Повечето вече знаем, ДЕКЕМВРИ с бебенце ще си играем - 2 Тема

• 45 310
  • 728
  •   1
Отговори
# 285
За д-р Иван Сигридов и аз  се чудя дали да се запиша. Само, че не разбрах той дали е в Мед. Център "СВЕТА ПЕТКА" и дали работи със здравната каса? Ще съм много благодарна ако някой даде инфо Simple Smile

# 286
Д-р Сигридов е в МЦ Св.Петка /до 20-та поликлиника/ и не работи със ЗК.

# 287
Майчета, закъснях за ФМ при Марков. Миналата бременност бях при него и не знам нищо за другите специалисти в тази област. Моля споделете къде ще правите първата ФМ. Благодаря

# 288
D&G, чети по-внимателно в предната 1 страница, само това се обсъжда Simple Smile Успех в избора  Peace

# 289
Да, четох Сигридов и Чавеева. Ще ми се и още някой да си изкаже мнението Wink

# 290
  • Плевен
Здраейте, момичета, аз малко късно се включвам като гледам колко много неща сте обсъдили вече  Simple Smile Вчера бях на първи преглед след като видях 2те чертички. В 6 г.с. съм, видяхме сърчице, термина ми е за 30ти декември. Това ми е втора бременност. Имам момиченце на 3г.

# 291
Випчи, добре дошла! Лека бременност и успешен финал с детенце номер 2 Simple Smile Ще навлезеш бързо, "чешим си езиците", като се въртим около гадене, хранене и прегледи Simple Smile Нормалните неща!

# 292
  • Плевен
Випчи, добре дошла! Лека бременност и успешен финал с детенце номер 2 Simple Smile Ще навлезеш бързо, "чешим си езиците", като се въртим около гадене, хранене и прегледи Simple Smile Нормалните неща!
Тончету, благодаря за посрещането  Hug  За щастие нямам гадене или повръщания, но от седенето постоянно зад бюро ме боли мен кръста. От Плевен съм и ходя на прегледи в Света Марина.

# 293
Вчера бях на една сватба и много се намръзнах Sad, въпреки че бях добре облечена! Нещо имам една лекичка хремичка и леки болчици  в коремчето-ниско долу. Какво според вас мога да взема да подсиля имунитета?

За витамин C се сещам, пчелен прашец,  не ми се пият хапчета.

# 294
Ох, направо не знам, какво да ти кажа, Живона.. За 1 ден ме боля гърло и си взех Ефизол, но дано не ми се налага сега за други неща.. Няма ли как да се свържеш с лекаря си?  Cry

На мен док постоянно ми повторя, да се пазя.. Като на работа все има някой болен, как да стане не знам..  Rolling Eyes

# 295
  • Сливен
Аз точно след полож тест бях болна с гърло и зверска кашлица.Пих инфлуцид 3х2 мед с лимони мн портокали и лукчета.Може и осциокопциум.за сополките пръсках не се сещам пак хомеопатично името му е подомно на инфлуцида.След първия ден хремата намаля даже спря

# 296
Здравейте, чета ви с огромен интерес, всички сте толкова мили и отзивчиви!
Аз съм в 8 г.с по мои изчисления, ходих на преглед в моя град, бях споменала в друга тема, че съм разочарована.  На 30 години съм, първа бременност.
Записах си час за другата седмица в Плевен при Д-р Бързашки, нямаше по-ранни часове и малко се притеснявам да не пропусна някое изследване. Съветват ме да ходя на прегледи и при друг лекар, който работи със здравна каса, искам да ви питам задължително ли е бременността да се следи от двама лекари или един е достатъчен, ако той пуска всички необходими изследвания?
 Една приятелка ми каза, че не е добре да се прави видеозон два пъти в месеца, други ми казват - не е нужно да казваш, че ходиш на две места...и така съвсем се обърках.
На мен ми се иска да се доверя само на един човек и да не ходя на много места, възможно ли е?
Какви са ви отзивите за Авис Медика и Света Марина?
Иначе от две седмици ми е лошо, отпаднало, с постоянно чувство за гадене, постоянно ми се спи, ям само сухари, сирене и някой плод - банан, ябълка...надявам се скоро да отшуми, защото съм права на работа и ми е адски трудно.

Благодаря ви предварително за мненията и отговорите Simple Smile

# 297
  • София
Може да се следиш и само при един. Важно е да може да ри издава болнични, ако се наложи, после документите за 45-дневния...
При здрава бременност не е нужно да се гледа на ехограф постоянно, обикновено това се случва заради желанието на бременната. Аз например не напирам непрекъснато да ме гледат, даже на прегледи не ми се ходи.

# 298
Момичета, в коя седмица се прави първата фетална морфология? Имам спомен от предната бременност, че правих в 4-ти месец, а сега четох тук в темата, че май по-раничко.
Нямам търпение аз да разбера пола на бебето 😃

# 299
11-14, оптимално 12-13 г.с.
Аз ще ходя на 2 места (едното в Щерев), защото не можах да реша при кого от двамата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт