На планина с две малки деца – хотел с басейн и подходящ детски кът - 4

• 124 232
  • 570
  •   1
Отговори
# 105
Препоръката ми е за по-висок етаж, за да не се случи така, че пред вратата ви да минават хората по път за ресторант, басейн. Източното изложение гледа към детската площадка, та може да си наглеждате децата, ако са достатъчно големи и ги пускате сами. На склон е хотела, да, слиза се по стъпала до детските съоръжения. За разходка ние ходихме с колата до резиденция Малина, защото там ни е познат района и най-вече заради боровинките. Но много хора си излизаха пеша от хотела за разходка.
Ние само 2 пъти се хранихме там за вечеря. Ден за ден може да се записвате за вечеря. Или блок маса, или сет меню е, зависи колко е пълен хотела. Може да питате за съответния ден преди да се запишете. Храната не е лоша, но забелязах, че има голяма разлика в различните дни. Например, единия ден мекиците на закуска бяха хубави, в 2 други дни бяха твърди. Явно зависи от готвача на смяна. Закуската всеки ден беше почти една и съща, но няма да останете гладни. А, на вечеря няма включени никакви напитки, дори вода. Не знам какви са цените на свободна, предполагам ще ви излезе по-скъпо. Най-добре да пробвате вечерята и да прецените сами, да не ви подведа, защото ние се съобразяваме с децата, едното мрънка за пица, другото е с алергии. Ако бяхме само възрастни, изобщо нямаше да го мисля, щях да си вечерям в ресторанта. В апартаментите има кухненски бокс - хладилник, микровълнова, котлони, посуда, може да се храните и там. В центъра има едно ресторантче Еврика, вкусно беше и цените ми се видяха сносни.
Та така. Хубаво беше. Пак бихме отишли.

# 106
  • София
Здравейте,
Бихте ли ми препоръчали хотел в района на Карлово, Калофер, Казанлък, подходящ за семейство с две малки деца. Не държа задължително да има басейн, но да има градина, където да играят вечер. Насочили сме се към културен туризъм в района.
Моля ви насочете ме ако има по- подходяща тема за въпроса ми.
Благодаря!
Здравейте, предложенията, които вече са Ви дали са много добри. Аз като до преди половин година живееща в Казанлък бих добавила и: комплекс Пъстървата - http://www.pastarvata-bg.com/playground.html и хотел Шампион -
 http://skchampion.com/.
Благодаря ви! Вече запазихме за комплекс Яев и за комплекс Пъстървата.

# 107
  • София
Някой да има впечатления от хотел Хот спринг - село Баня. Мисля да запазя за август там, поне на картинка много добре изглежда.

# 108
запис за да ви следя

# 109
Отзив за хотел Астера Банско: базата е захабена и не е правен ремонт; в стаите и хотелската част поддържат чисто; външният басейн е малък, но топъл, една трета от него е с дълбочина 60 см, но няма преграда към дълбокото; шезлонгите почти се разпадат и ако са повече гостите няма да стигнат; в спа центъра използвах само сауната и си тръгнах после....подразни ме това, че пускат и деца с родителите (тези бяха около 8-10 годишни), а децата са си деца и не правя асоциации спа-деца...немислимо е за мен; аквапаркът обаче е много хубав, но със забележка по отношение на чистотата (днес имат санитарен полуден и ще видим в какво състояние ще е), има забавления за деца от всяка възраст според мен - доста топъл детски басейн (80см) с пързалка...хит при 2-5 годишните, а и не е малък по размер, както са обикновенно; басейн (1м) с водопад, зад който се влиза в нещо като пещера, джакузи, 2 малки (50см) басейна с хладка вода, един голям (мисля че е 1.60м) със стена за катерене до него...катерят се по-голямите деца и после се хвърлят във водата, един голям басейн с доста раздвижена и неопределена за мен форма с различни нива (достига до 1.60). В спа центъра има отделен басейн само за плуване. Детският кът е кошмарен...занемарен и с един кашон изпочупени части от играчки и няма персонал към него. Първата вечер храната беше ужасна, следващите пъти определено е по-добре и някои от нещата бяха наистина вкусни. Целият персонал е много отзивчив и усмихнат, което подобрява значително престоя. Да нея забравя, че спасителя обикаля и наблюдава басейните и укротява буйните игри, когато е нужно, а липсва родителски контрол. Само заради аквапарка и персонала бих дошла отново. Е, имам още няколко дни престой и дано ми се запазят тези впечатления.

Последна редакция: пн, 07 авг 2017, 14:00 от atom4e

# 110
Някой да има впечатления от хотел Хот спринг - село Баня. Мисля да запазя за август там, поне на картинка много добре изглежда.

Не съм била лично, но имам добри отзиви за този хотел. Вероятно вече си там и почиваш Simple Smile

# 111
  • София
Скрит текст:
Не съм била лично, но имам добри отзиви за този хотел. Вероятно вече си там и почиваш Simple Smile
[/quote]

В неделя заминаваме. Надявам се на добра СПА почивка в тези горещини Blush

# 112
Търся скорошни мнения за Минкови бани с. Спанчевци- басейни, храна и хигиена в бунгалата.

# 113
  • София
Търся скорошни мнения за Минкови бани с. Спанчевци- басейни, храна и хигиена в бунгалата.

Мнението ми не е съвсем скорошно - от 2014 г. Били сме два пъти там, на мен много ми допада. Бунгалата са хубави, разделени са на две групи от пътя - едните са пред ресторанта, другите са зад хотелската част. Ние двата пъти сме били във вторите. Нямам оплакване от хигиената - били сме за по 2-3 дни само. Пред бунгалата има голяма поляна и децата могат да тичат и да се забавляват на воля. Басейните бяха чисти, те са няколко и въпреки че пллажът е пренаселен, вътре не е гъчкано с хора. Топли са. Храната първият път беше по-лоша, вторият ни хареса. То си зависи от вас - можете да си поръчвате, каквото искате.

# 114
Здравейте, прочетох цялата тема и малко от старата дори. Ще резервирам 2 нощувки в хотел Камелия в Пампорово към 5-7 септември.

Ето моите въпроси, на които не намерих отговор:

Никога не сме ходили в Родопите, идеята ми е на връщане от морето да отидем директно на планина - как ви се струва като вариант - дали няма да има голяма температурна разлика за тялото, примерно Blush Ще сме аз (бременна в 3-4 месец), мъжът ми и детето на 2г и половина.

Разбрах за вечерята в хотел Камелия - трябва да я заявим от предния ден и доплатим, обаче не видях никой да коментира обядът - хотелът предлага ли, ако не къде може да се обядва - чак в Смолян ли и къде точно?

Има ли в близост до хотела къде да осигурим конна езда, сигурно трябва да е пони, незнам, за синът ни (това е любимото му животно и смятам, че ще бъде очарован).

В самия двор на хотела или около него има ли пейка, беседка, шезлонг, столове, някъде където просто тихо да си седя и да гледам в зеленината пред мен Grinning (въпросът ми е сериозен)

Предполагам, че за две нощувки времето няма да ни стигне за друго, но ако се сетите - пишете идеи Simple Smile

# 115
  • Пловдив
По пътя за кулата Снежанка има коне за езда, няма как да не ги видите. Много са красиви. Тръгват от полянката под пистата, а вие бихте могли да ги изчакате на заведението в близост, което предлага страхотни родопски специалитети.

# 116
По пътя за кулата Снежанка има коне за езда, няма как да не ги видите. Много са красиви. Тръгват от полянката под пистата, а вие бихте могли да ги изчакате на заведението в близост, което предлага страхотни родопски специалитети.

Благодаря за съвета, както казах всичко ни е непознато Blush

# 117
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Мнения за семеен хотел Марагидик в Априлци?

# 118
Teresa83 ние в момента сме в Хот спа в Баня, хотела е добър, храната е вкусна и прясна има голямо разнообразие за закуска, кафето си е кафе, което рядко се среща, хотела е пълен но в ресторанта не се усеща, басейните са топли.

# 119
FlushedВърнахме се от село Врата(на 27 кв. от Асеновград) - Старите времена 2 (до Старите къщи). Ами прекрасно е! Релакс, природа, уникална храна! Препоръката ми е да сте в студио(апартамент), заслужава си.

На нас повече ни хареса "Старите времена 2" от другото до него. Много е зелено, кухнята е страхотна, обсужването е в пъти по-добро от "Къщите". Единствените 2 плюса на "къщите " са, че всички стаи са с климатик и изгледа към дерето и планината. Да си призная приятен е изгледа, но не държа нон стоп да гледам дерето. Това, което не ми хареса на "Старите къщи" е, че е доста застроено и няма зеленина, има плочки, плочки....Обсужването в ресотранта е под всякаква критика. На 2 пъти опитахме да поръчаме, никакво внимание и чакахме 15 мин за меню и си тръгнахме. Все пак това място не го изключвам Simple Smile

За "Старите времена 2" - басейните са супер, малки са, но са чисти и има един като бебешки. В апартамента има климатик и хидромас.вана, по-скоро е студио с разделение. Гледката към двора и всичко е ....релакс и поддържана зеленина. От години не бях яла толкова вкусна храна! Закуска, обед, вечеря, супер. Innocent

Общи условия

Активация на акаунт