Високи или ниски?

• 23 936
  • 237
  •   1
Отговори
# 105
  • София
аз съм под 173 и нося 37 номер.
не съм обвързала ръста и номера Simple Smile

# 106
Не харесвам мъже с малък крак, особено пък високи. Много непропорционално изглежда.

# 107
  • Sofia
172/50/37  bowuu-just the perfect  ССФ, just me  Blush. Но пък ММ разваля цялата ми перфектност с ръста си от 178 см, добре,че вади някой лев,та компенсира  Mr. Green Heart Eyes Whistling.

# 108
1,78 си е супер.Аз пък високи към много високи не харесвам.1,80 май ми е предела на харесване, както и 1,5...1,6..., рразбира се.Диапазона 1,75-1,80 ми харесва.

# 109
  • София
вижте какво, нали за жени си говорим, к'во ми намесвате мъжки размери.
там критериите са други Laughing

# 110
А според вас, имат ли високите мъже фетиш към дребните жени?

Това, че се е случило един висок мъж да се ожени за дребна жена, нито означава, че въпросният мъж харесва ниски жени, нито че по принцип високите мъже харесват ниски жени. Какво харесва или не харесва човек по принцип няма значение, когато се влюби, тогава всичко, което описва неговия любим, става най-прекрасното на света.
Колкото до голямата разлика във височината между партньорите - ами обръщат се хората и коментират, някои дори прихват да се смеят, то ако не беше смешно, нямаше в "Черна котка, бял котарак" любовната двойка да се състои от супер дребна циганка и дългуч.

# 111
Напротив, има значение.
Аз в нисък мъж никога няма да се влюбя.
Моите впечатления също са такива, че високите мъже не харесват високи жени, така да го кажа. Не ниски, 150 см, но не и 180+.
Един колега даже имаше точен коментар "Кобили не харесвам". Simple Smile
Ниските по принцип са комплексирани, нямат претенции, стига тях да ги харесат.
Но високите имат избор.

# 112
  • София
Ако трябва да избират между кобила с 42 номер обувки и миньон с 35 номер пантофките на Пепеляшка, повечето ще изберат второто. Mr. Green
Но само ако приемем, че са приблизително еднакво красиви и го докарват на бюст, иначе височината отива на заден план.

# 113
По повод вметката на Disco от вчера:
Има мъже с фетиш към азиатки, разбира се. Но не е правило, не е масово. Пък дали тия мъже са високи и едри - не, всякакви са.

Скрит текст:
Говорили сме с познат немец с жена азиатка, с дълъг и щастлив брак, който беше болезнено откровен по отношение на избора си. Според него немците, които пътуват до по-бедните азиатски страни с цел намиране на съпруга (да не се бърка със секс-туризма, това е отделна тема), го правят поради следните причини:
- азиатките по правило са непретенциозни и с ниски изисквания към мъжа до себе си - достатъчно им било  да имат покрив, храна и ако не ги бият, са щастливи
- без проблем приемат подчинено положение във връзката/брака , не се стремят да се конкурират с партньора, да го изпреварват, подкрепят го безусловно и се гордеят с него демонстративно, не са амбициозни
- добри домакини са, въртят къщата без мрънкане и са разкрепостени в секса
- строги и дисциплинирани родители са .

Това са неща, които немските мъже не намирали в немските жени, твърдеше познатият ни.

Не се наемам да твърдя, че всички немци с азиатски съпруги мислят така, просто предавам едно интересно мнение.

# 114
Ако трябва да избират между кобила с 42 номер обувки и миньон с 35 номер пантофките на Пепеляшка, повечето ще изберат второто. Mr. Green
Но само ако приемем, че са приблизително еднакво красиви и го докарват на бюст, иначе височината отива на заден план.
То пък сякаш мъжете си избират жена по номера обувки  ooooh!

# 115
Да, това щях да напиша - последното, което гледат мъжете са номерът на обувките. В общия случай това... фетишистите са отделна категория.

# 116
Ще прощавате, ама жена, висока над 185, какъв номер обувки да носи? Нали ако краката й са 35 номер, няма да може да пази равновесие и ще падне.
Не, за да споря с Янечек, но макар да харесвам и себе си, като цяло намирам жените под 170 за по-женствени и нежни. Т.е. по-лесно е да си убедително нежна и ранима, когато не си в ситуацията мнозинството мъже и присъстващи като цяло на повечето места да са ти до рамото.
Съгласна съм, но само при условие, че въпросната жена изглежда тъничка и крехка, което пък кара мъжа да се чувства силен и голям и точно това му харесва, не самата височина като абсолютна стойност.
Ако жената е с едър кокал и мощна, дори и нисичка да е, никой мъж няма да иска да я закриля, защото изглежда, че и сама може да се защитава достатъчно добре.

# 117
Аа има мъже, които си умират да защитават мощни мадами и то много мощни. Но в България малцина си го признават от комплекс, защото тук кльощавите са по-почитани официално.

# 118
Сбъдваща, така е за азиатките, но някои много бързо се еманципират Simple Smile.

Човека, който наех в Бали е супер интелигентен, но когато разказваше за семейството си точно такава подчинена роля имаше жена му, макар че си личеше, че я обича и всъщност уважава. Имат ясно разделени роли и той наистина очаква да му е сервирана вечерята. Тя е с късмет, защото той изкарва пари и не мизерстват. Каза ми, че няма проблем да се омъжи дъщеря му за австралиец, но синът трябва да остане там и да си вземе местно момиче.

# 119
Аа има мъже, които си умират да защитават мощни мадами и то много мощни. Но в България малцина си го признават от комплекс, защото тук кльощавите са по-почитани официално.

Такива не познавам, чувала съм, че по селата тези моми са на почит, понеже е видно, че могат да работят физически труд. Но пък познавам двама, които определено си падат по фини женички, но техните собствени са мис макси шоу, особено е забавно при единия, който си припадаше по тънки бедра, малки дупета и впити розови панталонки, пък жена му е едра полицайка, която ако му плесне един шамар, ще му отвърти главата. Затова и казвам, че принципните изисквания спират да означават нещо, когато се влюбиш.

Общи условия

Активация на акаунт