Светлината на моя живот - Тема 18

• 89 735
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
Ето едно уникално видео с интервю на Анас и Дипика, които се тестват взаимно. HeartHeartHeart До колкото разбрах то е от октомври 2013 - отново в периода, когато се говори за връзка между тях ... Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye Само ги погледнете - толкова са готини, сладки и прекрасни заедно - не спират да се гледат, да се смеят и да се забавляват един с друг ... Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts Според мен тук също си личи, че са повече от приятели - нищо, че те го отричат SunglassesSunglassesSunglasses В самото интервю не ги питат за връзката между тях - целта е да се види колко добре Анас познава Дипика и колко добре Дипика познава Анас! Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart Всеки пише на лист за какво харесва другия и после ги питат, за да проверят до колко всеки е познал предпочитанията на другия ... HugHugHug Въпросите са много интересни а отговорите на Анас и Дипика още повече. Kissing HeartKissing HeartKissing Heart Една приятелка ми преведе най-важното от интервюто им в клипа от хинди на английски, а аз ви пускам превода на български. Насладете се - аз не спирам да си ги гледам ... Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

https://dox.abv.bg/download?id=bfb7e486ce[/b]

Анас каза, че всички зрители гледат Сурадж и Сандия на екрана и те се познават и разбират много добре, но в тази програма зрителите ще разберат колко много Анас и Дипика се познават помежду си извън екрана ... HeartHeartHeart Първият въпрос е за техните любими цветове. Дипика казва, че  черният цвят подхожда много на Анас, а Анас казва, че обича и белия. Дипика казва, че тя обича всички цветове, но най-вече червения. Kissing HeartKissing HeartKissing Heart. След това ги питат за техните любими актьори. Дипика каза, че без съмнение Анас е нейният любим актьор от телевизията Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts Казва също, че харесва Шахрук Хан и Салман Хан от Боливуд. Анас каза, че харесва Приянка Чопра от Боливуд. Тук техните отговори един за друг са правилни. HugHugHug

Тогава ги питат за любимата храна на другия. Дипика казва, че Анас обича всичко, което е хигиенично и е сготвено добре. Анас казва, че Дипика харесва вегетарианска храна и индийското ястие Rajma.YumYumYum Тогава Дипика казва, че Анас винаги обича да яде храна, ако някой му я предложи с цялото си сърце. Stuck Out Tongue Winking Eye

Тук една много готина, сладка и забавна част. Явно са питали Анас как го нарича Дипика и той беше написъл Съпруже ... Heart EyesHeart EyesHeart Eyes Дипика го прочете и започна да се смее - двамата не спират да се заливат от смях тук ... Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye Дипика каза, че шегувайки се тя нарича Анас - mian ji и извън екрана. (значението на тази дума е съпруг). Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts Т.е. оказа се, че и извън екрана в живота Дипика често нарича Анас съпруже. Това е уникално. Тук и двамата се смеят много. Личи си, че са много добри и близки приятели и в реалния живот - а според мен определено са били и много повече. Както вече коментирах ... Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart

В друг въпрос Анас и Дипика са помолени да пишат за любимата песен на другия. HugHugHug Дипика написа същата песен, която Анас пее за нея. HeartHeartHeart Анас казва, че според настроението му песните му се променят, но когато пее тази песен, Дипика го оценява най-много. KissKissKiss Дипика казва на Анас, че когато пее тази песен, тя разбира истинската дълбочина на песента. (И това ако не е признание) Animal Heart Eyes CatAnimal Heart Eyes CatAnimal Heart Eyes Cat Анас каза къщо, че веднъж когато е пял тази песен на Дипика - нейната сестра Парул също е била там Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Те говорят за песен от Боливудски филм, която Анас пее за Дипика. Той казва, че пее тази песен за Дипика, а тя казва, че благодарение на него разбира истинското значение на тази песен ... По-късно Анас пее същата тази песен на Дипика в края на видеото. YumYumYum

Накрая водещата им казва, че са уцелили 9 от 10 точки в теста свързан с това, колко добре се познават един друг. Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye Тогава Дипика и Анас казват, че ще продължават да се опознават един друг все повече и повече .. и следващия път ще получат пълни оценки - 10 от 10, ако репортерът им задава въпроси HeartHeartHeart Накрая Анас пее на Дипика любимата й песен, а тя сияе от щастие и умиление докато го гледа ...
Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart

Това интервю е наистина много хубаво, сладко и интересно. Анас и Дипика са прелестни - много ми харесва това с песента и това, че Дипика е наричала Анас съпруже и извън екрана. Това е уникално и според мен не е случайно ... HeartHeartHeart Пък и е разбира песента, когато Анас й я пее ... BlushBlushBlush Дай Боже в бъдеще да имаме щастието да видим Анас и Дипика отново заедно като двойка в друг готин сериал или проект ... Hands PrayHands PrayHands Pray Пожелавам им да са много щастливи, с хората които са избрали - но да си останат добри приятели и да продължат да се виждат и да ни радват с нови снимки, клипове, срещи и изяви защото са уникални заедно ... Kissing HeartKissing HeartKissing Heart

Ето линк и за оригиналната песен, която Анас пее на Дипика. Ще се убедите колко хубаво я пее - дори по-добре от оригинала. Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts

https://www.youtube.com/watch?v=Je9KcW72vS4

А ето и още стоп кадри с Анас и Дипика, които им направих от интервюто - само ги погледнете! Изключителни сладури са ... HeartHeartHeart

Последна редакция: сб, 29 дек 2018, 04:26 от Roxis

# 676
Innocent..и ако на Коледа стават чудеса - да си пожелаем нови  и общи снимки  на двамата..People Couple With Heart Hands Pray People Santa ..уникални недостижими и незабравими !!Kissing Heart
Two Hearts

Revolving Hearts Revolving Hearts Revolving Hearts

Дай Боже скоро Анас и Дипика наистина да ни зарадват с нови общи снимки и изяви! Би било уникално ... Hands PrayHands PrayHands Pray

Аз много се радвам на новите снимки на Дипика и Анас - с всеки изминал ден тя става все по-красива, все по-сладка и прекрасна. Анас също ... Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts Наистина тези дни той пуска по-малко неща, но аз лично няма как да го забравя ... Stuck Out Tongue Winking Eye Следя си всичко около Анас и Дипика - и се радвам на всяка снимка, съобщение или видео което пускат - те ми носят безкрайно удоволствие. Нека сега се насладят на почивката си - аз си ги обичам и подкрепям ... HeartHeartHeart Когато ми остане време ще пусна още нови снимки и на Анас и на Дипика от тези дни покрай празниците ... HugHugHug

Софи - аз също доста често се дразня на този instagram профил, където опитват да правят сравнение между "Светлината" и т.н. сезон 2 ... AngryAngryAngry Тези сравнения са напълно безсмислени - повярвай ми чат пат има някои минимални прилики в дадена сцена, но те се броят на пръсти - поне според мен. Wink Да имаше някои опити за копиране с цел привличане на вниманието и зрителите - но те веднага биваха забелязани от феновете на "Светлината" и виждайки, че имат обратен ефект - постепенно спряха с опитите за копиране. Е тук там може да има нещичко типично за индийски сцени което да се повтаря - но като цяло разликата е огромна и очевидна ... Simple Smile Поне що се отнася до Сурадж и Сандия и Ума и Канак може категорично да кажа, че двете двойки са напълно различни. Има различна история - различни моменти, различно поведение и чувства ... SunglassesSunglassesSunglasses В доста индийски сериали и филми използват някои похвати като това с шала - но от всички тези опити за сравнения губят само те - защото се вижда, че оригинала си е оригинал - класата е класа и е вечна - а това са "Светлината на моя живот" и най-великата двойка Сурадж и Сандия - Анас и Дипика!!! HeartHeartHeart Специално в това видео - няма нищо общо освен въпросния шал - сцената между Сурадж и Сандия е култова. Анас и Дипика я изиграха блестящо - такова сдобряване, толкова любов, прегръдки, чувства, влюбени погледи и усмивки ... KissKissKiss Докато Ума и Канак тук дори не се сдобряват - просто се засякоха и стана това ... Wink Сурадж и Сандия се обичат безкрайно и се подкрепят от първия до последния епизод - тук макар, че бяха разделени за кратко то беше заради случката с отвлечения самолет и прострелването на Сантош, когато Сурадж беше в някакъв шок и говореше глупости. Но дори в този трак - макар уж скарани - Сурадж и Сандия през цялото време си бяха заедно - закачаха се, заяждаха се, но в същото време се обичаха все по-силно и малко по-късно се събраха по феноменален начин ... Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts През целия сериал за Сурадж съществува само и единствено Сандия и за Сандия съществува само и единствено Сурадж - те не поглеждат други хора, верни са си - дори не помислят за някой друг. HugHugHug Те ни показват какво значи истинска любов, вярност, доверие и подкрепа ... YumYumYum Докато при Ума и Канак въобще не е така - през повечето време се карат, лъжат се един друг и не се подкрепят. При тях не виждам такива силни чувства и любов - в един момент дори се разведоха и Ума се ожени за друга с която беше доста време. Да имаше си причина, но въпреки това често й позволяваше да го пипа. Преди това щеше да се жени за още една - а Канак прави годеж с друг - като цяло те са по-щури, но все пак си останаха верни и се събраха, а после вече започнаха и да си вярват и подкрепят - но това е към края. Wink Като цяло обаче въпреки няколкото подобни уж сцени с дадена вещ или момент - едните са напълно различни от другите и това го гарантирам на 1000000000000 % HugHugHug Така, че тези сравнения са безсмислени и глупави за мен - но явно момичето, което ги прави всячески иска да намери сходство между Сурадж и Сандия и дъщеря им Канак с нейния Ума. Weary До колкото разбирам това момиче е по-скоро фенка на сезон 2 и на Авинеш и Реа/ Ума и Канак - и в последствие може би е изгледала някои неща от "Светлината" със Сурадж и Сандия - защото нямаше представа, че им казват Аника/ Сурия. Но явно заради сезон 2 е обърнала внимание на "Светлината" и опитва да прави сравнение между родителите и дъщерята. Но това е глупаво ... Confused Който е гледал "Светлината" и уникалната любовна история на Сурадж и Сандия в изпълнение на Анас и Дипика няма как да приеме подобни сравнения, защото те са глупави и неуместни. Това са два различни сериали с различни актьори и герои. Да това е продължение с децата на Сурадж и Сандия, но за щастие Ума и Канак са напълно различни от тях. HugHugHug За мен най-интересни в т.н. сезон 2 са Вед и Ванш - те заслужаваха много повече екранно време, но кой ли ме пита. Важното е, че децата на Сурадж и Сандия са добри и благородни като тях ... BlushBlushBlush Но Сурадж и Сандия са на светлинни години от Ума и Канак и са милион пъти по-готини и сладки от тях - това е ... който каквото иска да говори и сравнява ... HeartHeartHeart И аз си го казах - а момичето ми отговори, че не опитва да сравнява двете двойки, а просто съпоставя сериалите. Тя уважава и двата и се държи добре с всеки. Тези сравнения са дразнещи - но от друга страна се вижда класата на "Светлината" и на Сурадж и Сандия. Те са уникални, недостижими и неповторими ... KissKissKiss

# 677
Flowers BouquetРОКСИ* ЕМИ**
мноого хубави колажи на СуРиЯ..страхотни сте..
..каквото и да кажа ще е малко..благодаря ви от сърце!!

Two Hearts Анас и Депика са много интересни като обясняват флуидите между тях
 с големия си професионализъм..толкова голям че и режисьора ги пита да не са влюбени..
Smile
Цитат
"Откакто сериала започна, ние винаги сме имали много професионална връзка. Дори и днес след две години, Дипика е същият човек, който винаги ме уважава и слуша какво казвам. Всичко, което мога да кажа е, че имаме много силна професионална връзка. Лично, това е много трудно, тъй като не сме го мислели!"
Heart

Heart Exl

Heart Exl

...уникални и незабравими..най-хубавата и най-романтичната двойка!!Broken Heart

Blue Heart

Роси, благодаря ти за прекрасните пожелания за Коледа! Страхотни колажи си направила на нашите любимци! А интервютата ги прочетох с интерес. И за мен Анас и Дипика са най-уникалната екранна двойка - красиви, влюбени, харизматични, въздействащи! Винаги съм ги приемала като едно цяло и в сериала, и в реалния живот, и затова съвсем съм елиминирала техните половинки. Разбира се, желая им щастлив семеен живот, но и тайно се надявам двамата да се съберат в някой нов и запленяващ сериал. След "Светлината на моя живот" не съм гледала нищо индийско и няма да гледам до момента, в който не видя, че Анас и Дипика са главните герои.
     Много мили думи от Анас -  "Ние се разхождахме по улиците и Дипика сигурно е почувствала, че й е студено, затова тя може да е седнала/застанала по-близо до мен. Ако хората мислят, че е станало уютно, тогава не мога да помогна."

"Откакто сериала започна, ние винаги сме имали много професионална връзка. Дори и днес след две години, Дипика е същият човек, който винаги ме уважава и слуша какво казвам. Всичко, което мога да кажа е, че имаме много силна професионална връзка. Лично, това е много трудно, тъй като не сме го мислели!"

"Спомням си миналата година, когато отидохме в Лондон за едно събитие, майката на Дипика ми се обади и ми каза да се грижа за дъщеря й, тъй като тя излизаше от Индия за първи път. Казах на Леля, че няма нужда да се тревожи, тъй като бях там с нея - с Дипика. Не само аз, но имаше и други хора с нас, така че да не става въпрос за уют, тъй като всички знаеха, че имахме изпълнение на живо"

"Понякога нашият режисьор също ни пита, да не би вие да сте влюбени (смее се), но всичко това е заради нашите актьорски умения. Също така се е случвало и по-рано, че двама водещи актьори, работещи заедно в сериал, се влюбват в края на деня, но аз съм счупил тази рамка. Ние сме много силни и професионални хора. След снимките тя тръгва по своя път, а аз отивам по моя."

Колкото и да отричат и двамата химията им се усеща толкова осезаемо, че не могат да ни заблудят!

Revolving HeartsTwo HeartsSparkling Heart
Скрит текст:

Емилия, Софи, Тара - пуснали сте невероятни красоти! Прекрасни снимки и колажи на нашите сладури Анас и Дипика/ Сурадж и Сандия! Много ви благодаря ... Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart Всяка една снимка - всеки колаж - всеки един момент между нашите Аника/ Сурия са уникални и незабравими. Heart EyesHeart EyesHeart Eyes Радвам се, че интервютата, които пуснах са ви харесали и че и вие мислите като мен! HugHugHug Анас и Дипика са уникални - химията между тях е великолепна и толкова осезаема, че се усеща от километри ... Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts Може да отричат - но определено си личи, че е имало нещо повече от приятелство между тях. Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye Големи сладури са от първия до последния епизод на сериала ... KissKissKiss Аз ги обожавам и им пожелавам им много щастие с хората, които са избрали, защото го заслужават! Но искам Анас и Дипика да си останат добри приятели и от време на време да ни радват с общи срещи, клипове, снимки и изяви - а Дай Боже и с нов общ сериал или проект като двойка ... Hands PrayHands PrayHands Pray

# 678
Yellow Heart Yellow Heart

Blue HeartHeart

Purple Heart

Heart ExlУникални* недостижими и незабравими!!Kissing Heart
Heart

Heart Exl

Blue Heart

Cupid

# 679

Честита Нова Година, бъдете живи и здрави!

Честита Нова Година!

Нека я посрещнем с радост,
да я изживеем с любов
и да я изпратим с успехи!

НАЗДРАВЕ!

# 680
Честита Нова Година!:sparkling_heart:
Бъдете здрави, за да се радвате на всичко останало и сбъдвате мечтите си!
Късмет и сполука през цялата година на вас и вашите семейства!!:revolving_hearts:

# 681
Честита Нова Година на всички! Нека новата 2019 е много по-хубава, успешна, мирна и добра за всички нас. Много здраве, щастие, любов, късмет и усмивки ...HeartHeartHeartHeartHeart

Емилия, Софи, Тара - благодаря ви за страхотните снимки и колажи! HugHugHug И аз направих няколко Новогодишни календара с Анас и Дипика. Смятам, че се получиха много добре. Animal Heart Eyes CatAnimal Heart Eyes CatAnimal Heart Eyes Cat Аз си ги харесвам и им се радвам. Дано и на вас да ви харесат. Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart

# 682
Ухааа, Дипика пусна още една невероятна снимка от най-новата й супер фотосесия. Толкова е красива, сладка, чаровна, прекрасна и стилна. Много я обичам ... HeartHeartHeart

Ето и едни уникални снимки на Анас и Дипика от Коледа - 25 декември 2018!!! Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart Само ги погледнете - и двамата в червено, и двамата с идентични стойки и пози - пълнят ми душата ... Heart EyesHeart EyesHeart Eyes Дори след толкова време ги хващам, че често се обличат идентично и правят идентични неща - Великолепни са. Обожавам ги ... Animal Heart Eyes CatAnimal Heart Eyes CatAnimal Heart Eyes Cat

Ето и едно уникално видео, което Дипика пусна по повод Коледа - колкото повече я гледам, повече й се радвам. Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye Невероятна сладурана е - как само скача, смее се и се забавлява на песента за Коледа ... HeartHeartHeart Това видео е наслада за очите ... HugHugHug

https://www.facebook.com/deepikasinghfanpage/videos/128942424713841/

Още снимки на Дипика с Рохит, малкия Сохам, сестра й и брат й и нейни приятели, както и на Анас с негови приятели от празнуването на Коледа Kissing HeartKissing HeartKissing Heart

# 683
Ето и едни невероятни снимки на Анас и Дипика от 31 декември 2018 - Нова Година!!! HeartHeartHeart Анас е с Хина, а Дипика с Рохит и Сохам - всички са страхотни ... HugHugHug Анас как сладко е намигнал и как държи тортата на първата снимка. Облечен е и много стилно - червено яке, червени панталони  ... Heart EyesHeart EyesHeart Eyes А Дипика как хубаво се е усмихнала и гледа нагоре - много е сладка и стилна с тези дънчици и това якенце. Тя също е избрала да е с много готина червено-розова блузка ...  YumYumYum И Анас и Дипика не пропуснаха да пишат на своите фенове и да им пожелаят Честита Нова Година - Уникални са ... Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart

Честита Нова Година ни пожелава и другия голям сладур от "Светлината" - Гаутам Гулати/ Викрам 1! KissKissKiss Пусна ни и тази невероятна снимка ... YumYumYum Както винаги е супер готин, чаровен и стилен ... HeartHeartHeart Обожавам тези негови сладки физиономии и много го обичам ... Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

Весела Коледа и Честита Нова Година и от красавицата Пуджа Сингх/ Емили от "Светлината" - тя също е невероятно красива, сладка, усмихната и стилна ... HeartHeartHeart

# 684

Flowers Bouquet РОКСИ* ЕМИ* ТАРА***
 благодаря за прекрасните колажи и хубавите пожелания
през Новата 2019 и дано имаме късмет да видим най-после нещо ново с неповторимите и  незабравими
Анас и Депика - уникалната двойка която сътвори и ни остави невероятна романтика в DABH*

Revolving Hearts Gift Heart

Two Hearts

Two Hearts

Purple Heart
..няма нещо което да не сме писали за любовта на Сурадж и Сандия
и всеки път когато гледам някой епизод ми се струва че казаното не е достатъчно..
магията на СуРиЯ е безкрайна..!!
Love Letter

Two Hearts

Two Hearts

..за първи път с дънки и риза..ефекта бе зашеметяващ..
всичко с тях е страхотно.. и в сериала и в реала* си остават
 като двете страни на една монета..
Broken Heart

Two Hearts

Two Hearts

# 685
Здравейте! Ето едни невероятни снимки на Дипика от 15 януари 2018! Heart EyesHeart EyesHeart Eyes Тогава тя беше на специално събитие и се среща със студенти BlushBlushBlush Там е говорила за силата на жената в обществото - нещо, което ни показва и с ролята си на Сандия ... Kissing HeartKissing HeartKissing Heart И на екрана и в живота - Дипика и Анас са примери за подражание. Уникални и недостижими ... Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts Дипика е толкова красива, сладка, прекрасна и стилна ... HeartHeartHeart

Ето и едни уникални снимки на Дипика от 17 декември 2018!!! Много ми харесва тази нейна фотосесия - Дипика няма равна ... Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart

И едни прекрасни снимки на Дипика от 21 декември 2018 - направила е друга фотосесия ! Страхотна е ... HeartHeartHeart Пускам и едно видео ... Hug

https://www.facebook.com/deepikasinghfanpage/videos/361258831332466/

На 19 декември Дипика е присъствала на специално събитие за овластяването на жените. Ето едно нейно интервю от там HugHugHug Дипика казва, че нейният сериал "Светлината на моя живот/ Diya Aur Baati Hum" също е за жена, чиято мечта е да стане полицейски инспектор. HeartHeartHeart Дипика казва също, че без подкрепата на мъжете жената не може да бъде успешна (както в "Светлината" Сурадж подкрепя Сандия във всеки един момент и тя сбъдва мечтата си) ... Kissing HeartKissing HeartKissing HeartKissing Heart Дипика казва, че е щастлива да види жената да работи заедно с мъжете във всяка област. HugHugHug Репортерът я пита какви са плановете й за новата година, а Дипика казва, че се надява да се събуди рано сутринта - в 4 или 5 часа сутринта - да практикува танците си и да медитира. Stuck Out Tongue Winking Eye Тя каза, че трябва да научи много нови неща и това, от което се нуждае е добра рутина. Wink Говори и за някои боливудски филми. Накрая Дипика пожелава на всички свои фенове щастлива нова година и казва, че всички ние трябва да се наслаждаваме и да гледаме филми ... HeartHeartHeart

https://www.youtube.com/watch?v=EFWngOMbrs0&t=

# 686
Ето и едни нови невероятни снимки на Анас и Дипика от вчера 12 януари 2019! HeartHeartHeart Първата Анас е изпратил на своите Тайландски фенове със специално аудио съобщение по повод деня на детето там - страхотен е ... HugHugHug А нашата сладурана Дипика вече е с нова визия и малко по-къса коса. Wink Причината е, че косата й доста е пораснала и е започнала повече да се скубе и да пада, затова Дипика е решила, макар и с нежелание да я скъси малко. Това написа самата тя. Kissing HeartKissing HeartKissing Heart  Но и така е много красива, сладка, чаровна и прекрасна ... Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts Вчера Дипика ходи до Делхи, където присъства на някакво събитие - това са снимки от летището, от пътуването й до там и от пристигането й. Kissing HeartKissing HeartKissing Heart Толкова е красива, усмихната, естествена и стилна ... HeartHeartHeart Анас също пусна 2 нови свои снимки с мотора си - Харли Дейвидсън. Невероятен красавец е.  Heart EyesHeart EyesHeart Eyes И Анас и Дипика са със слънчеви очила - сякаш тя пристига, а той я чака да я качи на мотора си ... Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

# 687
Още нови невероятни снимки на Дипика от събитието в Делхи, на което е присъствала вчера - 12 януари 2019! HeartHeartHeart Тук вече можем да видим и самата рокля, с която се е появила ... HugHugHug Без съмнение Дипика е била диаманта на това събитие - както виаги супер красива, стилна, чаровна, усмихната и прекрасна ... Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts

Още невероятни снимки на Анас и Хина, както и на Дипика с бебето й Сохам и сестра й Анамика покрай Коледните и Новогодишните празници - всички са много хубави и сладки! HeartHeartHeart Пускам и още една снимка на Дипика от визията й за Нова Година! HugHugHug

Ето и 2 снимки на Анас и Дипика от началото на 2019! Kissing HeartKissing HeartKissing Heart Той се е снимал със свои фенове, които са големи късметлии ... HeartHeartHeart А Дипика си е направила поредната великолепна снимка ... Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart

# 688

Роси, красиви снимки си пуснала на Дипика и Анас! Благодаря ти и за цялата информация, която ни поднасяш! Благодарение на теб разбираме всичко интересно, което се случва с актьорите от най-уникалния сериал "Светлината на моя живот". Сериал, който се помни - с невероятния сценарий, динамични и запомнящи се диалози и много умело подбран актьорски състав. А Анас и Дипика ще останат най-харизматичната, красива и вълнуваща екранна двойка! 

# 689
Blue Heart Gift Heart

Purple Heart Yellow Heart

Kissing Heart Едно забавно клипче с Депика..голяма чаровница..!!

Сандия**

Animal Paw Prints

Animal Paw Prints

Purple Heart Yellow Heart

Heart

Purple HeartYellow Heart

Blue HeartPurple Heart

Blue Heart Cupid

Общи условия

Активация на акаунт