Повечето вече знаем, ДЕКЕМВРИ с бебенце ще си играем - 2 Тема

• 45 316
  • 728
  •   1
Отговори
# 405
Septemvriika съжалявам за загубата, дано когато си готова да имаш една безпроблемна бременност и да стискаш пухкаво бебче.
Darril дано при теб се оправят нещата и бобчето дръпне напред.

Аз сутринта имах пак едно малко зацапване и бях при лекарката. Добрите новини са, че сърцето бие и растем по план. В същото време хематома е все още там и ще трябва да остана в къщи още две седмици с надеждата, че ще го абсорбирам скоро. Не трябва да се напрягам, много ще трябва да лежа. Следващата седмица лекарката ще погледне дали е намалял.

Ако има други мами с леки зацапвания, не се плашете, но отидете на лекар за да може той/тя да види откъде идва проблема.

# 406
Здравейте! Вие записахте ли се вече на ЖК и въпросният картон от личния лекар ли се издава или от следящия гинеколог?

# 407
   Най-искрените ми съжаления за всички мамички, за които трепетното очакване е приключило за сега!... Желая ви надежда и сили, и вярвам, че скоро ще имате повод за тиха радост, която ще доведе до ново светло начало вашия живот!!! Прегръщам ви! :*

# 408
Здравейте! Ще се радвам да бъда част от вас. Аз съм с термин 11.12, но имам една "маааалка" особеност- на съботния ми преглед бяхме готови да чуем 2 сърчица, но чухме трички. Засега всичко е повече от наред. Редукцията само е спомената, не се мисли задълбочено за нея, но определено я има като вариант ако настъпят сериозни проблеми идните дни Sad . (Аз вече категорично не искам! )
Надявам се макар и малко по-рано от декември да си имам 3 мънички коледни подаръчета. На всички също ви пожелавам лека, безпроблемна и прекрасна бременност и пухкав финал!

# 409
  • софия-napoli
Здравейте! Ще се радвам да бъда част от вас. Аз съм с термин 11.12, но имам една "маааалка" особеност- на съботния ми преглед бяхме готови да чуем 2 сърчица, но чухме трички. Засега всичко е повече от наред. Редукцията само е спомената, не се мисли задълбочено за нея, но определено я има като вариант ако настъпят сериозни проблеми идните дни Sad . (Аз вече категорично не искам! )
Надявам се макар и малко по-рано от декември да си имам 3 мънички коледни подаръчета. На всички също ви пожелавам лека, безпроблемна и прекрасна бременност и пухкав финал!
Добре дошла и леко бременеене.Дано не се налага редукция и всичко да си е наред до края.

# 410
Здравейте! Вие записахте ли се вече на ЖК и въпросният картон от личния лекар ли се издава или от следящия гинеколог?
Следящия гинеколог ,поне при мен той го издаде

# 411
Олив, честит 3 тупкащи радости  bouquet
Бъдете здрави и дано за организма ти не е проблем да износиш многоплодна бременност, както и трите бебчета да са добре! Стискам палци да се избегне редукцията, но ако е много наложителна, просто мисли, че спасяваш бременността си и бебчетата по този начин  Praynig

# 412
  • София
Ако е картонът, с който се взимат болнични, се издава от ЛЛ и той се носи при АГ, където като има болничен се попълват някакви неща.
Лична здравна профилактична карта май беше  newsm78  Някои имат от детските години.
Личния лекар трябва да му сложи пореден номер или нещо такова, вижда го в компютъра си.

# 413
Благодаря, момичета!   bouquet

# 414
Василен4е, всичко ще бъде наред! Аз също съм с хематом, в сряда съм на преглед и нямам търпение да видим дали се е абсорбирал, както и да видя бебчо! Ти в коя г.с. си?

# 415
  • Бургас
Момичета, а как сте с кръвното?С първата бременност все бях с високо около 130/90, а сега съм с ниско и главата ще ми се пръсне...

# 416
Моето е 90/60,даже пада и под тези стойности.Дори и да ям и да пия много течности не се повишава,а на моменти даже ми прилошава и нямам сили за нищо.

# 417
  • Бургас
Главоболието ме побърква

# 418
  • София
Леле, olive, стискам палци да си останете до деветия месец 4 в едно!

# 419
Главоболието ме побърква
Да,главоболието е много неприятно,аз пия едно кафе сутрин,иначе е още по-зле положението.

Общи условия

Активация на акаунт