Светлината на моя живот - Тема 18

• 89 747
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Уаууу, Уникални и неповторими Анас и Дипика - каквото и да кажа за тях ще е малко ... HeartHeartHeart Благодаря за хубавите снимки и колажи ... HugHugHug Ето и от мен едни невероятни клипчета с Анас и Дипика от партито за 500 епизода на "Светлината" Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts Двамата са изключителни - супер готини, стилни, усмихнати и сладки Heart EyesHeart EyesHeart Eyes Анас дори пее песен на Дипика, а тя направо се разтапя и така нежно и влюбено се гледат! Пълнят ми душата ... Two HeartsTwo HeartsTwo Hearts За мен без съмнение е имало връзка между тях и в живота - това си личи от километри! Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye Само как сияят и как хубаво Анас си гушна Дипика след песента! Animal Heart Eyes CatAnimal Heart Eyes CatAnimal Heart Eyes Cat Знам, че сега са с други хора и им пожелавам много щастие с тях, но за мен двамата заедно са номер 1 - най-уникалната и прекрасна екранна двойка - нашите Аника/ Сурия! HeartHeartHeart Софи - пускам тези моменти по повод въпросите ти за песните на Анас в сериала - той пее и в кадър и зад кадър. Великолепен е ... Kissing HeartKissing HeartKissing Heart По-късно ще пусна и някое от изпълненията му в сериала ... YumYumYum А сега нека се насладим на това - има линкове и за теглене ... KissKissKiss Тук Анас пее другата песен на Сурадж и Сандия в сериала - тази, която пуснаха на третата им сватба - в нея също се пее за Diya и Baati - много ми харесва. Анас пее уникално ...Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart

https://www.youtube.com/watch?v=HQD7EBNORsw

https://www.youtube.com/watch?v=45b0mwM1uoo

https://dox.abv.bg/download?id=d8bbedaae7

https://dox.abv.bg/download?id=777036ecc4

# 646
Много ми харесва Мисия Махабали и уникалните моменти между Сурадж и Сандия там - само как той тръгна да я търси веднага щом видя очите й във вестника!!! HeartHeartHeart А после, когато я намери - двамата заедно се изправиха срещу Чанду и Гарджана - и спасиха Индия!!! Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts Анас и Дипика са повече от изключителни във всеки един момент - в кадър и зад кадър! Heart EyesHeart EyesHeart Eyes За щастие имаме много моменти с тях от там - затова реших да споделя тази тяхна невероятно сладка снимка зад кадър от снимките на финала на Мисия Махабали!!! Animal Heart Eyes CatAnimal Heart Eyes CatAnimal Heart Eyes Cat Чаровни, красиви, усмихнати, лъчезарни - заедно са като магнит за очите. Обожавам ги ... Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart

Именно в Мисия Махабали - Анас има изключително важна роля и именно тук той изпълнява тъжната версия на песента на Сурадж и Сандия - Diya Aur Baati Hum!!! HugHugHug Изпълнението на Анас е блестящо - той записва своя собствена версия на песента - уникален е!!! HeartHeartHeart Много ми харесва този момент в сериала - Сурадж изпълни толкова чувствено песента, че в момента в който Сандия чу гласа му въпреки, че беше останала почти без сили затворена зад онази стена се изправи и успя да даде знак на Сурадж, че е жива и че е близо до него - така и той я намери!!! Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts Този момент мога да го гледам хиляди пъти без да ми омръзне. Всички епизоди - всички моменти със Сурадж и Сандия са уникални ... Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart Това се нарича истинска, чиста и вечна любов - няма друга двойка, която да притежава по-голям магнетизъм и да ни показва по-чиста, силна и истинска любов от тази на Сурадж и Сандия! Kissing HeartKissing HeartKissing Heart Те са заедно във всеки един момент от първия до последния епизод - обичат се безкрайно и не спират да се подкрепят. Не случайно ще са заедно за вечни времена ... Hands PrayHands PrayHands PrayHugHugHugKissKissKiss

Ето момента, в който Анас/ Сурадж пее тази песен и Сандия го чува! Изключително изпълнение на Анас и Дипика - двамата са блестящи и недостижими!!! Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

https://dox.abv.bg/download?id=d6ba40acb5

А ето изпълнението му и за сваляне в mp3 вариант - може и само да се слуша от линка ... HeartHeartHeart

https://www.mediafire.com/file/49pu7jnj5423d4u/Diya+Aur+Baati+Hu … aj+Version%29.mp3

Реших да пусна отново и да припомня тези уникални гифчета и колажи на Тара от този любим за мен момент - благодаря й от сърце за тях ... HeartHeartHeart

# 647
И аз направих няколко колажа с Анас и Дипика - надявам се да ви харесат! Аз лично много си ги харесвам ... HeartHeartHeart Смятам, че се получиха добре - особено първите 3 са ми слабост и са доста реални ... HugHugHug Анас и Дипика са прекрасни заедно - най-уникалната, готина и сладка екранна двойка. Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart Дай Боже в бъдеще да имаме щастието да ги видим отново заедно като двойка в друг сериал или проект ... Hands PrayHands PrayHands PrayKissing HeartKissing HeartKissing HeartRevolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts

# 648

Flowers HibiscusРОКСИ* благодаря за линковете  снимките
и колажите..страхотни са..много много са хубави заедно!!
Revolving HeartsHeart Eyes

Heart
Heart Exl
Heart Exl

Heart

Heart Exl

Revolving Hearts

Скрит текст:

Heart

# 649
Gift Heart
офицер Сандия Рати

..под прикритие Сагарика Дас  и Сурадж който винаги е до нея
тялом или духом
Heart Exl

..Депика Сингх

..красива усмихната и щастлива!!Gift Heart

Gift Heart

Hearts

# 650
Blue HeartPurple HeartHeart

Heart Decoration Красавеца Gautam  Gulati *

Викрам 1 в DABH**
Heart Exl

Heart Exl

Heart Exl

Heart Exl

Heart Exl
..на легендарния стадион Уембли

Скрит текст:

Purple Heart

Heart Decoration
Heart Exl
Heart Exl Kiss

Kiss Heart Eyes

# 651
Ухааа, Софи - Благодаря ти от сърце за всички тези уникални снимки и гифчета на Гаутам/ Викрам 1 - супер много си го обичам и него ... HeartHeartHeart Благодаря и за прекрасните снимки на останалите ... HugHugHug Гаути е уникален сладур - толкова е готин, чаровен и секси. Мога да го гледам пак и пак и пак ... Heart EyesHeart EyesHeart Eyes Освен това е изключителен човек и актьор - без него и блестящата му роля на Викрам "Светлината" не би бил същия сериал - двамата с Каника/ Мена ме разбиват във всеки един момент. Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart След участието си в "Светлината на моя живот" Гаутам спря да се снима в сериали - каза, че засега предпочита да се снима във игрални филми и се е насочил към тях. Wink Вчера 27 ноември 2018 - Гаутам имаше рожден ден. Пожелавам му много здраве, щастие, любов и успехи. Винаги да е така готин, позитивен и усмихнат ... Hands PrayHands PrayHands PrayKissing HeartKissing HeartKissing HeartRevolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts Вчера щях да пиша, но не ми остана време - сега обаче ще го направя и ще пусна още негови нови великолепни снимки ... KissKissKiss

Ето и една невероятна снимка на рожденика Гаутам от вчера - страхотен е ... HeartHeartHeart

И една нова съвсем прясна снимка на Гаутам от днес - отново е на стадион Уембли - много е готин и сладък! Animal Heart Eyes CatAnimal Heart Eyes CatAnimal Heart Eyes Cat

Разбира се не мога да пропусна да повторя тези уникални гифчета - гледам ги отново и отново. HugHugHug Гаути е толкова горещ, сексапилен, готин и сладък. Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts Пълни ми душата - гледам ги и си викам ухаааааааа ... KissKissKiss

Heart Exl
Heart Exl Kiss

Kiss Heart Eyes

# 652
Ето и от мен едни нови невероятни снимки на Каника/ Мена заедно със съпруга си в живота Анкур и синът им Рейанш. Уникално семейство са - супер готини, сладки и прекрасни ... HeartHeartHeart Първите 3 снимки са от презника Дивали... HugHugHug Пожелавам на Каника и Анкур винаги да са така щастливи заедно и да са все по-влюбени - те са невероятна двойка Hands PrayHands PrayHands Pray Определено без Каника - "Светлината на моя живот" не би бил същия - играе блестящо. Всеки път си падам да се хиля с нея ... Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye Тя е невероятна актриса и човек - много я обичам ... Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts След края на снимките на "Светлината" - Каника се включи в т.н. сезон 2, но след това виждайки, че не й дават достатъчно екранно време, а и че там нещата са съвсем различни - Каника напусна. Kissing HeartKissing HeartKissing Heart Сега не се снима в никакъв сериал - в свое интервю каза, че иска нещо което да я развълнува така, както я е развълнувал образа на Менакши в "Светлината" - тогава е готова да снима отново, но засега си почива ... HeartHeartHeart

Междувременно Каника снима късометражния филм: Forever whim - продуциран от съпруга й Анкур, където отново й партнира Каран/ Викрам 2. HeartHeartHeart Този филм пожъна голям успех - дори за това тя ходи на фестивала в Чикаго преди месец и нещо ... BlushBlushBlush Получи и награда ... YumYumYum

Освен това Каника също се пробва като продуцент - отново на късометражен комедиен филм - от 20-тина минути, където играе съпруга й, както и актрисата Шефали Шарма/ Лалима от "Светлината" - Каника е супер талантлива. Пускам линк за продуцирания от нея филм  ... Animal Heart Eyes CatAnimal Heart Eyes CatAnimal Heart Eyes Cat

https://youtu.be/a1RlIV_4pRw

# 653
Ухааа, ето едни нови уникални снимки на Дипика от най-новата й фотосесия - става все по-красива, сладка и очарователна!!! HeartHeartHeart Толкова е стилна, усмихната и лъчезарна - пълни ми душата! Heart EyesHeart EyesHeart Eyes Снимала се е и в спортен стил докато тренира - на тези снимки много ми напомня за полицейски инспектор Сандия Рати! Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts Дипика е изключителна във всеки един момент - много я обичам! Kissing HeartKissing HeartKissing Heart Като истинска принцеса е ... KissKissKiss

Още нови невероятни снимки на Анас и Дипика от 22 ноември 2018! HugHugHug Забележете, че Анас и Дипика отново са в един и същи цвят - този път са заложили на бялото и на дънките!!! Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye Дипика позира, а Анас се рови в нета и следи какво ново има ... YumYumYum Тук Рохит снима Дипика, а тя е наистина прекрасна - затова пускам снимките ... Kissing HeartKissing HeartKissing Heart

Но аз веднага се сетих за момента зад кадър между Анас и Дипика, когато бяха заедно в Гоа, за снимките на сериала. Там имаме изключителни и супер романтични сцени между Сурадж и Сандия ... Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts Тогава зад кадър Анас снимаше Дипика по подобен начин - а тя му позираше с голямо удоволствие Animal Heart Eyes CatAnimal Heart Eyes CatAnimal Heart Eyes Cat И това нещо си го правеха двамата по свое желание - нещо съвсем отделно и извън сериала. HeartHeartHeart Затова реших да пусна и тези снимки за сравнение - погледа на Дипика е показателен. Само как се е ухилила и сияе докато позира на Анас, а и той си я снима с голям кеф. Обожавам ги ... Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart

# 654
People Couple With HeartСтрахотни снимки на Анас и Депика*
Blue HeartHeart
Цитат

Двамата са изключителни - супер готини, стилни, усмихнати и сладки..
 Анас дори пее песен на Дипика, а тя направо се разтапя и така нежно и влюбено се гледат!
 Пълнят ми душата ...  За мен без съмнение е имало връзка между тях и в живота - това си личи от километри!
   Само как сияят и как хубаво Анас си гушна Дипика след песента!
Broken Heart
РОКСИ** за връзка между двамата всички мислим еднакво
но така и не излезна нищо черно на бяло..то наистина Боливуд е далеч от Холивуд
но за всичките години никой не успя да ги щракне заедно извън сета и общите партита..
спомням си че докато снимаха Светлината*  за Анас пишеха че има дълга връзка с Рати Пандей
която прекарваше много време с Анас на снимките въпреки че той отричаше за любовна връзка
но двамата имаха интересни* снимки заедно..за мен единствено логичния отговор че  Анас и Депика
не показаха връзката си  е че Анас е мюсюлманин..а знаем че те където и да са  спазват строгите
изисквания на религията си.. не знам но е мноого жалко че повече няма да ги видим заедно..!!
People Family
Heart Exl

..хубавото е че двамата сътвориха и ни оставиха
не забравима романтика*
Heartbeat

Heart Exl

Heart Exl
..приказно красиви..
и може би влюбени
Revolving Hearts

Two Hearts

..уникални и недостижими*
Heart

Revolving Hearts

# 655
Heart
Heart Exl

Flowers Hibiscus Красивите снахи Рати*

Heart Exl

Heart Exl

Two Hearts

Heart Exl

..гордост и радост за индийските фенове

Heart

# 656
Broken Heart

HeartFlowers BouquetHeart Exl

Heart

Heart Heart Exl
Отново радост за окото с красивата Депика..

..и Анас *

..невероятни !!
Heart Exl

Heart Gift Heart

# 657

С дъх на предстоящите празници!
     Най-харизматичната екранна двойка - Анас и Дипика -  красота, стил, страст!

# 658
Здравейте! Благодаря за прекрасните неща, които сте пуснали ... HugHugHug Тези дни не съм писала, защото нямах възможност ... Wink Но с голям интерес всекидневно продължавам да си гледам "Светлината на моя живот", както и моменти с Анас и Дипика и Сурадж и Сандия Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts В кадър или зад кадър: Те са номер 1 - никой не може да се хване и на малкия им пръст - обожавам ги ... HeartHeartHeart Разбира се продължавам и да следя изявите на Анас, Дипика и актьорите от "Светлината" и да им се радвам ... Heart EyesHeart EyesHeart Eyes Ето една нова невероятна снимка на Анас от 4 декември 2018 - прави селфи в колата си! Kissing HeartKissing HeartKissing Heart Както винаги е супер готин, сладък, чаровен и прекрасен - много го обичам ... Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart

Ето и едни нови невероятни снимки на Анас от 02 декември 2018! HugHugHug Двама известни братя колоездачи от Индия специално са отишли до родния град на Анас, за да се срещнат с него ... Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts Анас разбира се с радост се е запознал с тях, снимали са се, дори са карали колелета заедно ...HeartHeartHeart Анас дори им е показал мотора си - уникален човек е ... Kissing HeartKissing HeartKissing Heart

Ето и една нова прекрасна и много сладка снимка на Анас от днес 09 декември 2018 - тук се е снимал заедно с бебето на свой приятел. Невероятни са ... Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart

# 659
Още нови невероятни снимки на Дипика от най-новата й фотосесия ... HeartHeartHeart Каквото и да кажа за нея ще е малко - красива, сладка, стилна, чаровна и прекрасна ... Kissing HeartKissing HeartKissing Heart С всеки изминал ден Анас и Дипика стават все по-уникални ... Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts

Пускам и едни снимки на Дипика от 29 ноември 2018 - тогава тя и Рохит ходиха на някакъв концерт. HugHugHug

Общи условия

Активация на акаунт