На планина с две малки деца – хотел с басейн и подходящ детски кът - 4

• 124 099
  • 570
  •   2
Отговори
# 270
  • Варна
Пише, че има във всяка стая.
Писах им аз, но щом ми отговорят ще им и звънна.

П.С. Няма да сме там. В съседен парцел строят. Сега са сложили съобщение, че даже се ползва отстъпка заради това.

Последна редакция: сб, 07 юли 2018, 16:42 от eli70o0

# 271
Здравейте, някой дали има скорошни отзиви от Трухчевата къща в Елена. На снимки изглежда прекрасно, но всички мнения, които намирам са доста стари и в по-голямата си част отрицателни /неподдържано, мръсен басейн,  лоша храна, нелюбезен персонал и т.н./

# 272
Здравейте, някой посещавал ли е комплекс Кедър в Долна баня?

# 273
Здравейте, някой дали има скорошни отзиви от Трухчевата къща в Елена. На снимки изглежда прекрасно, но всички мнения, които намирам са доста стари и в по-голямата си част отрицателни /неподдържано, мръсен басейн,  лоша храна, нелюбезен персонал и т.н./
Да, гадно е! И храната е гадна!

# 274
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
За семейства с деца е изключително подходящо Тихия кът в Елена.Много добре поддържан двор и басейн,вкусна храна преди всичко.

# 275
Благодаря за отговорите. Тихият кът беше другият ни вариант. Колебаем се и за Усоето, но и за него ням много отзиви.

Последна редакция: пт, 13 юли 2018, 09:25 от Yoli85

# 276
Трухчевата къща преди години беше прекрасно място за почивка, но явно вече не е ...
Хотел Кедър в Долна Баня, бяхме там преди 3-4 години, басейна не е с минерална вода, за мен беше хладна, а и самия басейн не е голям и ако се напълни комплекса става пренаселено. Кухнята на ресторанта е силно казано добра, но нали участваха в предаване по Нова ТВ може и да са вдигнали нивото, къщите също не са от най -чистите иначе са с големи стаи.

# 277
Здравейте, има ли в с.Рибарица отопляем външен басейн, който може да се ползва и от външни посетители. Благодаря!

# 278
Отопляем за през лятото ли говориш?

# 279

Приятели, които са ходили през лятото в Рибарица, казват, че водата в басейните не можела да се затопли достатъчно. Била много студена, дори за възрастните.

# 280
В Рибарица няма отопляем басейн.

Приятели, които са ходили през лятото в Рибарица, казват, че водата в басейните не можела да се затопли достатъчно. Била много студена, дори за възрастните.

# 281
Здравейте, бихте ли препоръчали хотел с детски минерален басейн във Вършец, Хисаря или друга дестинация/хотел, където е по-спокойно и не е пренаселено с туристи? По възможност с ресторант с вкусна храна и зелени площи за търчане Smiley

# 282
В хотел Панорама - Елена външният басейн е отопляем.

# 283
Хотел Хисар ми е фаворит. Има собствен разкошен парк за игра, басейните ми харесват. Храната е много добра. За съжаление обаче и там пускат външни (срещу заплащане) на басейните и понякога става пренаселено.
Здравейте, бихте ли препоръчали хотел с детски минерален басейн във Вършец, Хисаря или друга дестинация/хотел, където е по-спокойно и не е пренаселено с туристи? По възможност с ресторант с вкусна храна и зелени площи за търчане Smiley

# 284
благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт