Високи или ниски?

• 23 682
  • 237
  •   1
Отговори
# 165
А пък качих точно 25  кг по време на бремеността..))

# 166

Не се бутай в А група - аз 33 Simple Smile

# 167
Остава да припомним и кой колко кюфтета яде. Mr. Green
По темата - харесвам високи и слаби жени (с моите 1.65 не се имам за висока, а по-скоро за ниска) и мъже над 1.80. Да кажеш на някой, че е със среден ръст ми звучи като любезно да му кажеш, че е нисък.

# 168
По темата - харесвам високи и слаби жени (с моите 1.65 не се имам за висока, а по-скоро за ниска) и мъже над 1.80. Да кажеш на някой, че е със среден ръст ми звучи като любезно да му кажеш, че е нисък.

И аз се имам за ниска със същия ръст, Нося обувки на много висок ток.

# 169
Не съм забелязала народа масово да напълнява над 30-тата си година. Явно зависи в какви среди се движи човек.
Според мен даже доста се изтрещява по веганство и здравословно хранене, което не предразполага да се качват килограми!

# 170
  • Sofia
Не съм забелязала народа масово да напълнява над 30-тата си година. Явно зависи в какви среди се движи човек.
Според мен даже доста се изтрещява по веганство и здравословно хранене, което не предразполага да се качват килограми!
Peace и покрай мен са така  Peace.Напълняване с 2-3 кг. след 40-45 години допускат някои,но упорито го борят с редовен спорт,секс и всякак  Mr. Green

# 171
  • София
Това със средите е станало много популярно във форума. Вие директно от вкъщи в средите ли отивате или минавате по улици, в молове, по плажове, кина и прочее? Ако има начин за подобна изолация искам да го знам, защото много неща не ми се виждат и на мен Laughing

# 172

Ами така де, заключиха ни хубавата тема, а като гледам по последните мнения не сме се изчерпали  Mr. Green

# 173
Бояна, аз съм така. Движа се с колата си, работя от къщи и се срещам с хора по изолирани и тихи места. А извън работата - общувам само с близките си приятели и родата.

# 174
  • Sofia

Ами така де, заключиха ни хубавата тема, а като гледам по последните мнения не сме се изчерпали  Mr. Green
Не. Ще почакам и ще поредактирам още малко, след което и тази тема ще последва предишната.

# 175

Едната дружка - 45 кг.
И после пак стана клечка..)

# 176
Аз съм 170 (слаба)  ooooh! Не харесвам ръста си, бих желала да съм под 165. Щом обуя високи обувки и приличам на чапла от слабост, но щом кача някое килце и изглеждам грубовато   Crazy

# 177
Аз съм 170 (слаба)  ooooh! Не харесвам ръста си, бих желала да съм под 165. Щом обуя високи обувки и приличам на чапла от слабост, но щом кача някое килце и изглеждам грубовато   Crazy

да ти умра на проблемите, дето се вика  Hug

# 178
В личната карта пише, че съм 1 и 70, но сигурно съм с един-два сантиметра по-малко - когато се мерих (когато последно сменях картата) бях с ниски обувки Simple Smile Харесвам си ръста.

За мъжете - предпочитам да са около моя ръст или малко по-високи (подчертавам малко).

Това за напълняването над 30 - според мен всичко е до навици, не е свързано с възрастта. Бях по-пълна като студентка, защото ядях повече заради стреса покрай изпитите. След като приключи този етап от живота ми продължих да си ям вредни храни (които са ми любими), но съм с 6-7 килограма по-малко. И аз мисля, че средата влияе - например имам роднини, които ядат много (без да го осъзнават и без да го признават). Когато прекарам някакъв период от време с тях, без да искам се отпускам и започвам да преяждам системно.

# 179
А колко кг си? Ръстът ти е супер, но ако си под 50 кг...

Общи условия

Активация на акаунт