което да не сме писали за любовта на Сурадж и Сандия
и всеки път когато гледам някой епизод ми се струва че казаното не е достатъчно..
магията на СуРиЯ е безкрайна..!!
Love Letter

Two Hearts

..за първи път с дънки и риза..ефекта бе зашеметяващ..
всичко с тях е страхотно.. и в сериала и в реала* си остават
 като двете страни на една монета..
Broken Heart

Two Hearts

Емилия, Софи - хиляди благодарности за всички уникални снимки, колажи и гифчета на нашите сладури Анас и Дипика/ Сурадж и Сандия HeartHeartHeart Не мога да спра да ги гледам и да им се радвам ... HugHugHug Каквото и да кажа за Анас и Дипика ще е малко - те са уникални, недостижими и неповторими. Най-сладката, прекрасна и уникална екранна двойка. В кадър или зад кадър - навсякъде са ВЕЛИКОЛЕПНИ!!! Heart EyesHeart EyesHeart Eyes Във всеки един момент с тях от сериала, във всеки техен момент зад кадър, в предаване, на парти или просто когато са някъде заедно извън сета - можем да видим колко са си близки двамата. Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart Как не спират да се забавляват заедно - да се смеят, да се гледат и закачат. И тази тяхна огромна химия си личи и в сериала. Затова и "Светлината на моя живот" и двойката Сурадж и Сандия завинаги ще остават номер 1 ... Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts Двамата притежават изключителен чар, харизма, магнетизъм - когато са заедно са истинска наслада за очите. Дай Боже през 2019 година и в бъдеще да видим Анас и Дипика отново заедно като двойка в друг готин сериал, филм или проект. Да ги видим заедно на някое събитие, парти или визита - да ни радват с нови общи снимки и клипове. Hands PrayHands PrayHands Pray Обожавам моментите с Анас и Дипика от посещението им в Пушкар - тогава не спряха да се забавляват заедно през цялото време - в колата, на срещата с фенове или докато обикаляха града. Animal Heart Eyes CatAnimal Heart Eyes CatAnimal Heart Eyes Cat За щастие тогава ни зарадваха и с уникални клипчета заедно от там - Емилия много ти благодаря за гифчетата които си направила от тях Kissing HeartKissing HeartKissing Heart А снимките от момента между Сурадж и Сандия в Гоа винаги ме оставят без думи - тази сцена е култова. Никоя двойка не може да ни покаже толкова много любов, страст и чувства ... HeartHeartHeart Софи - всички снимки от танците на Анас и Дипика са Уникални! Всеки техен танц, всеки поглед, всяка прегръдка ме разтапят. За щастие имаме много техни моменти заедно не само на екрана, но и в реалния живот - много танци, участия, партита, посещения, моменти зад кадър. Големи късметлии сме ... KissKissKiss Дали Сурадж ще е с курта, панталон или дънки и официална риза - дали той ще е с костюм или тя със сари, шалвари или официална рокля - навсякъде са велики ... YumYumYum И аз много обичам да гледам Анас с дънки - за щастие имаме доста такива епизоди. Аз не спирам да си гледам сериала - отново и отново. Продължавам да гледам моментите между Сурадж и Сандия и Анас и Дипика с все по-голямо удоволствие -  Обожавам ги HeartHeartHeartHeart EyesHeart EyesHeart EyesTwo HeartsTwo HeartsTwo Hearts

И аз пускам една много любима моя снимка на Анас и Дипика зад кадър - уникално сладки са ... Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

# 691

Роси, а аз обажавам тази снимка! Пропита е с толкова любов, топлина и страст, че всеки път като я видя не мога да откъсна очи от нея и всички прекрасни мигове със Сурадж и Сандия минават през съзнанието ми!
     Невероятна, велика екранна двойка!

# 692
Ето едни нови невероятни снимки на Анас от негови фотосесии YumYumYum Първата е от предната му уникална фотосесия, а втората е съвсем нова. Heart EyesHeart EyesHeart Eyes Анас е уникален - много е готин, сладък, чаровен и секси ... HeartHeartHeart

Ето и едни нови прекрасни снимки на Анас с негови приятели от 19 януари 2019 в Пунджаб! HugHugHug Обожавам неговата страхотна усмивка. Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts Много е готин и синьото много му отива, както и всички други цветове ... Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart

Ето и едни нови невероятни снимки на Дипика от най-новата й фотосесия Two HeartsTwo HeartsTwo Hearts Само колко е официална и стилна на последните 2 снимки ... Kissing HeartKissing HeartKissing Heart Първата е от 14 януари 2019 - а другите са от 25 януари 2019 - много е готина. Красавица от класа ... Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts

# 693
Нося ви още нови уникални снимки на Дипика от 15 януари 2019! HeartHeartHeart Тогава имаше някакъв празник в Индия и тя се беше облякла в шалвари ... Kissing HeartKissing HeartKissing Heart Много ми харесва така - сладка, усмихната, стилна, чаровна, прекрасна ... Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart

И едни съвсем нови снимки на Дипика от вчера - 29 януари 2019! Тогава тя ходи на специално събитие на някаква медия HugHugHug Както винаги е прекрасна и много стилна ... Animal Heart Eyes CatAnimal Heart Eyes CatAnimal Heart Eyes Cat Роклята й е страхотна ... BlushBlushBlush

# 694
# 695
Blue Heart Heart Cupid

Flowers Bouquet РОКСИ* ЕМИ**
 магията на Светлината* продължава да ни връща отново и отново тук..
и за пореден път се убеждавам че Анас и Депика са  уникални недостижими и незаменими
като Сурадж и Сандия.. а след края на сериала ми липсват и общите им интервюта танци и партита
по различни поводи..да  това е живота и все пак се надявам да ги видя още веднъж заедно
по някакъв повод..!!
Revolving HeartsKissing Heart

Heart Exl

Heart Exl

Heart Exl

Heart Exl

Heart Exl

.. флуидите между двамата и  харизмата им е неповторима
и незабравима..страхотна двойка!!
Two HeartsHands Ok Hand

Two Hearts

Blue Heart

Blue Heart Cupid
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 30 яну 2019, 23:22 от EvaKrusteva

# 696

Роси, а аз обажавам тази снимка! Пропита е с толкова любов, топлина и страст, че всеки път като я видя не мога да откъсна очи от нея и всички прекрасни мигове със Сурадж и Сандия минават през съзнанието ми!
     Невероятна, велика екранна двойка!

Скрит текст:

Емилия - Благодаря ти от сърце за уникалните гифчета от тези изключителни моменти със Сурадж и Сандия!!! HeartHeartHeart Колкото повече ги гледам, толкова повече ги обичам ... HugHugHug Момента с герляндите и лампичките, когато Сандия прати въздушна целувка на Сурадж и двамата паднаха един върху друг и забравиха, че се намират в хола, а се отдадоха на любовта си ми е супер любим!!! Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart Само как се гушкаха, галеха, целуваха - а Сурадж дори галеше Сандия с лампичките - страст, любов и наслада на макс ... Animal Heart Eyes CatAnimal Heart Eyes CatAnimal Heart Eyes Cat Тогава Мена ги видя, ама те нея не - но добре, че беше тя защото тогава пък щеше да ги завари Сантош, а с нея Викрам, Емили, че и децата Вед и Голу. JoyJoyJoy Ама Мена се изкашля, та нашите да се усетят къде се намират ... Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye  Момента когато правеха ракито на Вед за Канак също е много готин - Сандия пак успя да се посипе с тези блестящи неща - но нейния Сурадж веднага старателно я почисти - и тук има толкова много любов, как само се гледаха, а той я галеше и по едно време хоп Канак прекъсна майка си и баща си. Невероятна сцена ... GrinningGrinningGrinning Колкото до снимката - нямам думи. Аз също обожавам тази сцена. Когато Сандия допря челото си в това на Сурадж и така си сложи синдур. Уникален замисъл - блестящо изпълнение на Анас и Дипика Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts Истинска наслада е човек да ги гледа заедно - показват ни какво значи истинска, чиста и вечна любов. Много ги обичам ... KissKissKiss  

Благодаря ти и за колажите от снимките на Анас и Дипика. Момента от третото гифче със Сурадж и Сандия също е супер - страхотни са!!! Two HeartsTwo HeartsTwo Hearts

# 697
Blue Heart  Kiss

Kissing Heart Гаутам Гулати* -

.."Понякога животът е да рискуваш всичко за една мечта,
 която никой не може да види, освен Вас.."
Flowers Four Leaf Clover

Heart Eyes

Nature Sparkles

Nature Sparkles

Heart Eyes

Kissing Heart

# 698
Blue Heart Heart Cupid

Flowers Bouquet РОКСИ* ЕМИ**
 магията на Светлината* продължава да ни връща отново и отново тук..
и за пореден път се убеждавам че Анас и Депика са  уникални недостижими и незаменими
като Сурадж и Сандия.. а след края на сериала ми липсват и общите им интервюта танци и партита
по различни поводи..да  това е живота и все пак се надявам да ги видя още веднъж заедно
по някакъв повод..!!
Revolving HeartsKissing Heart

Heart Exl

Heart Exl

Heart Exl

Heart Exl

.. флуидите между двамата и  харизмата им е неповторима
и незабравима..страхотна двойка!!
Two HeartsHands Ok Hand

Two Hearts

Blue Heart

Blue Heart Cupid
Скрит текст:

Heart Exl

Уникални снимки си пуснала Софи - много ти благодаря! HeartHeartHeart Напълно съм съгласна с мнението ти ... HugHugHug За мен "Светлината на моя живот" и двойката Анас Рашид и Дипика Сингх/ Сурадж и Сандия Рати винаги ще останат номер 1 в света! Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts Знам, че всяко хубаво нещо има край - затова и сериала приключи, но се моля да имаме щастието да видим Анас и Дипика отново заедно като двойка в друг сериал, филм, проект - на някое участие, парти или визита. Където и да е - ако ги видя заедно отново ще бъда щастлива. Hands PrayHands PrayHands Pray Но разбира се ако ни зарадват с нов общ сериал където да са водеща двойка - това би било уникално. YumYumYum Все пак това не зависи само от тях - някои трябва да ги покани - зависи от продуцентите и каналите. Sunglasses Аз вярвам, че рано или късно това ще стане и ще ги видим заедно ... Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts И на мен ми липсват общите им интервюта и забавлението им зад кадър - дано пак ни зарадват с нещо ... Hands PrayKissing HeartHeart За щастие ние си имаме толкова много уникални клипове с Анас и Дипика зад кадър - направо като отделен сериал. Аз не спирам да си ги гледам и да им се радвам ... Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart Много обичам тези моменти със Сурадж и Сандия. Само как се гледат във всеки един момент - сцената с чая или когато си чукнаха главите - как се галят и прегръщат. Двамата ни показват истинската любов по уникален начин. Няма втори като тях ... Animal Heart Eyes CatAnimal Heart Eyes CatAnimal Heart Eyes Cat Зад кадър също са прелестни - усмихнати, позитивни, чаровни, сладки! KissKissKiss

Много ти благодаря и за невероятните снимки на Гаутам - Викрам! Много си го обичам и него - уникален красавец е - супер готин и секси ... HeartHeartHeart

# 699
Имам страхотна новина - Дипика говори за Анас в най-новото си интервю от 27 януари 2019!!! HeartHeartHeart

Супер щастлива съм - на 27 януари 2019 Дипика даде специално интервю, в което й задаваха интересни въпроси. HugHugHug Повечето от тях бяха да сравнява различни места и градове, или какво й харесва най-много в дадено място. Sunglasses Имаше и други въпроси - а най-хубавата част беше, когато попитаха Дипика - какво е най-странното нещо, което са правили феновете за нея ... Thinking И тук без да я питат за Анас - Дипика се сети за случка с него ... HeartHeartHeart Попитах моята приятелка и тя ми преведе основното ... YumYumYum Дипика разказва една случка с Анас - казва, че когато тя и нейният колега Анас са били на посещение в Indore/ Индия за някакво събитие - двамата са получили много любов от феновете си там. Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart Казва, че в Indore е било претъпкано - имало е много хора, които са им дали много любов. Мисля, че Дипика обясняваше и как Анас май я е предпазвал от тълпата. Animal Heart Eyes CatAnimal Heart Eyes CatAnimal Heart Eyes Cat Тогава качвайки се в колата - един фен или фенка й е дал писмо написано с кръв, в знак на любов към тях. Тук тя не уточнява дали писмото е било адресирано само за нея - или е било за нея и Анас ... Wink Казва, че това е било наистина страшно. По същия начин, когато са отишли в Джайпур друга нейна фенка също й е написала писмо с кръв - дори е срязала ръката си и е написала името на Дипика на нея с кръвта си. Worried Дипика казва, че виждайки това се е ядосала и се е скарала на момичето да не върши подобни неща повече. Hug Определено интересна случка - много се зарадвах, че Дипика разказа тази история за нея и Анас ... Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

В това интервю водещата пита Дипика кое избира - Гоа или Манали. Дипика казва, че предпочита Гоа заради плажовете. BlushBlushBlush Казва, че в Гоа е по-топло, докато в Манали е доста студено. Тя казва, че и Манали е много хубаво място, но се намира по-далеч и е ходила по-малко. Все пак предпочита плажовете на Гоа ... Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts Да не забравяме епизодите, които Анас и Дипика заснеха в Гоа - там има уникални сцени между Сурадж и Сандия! HeartHeartHeart

Дипика казва, че получава много предложения за работа, но търси добра роля и не е лесно да се намерят добри роли. Kissing HeartKissing HeartKissing Heart Много пъти са й предлагали да участва и в някакво реалити шоу, където актьорите изпълняват каскади - но тя отказала, защото се страхува от гущерите ... Two HeartsTwo HeartsTwo Hearts За Биг Бос - индийския вариант на Биг Брадър казва, че засега няма интерес да участва. Wink Говори и за това колко много харесва да използва instagram и да споделя неща с феновете си - клипове, снимки и т.н. Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

В общи линии това е най-важното в това интервю. Ето и линка за него - частта, в която Дипика говори за Анас е на 6.56 ...
Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart

https://www.youtube.com/watch?v=gQQElv15Ge4&t

Тези дни се появи една статия, в която пише, че Дипика ще участва в някакъв уеб сериал, но не като главна там, а във второстепенна роля като адвокатка. Thinking Една фенка попита Дипика за това и тя каза, че това не е уеб сериал а short film - късометражен/ кратък филм. В тях обикновено историята се развива в рамките на няколко минути. Не съм сигурна точно колко, но определено мисля, че е по-малко от час. Wink Дипика не е потвърдила ще участва или не - но щом казва, че ще е кратък филм вероятно е взела участие в него в ролята на адвокат. В статията пише, че той вече е заснет - снимките са приключили. Hug

http://www.tellychakkar.com/tv/tv-news/deepika-singh-shafaq-naaz … -bB49RyXO7y_88YGw

Освен това на 8 февруари Дипика за първи път ще се представи пред публика на някакъв танцов фестивал с изпълнение на одиски танц ... HugHugHug На въпросното събитие е поканена да присъства и Нелу/ Сантош! Two Hearts  Дипика е много развълнувана от това и винаги говори колко много обича да танцува и колко са важни танците в живота й ... Kissing HeartKissing HeartKissing Heart

Ето и една нова невероятна снимка на Дипика от днес - много е готина и сладка. Само каква забавна физиономия е направила ... Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye Дипика ни призовава да напишем какво ни идва на ум, когато гледаме тази снимка. YumYumYum Каника/ Менакши веднага писа на Дипика. А после тя й отговори ... HeartHeartHeart Много фенове също й писаха различни неща - един от които й написа, че вероятно тя си мисли, че й липсват Сурадж, Сантош и Арун, при което Дипика хареса коментара му и дори му отговори с усмихнато личице излъчващо любов ... Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts Значи наистина е така - пускам тези съобщения с превод ... HugHugHug

deepikasingh150 - 💁🏻 what quotation comes to your mind by seeing this picture? Do share your thoughts 😜😜

kanicamaheshwari - Moody me take it or leave

deepikasingh150 - @kanicamaheshwari 😜 good one 😜😜

Дипика: Hug Какъв цитат ви идва на ум,, като гледате тази снимка? Споделете мислите си/ мнението си ... Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

Каника: В лошо настроение съм, вземете ме или си тръгвам Grinning

Дипика: Добро предположение Каника Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

Ето и превода на предположението на един от феновете на Дипика/ Сандия свързан със "Светлината" - както и отговора на Дипика ... HeartHeartHeart

Fan: Bhabo suraj baba sa yaad a rhe ha... / I miss  Bhabo suraj and babasa:hearts:Heart EyesGrinning

Deepika
Heart Eyes

Фен пише на Дипика предположението си за това, за какво мисли Дипика на новата си снимка: Липсват ми, Сантош, Сурадж и Арун ... Two HeartsHeart EyesGrinning

Дипика хареса това съобщение и в отговор изпрати прекрасна емотиконка, с която според мен става ясно, че и на нея също й липсват. Ето какво прати : Heart Eyes

Както каза Дипика - засега чака добра роля, Анас каза същото наскоро. "Светлината на моя живот" без съмнение е най-добрият сериал и винаги ще бъде ... Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart В каквото и да играят за напред Сурадж и Сандия завинаги ще останат най-уникалните и незабравими образи - най-уникалната и сладка двойка с най-уникалната, красива, чиста и вечна любов ... KissKissKiss Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving HeartsHands PrayHands PrayHands Pray Но от сърце се моля да имаме щастието да видим Анас и Дипика отново заедно като двойка в друг сериал или проект. Hands PrayHands PrayHands Pray Много съм щастлива на това интервю с Дипика - тук след толкова време тя споменава Анас и то без да са я питали за него - това е уникално ... HeartHeartHeart Освен това за първи път благодарение на този неин разказ аз разбрах, че двамата заедно Анас и Дипика са посетили и друго прекрасно място в Индия - а именно Indore, който според това което прочетох е един от най-чистите и хубави градове. Heart EyesHeartHands Pray Ето как изглежда - а ние може да си представим какво е било, когато Анас и Дипика са били заедно там ... Animal Heart Eyes CatAnimal Heart Eyes CatAnimal Heart Eyes Cat

Последна редакция: сб, 02 фев 2019, 01:04 от Roxis

# 700
Ето и едни нови невероятни снимки на другият красавец от "Светлината" - Нейл/ Закир! HeartHeartHeart През януари 2019 Нийл приключи участието си в сериала Roop, където играеше отрицателната роля и беше с променена визия. Wink Вече се върна към визията, която обожаваме - тази от "Светлината" HugHugHug Ето една уникална снимка на Нейл от 27 януари 2019 - много е готин, сладък, чаровен и прекрасен. Много си го харесвам и него ... Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart Снимката е повече от страхотна - надявам се, че Робин и всички вие ще харесате новите снимки на Нейл ... Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts

Ето и няколко снимки на Нейл зад кадър от сериала Roop и от последните снимачни дни на Нейл за него ... Kissing HeartKissing HeartKissing Heart Сериала продължава, но Нейл/ Закир - а доколкото разбрах и Гаурав/ Раджкумар вече не са част от него ... Thinking Тук е с визията от сериала ... Sunglasses

Докато още снимаше - Нейл участва и в специална програма за един от празниците в Индия, където танцува с други известни индийски актьори. Ето една прекрасна снимка с тях ... HeartHeartHeart

Още нови невероятни снимки на Нейл с родителите му и сестра му. Първата е от последния снимачен ден на Roop, а тези със семейството му са от 24 януари 2019! Всички са страхотни - Нейл е прекрасен ... Purple HeartPurple HeartPurple Heart

# 701
Понеже не открих тема реших да напиша тази,ако има проблем нека админът я изтрие.
Моля да предлагате индийски сериали,да давате оценка на сериалите,ако желаете.Може и да обсъждаме някой сериал като например Слънце и Луна,който дават по Диема Фемили. Innocent

Последна редакция: нд, 03 фев 2019, 19:45 от yana_123456

# 702
Понеже не открих тема реших да напиша тази,ако има проблем нека админът я изтрие.
Моля да предлагате индийски сериали,да давате оценка на сериалите,ако желаете.Може и да обсъждаме някой сериал като например Слънце и Луна,който дават по Диема Фемили. Innocent

Здравей! Съжалявам, но това е тема само за сериала "Светлината на моя живот" - тук не обсъждаме други индийски сериали ... Wink Доколкото знам преди време имаше отделна тема - нещо като обща тема свързана с другите индийски сериали, но не съм сигурна дали още някой я поддържа. Thinking Ако ти имаш желание да коментираш някъде всички останали индийски сериали - може да си направиш тема и там може да се включат и други хора. Sunglasses Или потърси назад в страниците на БГ Мама Романтични сериали - има теми и за сериалите дето се дават в България и за тези дето за в Индия. HugHugHug Но тук ние обсъждаме само "Светлината" и нещата около актьорите от този уникален и неповторим сериал. Така й ще остане Stuck Out Tongue Winking Eye

Във форума има и отделна тема и за "Пътеки към щастието", където обсъждат само него, както и тема за "Цветовете на любовта" и Сара, Ангад, Киншук и Парул, която аз поддържам! Kissing HeartKissing HeartKissing Heart

Конкретно ако се интересуваш от сериала "Слънце и луна" - мисля, че за него няма тема във форума, но него може да го коментираш и в моята тема за Сара, Ангад, Киншук и Парул в "Цветовете на любовта" и след това! Heart Там не сме коментирали този сериал - само веднъж два пъти, но аз предложих ако някой го гледа и ако иска да споделя мнение - да го направи там. Причината е, че там участва актрисата от "Цветовете" Ашита Даван/ Малти, която в "Слънце и Луна" играе Саври! Понеже е част от Цветовете и сериалчето е много хубаво нямам против, който иска да изказва мнение за него там. Wink Аз също гледам "Слънце и луна" - сериала е много интересен, с прекрасни актьори. Но не съм го коментирала, защото никой друг не го прави. Но ако ти решиш - може да го направиш в тази тема:

http://www.bg-mamma.com/?topic=902657

Но само ако е около "Слънце и луна" заради Ашита! Други индийски сериали няма да се коментират там - защото е тема за Сара, Ангад, Киншук, Парул и Цветовете! Blush На тези 2 страници сме споменали за "Слънце и Луна" - има и малко снимки - ако се интересуваш! Revolving Hearts Но темата си е за нашите сладури от "Цветовете" и редовно коментираме Сара и Ангад там, както и Киншук и Парул. Yum

http://www.bg-mamma.com/?topic=902657.495

http://www.bg-mamma.com/?topic=902657.510

Тук в темата на "Светлината" също не коментираме други индийски сериали. Така, че ако се интересуваш конкретно от "Слънце и луна" може да пишеш в темата, за която ти казах или може да си направиш отделна тема за него и за другите идийски сериали ... Wink

Надявам се да съм ти помогнала ... Simple Smile

# 703
Green Heart Yellow Heart

Heart

Purple Heart

Красивата чаровница Депика..където и да се появи
е най-красива и събира всички аплодисменти..невероятна е!!

Heart Exl

Heartbeat

Heart Exl

Heart Exl

..и танците с Анас в сериала и на годишните награди
ще останат незабравими с красотата любовта и романтиката която показаха..
Kissing Heart
Two Hearts

Two Hearts

Two Hearts

Two Hearts

Two Hearts

Broken Heart
Flowers BouquetРОКСИ* ЕМИ** знаем че всички моменти с двамата са уникални
и незабравими и ако е възможно нещо по-специално да се отдели от всичко
за мен е момента когато Сантош правеше помен за последно*  когато Сандия
замина на тайна мисия и беше наредила всичко от/до според нея..а Сурадж само с един поглед
каза че липсва джалеби*.. как може да няма джалеби за Сандия..нали ще се разсърди
 ако няма от любимия и сладкиш..тази сцена беше  най-невероятната
от всички подобни в които Сурадж чувстваше със сърцето си че неговата Сандия е жива..
да не говорим после как хукна да я търси само като мерна снимката и във вестника..
уникален сериал който ще се помни винаги от всеки който го е гледал!!

Revolving Hearts

Purple Heart

Heart

# 704
     В седмицата на влюбените не мога да подмина най-романтичната екранна двойка Анас и Дипика! Любовта на Сурадж и Сандия  - толкова чиста, искрена, опияняваща и вечна не може да бъде забравена! Романтика, финес, красота и страст - всяка сцена със Сурадж и Сандия е уникална и въздействаща!

Полицай Сандия Рати съблазнява съпруга си! Тези сцени винаги са предизвиквали у мен толкова смях, но и възхищение от невероятната химия, талант и харизма на Анас и Дипика. 

И още малко гифчета от този момент:

Общи условия

Активация на акаунт