На планина с две малки деца – хотел с басейн и подходящ детски кът - 4

• 124 171
  • 570
  •   1
Отговори
# 225
  • Русе
Здравейте!Някой може ли да ми препоръча хубав хотел или къща с добра кухня в Копривщица?

# 226
  • София
Много отдавна сме били тук https://www.panoramata.com/

# 227
С топъл външен минерален басейн е хотел Царска баня в град Баня,Карловско!
Неоправдано високи цени и на хотела и в ресторанта..Не бих го препоръчала!
Цените изобщо не са високи, а направо ниски, но е голяма мизерия около басейна и спа-то, последното в кавички, иначе като ресурс е голямо богатство-минералната вода постоянно извора в самото място.... Можеше да е страхотен, бутиков хотел, а е свинщина, уикенда е пълно с народ за по 8лв,ако си си правил сметка да отидеш да си починеш, направо си се объркал... Иначе стаите са чисти, храната народна и евтина. Не ми се мисли каква е поддръжката на бесейновите съоръжения, като гледам как поддържат нещата, дето се виждат...

# 228
  • В царството на игрите:)
С топъл външен минерален басейн е хотел Царска баня в град Баня,Карловско!
Неоправдано високи цени и на хотела и в ресторанта..Не бих го препоръчала!
Цените изобщо не са високи, а направо ниски, но е голяма мизерия около басейна и спа-то, последното в кавички, иначе като ресурс е голямо богатство-минералната вода постоянно извора в самото място.... Можеше да е страхотен, бутиков хотел, а е свинщина, уикенда е пълно с народ за по 8лв,ако си си правил сметка да отидеш да си починеш, направо си се объркал... Иначе стаите са чисти, храната народна и евтина.
Явно нещата са се променили, защото аз всяка година отсядам за рехабилитация в близост до него и наблюдавах даже и строежа му. Може би съм била от първите гости на ресторанта и басейна му. Беше скъпа, а аз имам висок праг на чувствителност. Simple Smile Може би после са регулирали нещата?!!?

# 229
  • Варна
 Вече сме в Стрелча - Митьова къща .Засега всичко е добре.Чисто и топло навсякъде.Задайте конкретни въпроси.Външния басейн и джакузито е 35 градуса и има топило 42 - 44  градуса.Храната е вкусна  и достатъчна - закуска и обяд било каквото ни дадат,  а вечерята - избор от 7 възможности  , а и от цялото доста богато  и интересно меню.

# 230
Някой ходил ли е в "Царска баня" в Баня, Карловско? Моля за отзиви. Или друг хотел с топъл външен басейн,с климатик, среден клас да препоръчате?

# 231
Някой ходил ли е в "Царска баня" в Баня, Карловско? Моля за отзиви. Или друг хотел с топъл външен басейн,с климатик, среден клас да препоръчате?
С телефон съм,и не мога да си ровя из мненията, но ако си на лаптоп, върни една-две стр. да прочетеш за уикенд икспириънса ми там, с две думи-отврат е!

# 232
Самоцитирам се от др.тема:
Значи ,на мен басейна ми беше ок,храната също,стаите-базови,но чисти-и хубавото до тук.Значи пристигаме ,доплащаме 15лв за едно дете на 5,по 8лв на човек  за разпърпан халат,настаняваме се ,слизаме на басейна-и там туристически ШОК и УЖАст- цЕло сЕло се исИпало да се накисне неделно за 8лв Flushed  за цЕл ден.Мъжът ми искаше дайрекшън  да се връщаме или да  ходим в Павел баня. Хапнахме по една супа,анализирахме ситуацията и решихме останем за една  вечер.Слизаме на басейна ,минаваме през спа-то,а то е але-ле-майко балатум и дувар,парната баня и сауната не работят (допълнително се плащали) някакви баби и дядовци се преобличат в тях,пратиха ни в някаква руска баня ,ма за нея се минава през едни мизерни коридори,едни лабиринти ,а самата баня представлява една стая предверие с маси и столове -столовете продънени и мухлясали,изобщо навсякъде се носи миризма на мухъл,а банята една стая с запалена печка на дърва нещо като вана с вода с някаква метла за под в нея ,декор на руска баня-не знаеш да се смееш ли ,да плачеш ли-ма пълно с баби и дядовци,щото като платят 8 лв за басейн-руската им била фрии,бонус ,демек и седят там и дишат мухъла....
Между топилото и басейна прострян някакъв мизерен-вечно мокър мокет,развъдник на гъбички-стъпват боси и хоп в басейна.
Някой ходил ли е в др.хотел там Стряма -гледам снимки-соц изглежда ,ама понепо- професионално,аз не търся супер лукс ,но като си плащам да не е за пълна мизерия,най-вече ме интересува дали външният басейн работи целогодишно.

# 233
Отказа ме да се обаждам да резервирам. Но там май няма свестен хотел с басейн

# 234
Отказа ме да се обаждам да резервирам. Но там май няма свестен хотел с басейн
Аз всяка година ходя в село Баня на рехабилитация по друг повод и прекрасно познавам мястото. Бих препоръчала хотел "Строител" зарази хубавото местоположение и прекрасните басейни, но с уговорката, че не е супер лукс. Иначе съм влюбена в този район на Бг. Разходки могат да се правят всякакви, чист въздух и спокойствие.
Проверето го.
р.р. Хотел Стряма не е лош, но в него се ходи по НОИ. Басейнчето е малко, а процедурите са супер!

# 235
На този хотел Строител басейните ги видяхме отвън -супер са !

# 236
Благодаря, а з аете ли колко градуса е водата? Трябва ми поне 31-32. Сега ще го погледна.
Видях го, много зле ми изглежда...Иска ми се да отидем в онзи район, но май водата не е много топла

Последна редакция: ср, 18 апр 2018, 16:28 от Аляна-Галяна

# 237
Водата е много топла. Специално в Строител има три васейна с различна температура. В Баня е една от най топлите води и в градчето се намира най - големия басейн в Бг /олимпийски/ с минерална вода. Входа беше 2 лв. Simple Smile

# 238
Фенове сме на басейните на "Строител". За съжаление - не само ние... Много често няма места и трябва да си рано, за да си сигурен, че ще влезеш. Когато свършат свободните шезлонги - спират да пускат хора. Гостите на хотела имат някакво малко намаление на входната такса, но нямат запазено място. Басейните са много чисти, а посетителите - в общия случай кротки и възпитани. Сравнително високите цени /за района/ държат някои неприятни посетители настрана. Спокойно е за деца, заградено, има спасител, има заведение с аламинути, сладоледи и напитки. Кафето им е много хубаво, аламинутите - не толкова Simple Smile
Големият басейн с олимпийски размери е на централния плаж. Не препоръчвам мястото. Водата е мръсна, с плаващи мръсотии. Цената за вход беше символична и влизат много хора, всякакви... Не ми е спокойно там. Смятам, че трябва да променят концепцията си за управление и инвестиции, защото мястото има много възможности, но от година на година запада... 

# 239
Отвратително е как място с такива природни дадености се съсипва по този начин, циганията е въпрос на манталитет... Това градче можеше да е китно,бутиково, да привлича туристи, не само от България, а сега прилича на кенеф от соца...и като  си помисля, колко Евро пари отидоха за спортни площадки, информационни центрове, стадиони в безлюдни райони с единствената цел процент от средствата да бъде заграбени.... побеснявам

Общи условия

Активация на акаунт