Почивки в Хисаря - тема 3

• 125 696
  • 764
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
Здравейте,четох лоши коментари от преди няколко месеца за пицария Тоскана, някой с пресни впечатления? Препоръчайте хубаво място за вечеря.

# 226
  • Варна
Здравейте! Сега резервирах седмица през август в хотел Хисар и тук ще следя за хубави места за хапване, разходки и забавления за 4 годишен младеж.

# 227
  • Благоевград
Привет!
С пресни впечатления за няколко заведения - за обяд препоръчвам "Цезар" - обедно меню за 5 лв., което включва супа, основно и десерт. Беше вкусно, два поредни дни обядвахме там.
За вечеря препоръчвам "Национал" - класика, скъпичко е, но си заслужава. Рибния ресторант, който се намира под фонтана с жената в посока "Камилите". Много вкусна и прясна морска храна.
Хапнахме обедно меню и в бистро "България" - не ми допадна, малък избор, но цените са прилични. Като вкус - предпочитам обедното на "Цезар".
А за тестени закуски - закусвалнята срещу ГУМ до дискотеката.

# 228
  • Пловдив
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали утре къде да отидем на плаж за през деня,с деца на 4 и 8 години.И какви са цените на басейните?

# 229
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали утре къде да отидем на плаж за през деня,с деца на 4 и 8 години.И какви са цените на басейните?

В Калероя, базата на военните. има 4ри малки басейна с температура между 29-32С.

# 230
  • Plovdiv, Bulgaria
В Калероя е прекрасно. Аз само там водя децата. Вход 8лв+1 лв за шезлонг 9лв. Толкова е и за децата. Но там пускат с храна,С напитки отвън.

# 231
zlare, откога и за децата е толкова? Миналата година влизаха с 50% намаление.

# 232
  • Plovdiv, Bulgaria
zlare, откога и за децата е толкова? Миналата година влизаха с 50% намаление.

Не знам  от кога е така. Миналата година като ходихме с децата,касиерката ми обясни,че безплатно се пускат само деца до 3год,а другите плащат цял вход. Моите са на 5 и на 4год. никога не са ми искали 50% намаление.
Тази година ги водих пак два пъти и пак ми казаха същото. Е признавам платих само за баткото ...дъщерята  я пусна така без вход.. На плаж извора има намаление за деца...ама за военния винаги така са ми хващали..

# 233
  • Пловдив
Здравейте!  В момента сме в Калороя, макар и да е облачно. Комплексът ми харесва,има си зеленина,басейни за малки и големи. Водата е топла,дано само не завали и не ни развали деня.Цената е 8лв за всички над 3 години

# 234
  • Варна
Здравейте! Разбрах, че влакчето тръгва от центъра. Накой знае ли часове? Нещо което да ме ориентира кога да го дебнем.

# 235
Здравейте! Разбрах, че влакчето тръгва от центъра. Накой знае ли часове? Нещо което да ме ориентира кога да го дебнем.

10:30, 11:30, 12:30 и после от 16:30, 17:30, 18:30, 19:30, 20:30 и 21:30

Инфото ми е актуално. Прибрахме се от Хисаря днес на обяд.

# 236
  • Варна
Намерихме го! Мерси! Ние от вчера сме тук и дребния веднага фокосира влака...

# 237
Изкарахме 5 дни в хотел Хисар. Да, относно стаите има какво да се желае, макар да бяхме в делукс крилото (пердето беше скъсано и няколко други не фрапантни забележки), но определено вече го предпочитам пред Сана СПА. Огромно пространство, прекрасно за хора с малки деца. Много зеленина и тенис корт. Обособен детски кът на открито и чудни поляни (едната вечер при камъните една двойка си бе спретнала вечеря на свещи. Басейните работиха всички, в почивните дни не пускаха външни хора. Закуската беше перфектна. Само една вечер вечеряхме в панорамния ресторант, после в пицария Тоскана, ресторант Национал и Прованс. В централната част не сме ходили, по цял ден релакс в хотела, спа и хубави книги. Simple Smile

# 238
  • Варна
Споделям, въпреки че няма да се върнем. Не мога да кажа, че няма да си починем, но забележките ми са повече отколото очаквах и то особено като сме с дете.  За външните посетите не съм много сигурна. Вчера имаше 200% повече хора отколкото днес. Едва ли изведнъж хотелът се изпразни толкова много.

# 239
Намерихме го! Мерси! Ние от вчера сме тук и дребния веднага фокосира влака...

Е не може без влак.

И ние вчера се прибрахме от хотел Хисар. Второ ходене ни беше в него, така че ми беше ясно какво да очаквам. Единствено ме подразни затварянето на половината външни басейни в събота заради рожден ден на някоя си и техното, което дънеше от 17 до 22 часа и се чуваше в стаята при затворени прозорци. И понеже обичам да казвам какво мисля, се оплаках на рецепцията - не че могат да направят нещо, ама ей така. Поне за мен алтернатива на този хотел в Хисар няма. Ходим там заради басейните и вечерята на бюфет - синът ми има проблеми с яденето и ходенето на ресторант с него е невъзможно. Обожавам градчето, на детето също много му харесват останките, интересно му и много се забавлява. Така че догодина сме пак там, но този път предварително ще питам за евентуални частни партита.

Общи условия

Активация на акаунт