За секса при жени 50+

• 19 345
  • 61
  •   1
Отговори
# 30
Ще ви разочаровам - около мен е пълно с хубаво жени около 50-е, които очевидно правят редовно секс.

# 31
Ако бе новорегистрирал се с 'проблем' щеше да е тамън  Mr. Green
Факт.
Така звучи все едно в подфорум здравословни проблеми да ида и да пусна тема - "Аз съм здрава, всичко ми е наред!"  Laughing

По темата - за мен си е съвсем нормално на 52 човек да прави секс. Виж това с прескачането и в чуждо легло, не, без значение от възрастта. Резултатът е раздяла и след няколко години, когато вече не се навъртат малдоците, самота и сълзи. Но каквото човек сам си направи, никой друг не може...

# 32
Браво, че си правиш редовен секс и се чувстваш добре за годините си, но не разбирам смисъла на темата ти?

# 33
  • на брега на морето
Отвратителна е липсата на свян у жена на години.
Да разбирам ли, че за 25 годишна е напълно приемливо да е разтропана, разюздана разпоретина, без никаква липса на свян, но за 55 годишната е "срам и позор"?    Mr. Green

Аз вече "виждам" как всички, оплюли авторката, станат ли на 50 директно слагат девствения пояс и се затварят в манастир.Тъй де, да не вземе нещо да ги изкуши, че ......     Twisted Evil

А си мислех, че аз съм задръстена "монахиня" ....     Joy
Като казах свян имах предвид да не дава публичност на интимния си живот. Иначе нека се праска и със селския бик, на мен ми е през цървуля.

# 34
Авторке, ще видиш ти един секс като те тресне менопаузата след година, две Simple Smile
(Дано да не прозвучи иронично )

# 35
  • Испания
Авторке, ще видиш ти един секс като те тресне менопаузата след година, две Simple Smile
(Дано да не прозвучи иронично )

Joy Да не искаш да кажеш, че сексът свършва с настъпване на менопаузата?  ooooh!

Боже, Боже, що мъдрости се изписват в нашия форум!

# 36
Авторке , няма нищо изключително в това на 52 да правиш секс. Няма нищо изключително в това да си намериш млад любовник за секс. Изключителното е , че ти го смяташ за "изключително" . Съчетано с това , че още е заглеждали  Laughing.
Хубавата жена е просто хубава жена. Тя е такава на всяка възраст.
Въпросът е да се държи адекватно на годините си-стил , прически , поведение.
Ако на 52 носиш мини кожена пола  на висок ток и пембена блуза с деколте , не ще те заглеждат , ами направо ще се обръщат след теб. И то , не от страстоубийствени желания .
Темата не е лоша , но тези победоносни нотки и елементът вижте ме кво мога , са направо комични Joy

# 37
Каква приятна позитивна тема!

Поздравления за авторката!

# 38
А мен са ме учили да не се закачам с душевно болни хора, не се знае, може всички да ни сполети...

# 39
  • Tам през Атлантическия океан
А мен са ме учили да не се закачам с душевно болни хора, не се знае, може всички да ни сполети...

Ами ти вече го правиш с този си пост  Wink

# 40
Знам. Казах, че са ме учили, не че го практикувам.

Макар че тук по-скоро е започнало с житейска грешка, но точно от такива грешки накрая се разболява и душата и съзнанието. Та жената май скоро вече е прекрачила прага от "забавно" до "забава, която съсипва", но още не го усеща. Тоест усеща го, но не го признава пред себе си, затова така усилено се хвали- защитен механизъм за егото.

# 41
Тук само да се оплакваш ли може да пуснеш тема. Нещо така да си щастлива не може ли?  Или ако си щастлив дразни останалите, че съществуваш.

# 42
Много е съмнително това щастие. Първо, очаква се, че човек на 50+ е една идейка мъдър и има по-сложна представа за щастлив живот. Второ, едно е да споделиш между другото, друго е да го удари на хвалба. Трето, всички си представят, че само те са щастливи, всички други са някакви сиви сдуханяци, а не е точно така: по-скоро повечето хора са постигнали някакво ниво и изведнъж идва някой с китка зад ухото...ами за всички е ясно, че е в манийна фаза, пиян и трябва да си полегне, да му се наместят мислите.

Освен това имаше и нотка на "гроздето е кисело"- в смисъл от жена на 50+ се очаква да си гледа семейството и дори внуци...тук не знам има ли внуци. Ама като съм на 50+, със сигурност внуци биха ме радвали повече, отколкото любовник и това си е нормален ход на живота и узряване. Другото са някакви бъгове.

# 43
Много е съмнително това щастие. Първо, очаква се, че човек на 50+ е една идейка мъдър и има по-сложна представа за щастлив живот. Второ, едно е да споделиш между другото, друго е да го удари на хвалба. Трето, всички си представят, че само те са щастливи, всички други са някакви сиви сдуханяци, а не е точно така: по-скоро повечето хора са постигнали някакво ниво и изведнъж идва някой с китка зад ухото...ами за всички е ясно, че е в манийна фаза, пиян и трябва да си полегне, да му се наместят мислите.

Освен това имаше и нотка на "гроздето е кисело"- в смисъл от жена на 50+ се очаква да си гледа семейството и дори внуци...тук не знам има ли внуци. Ама като съм на 50+, със сигурност внуци биха ме радвали повече, отколкото любовник и това си е нормален ход на живота и узряване. Другото са някакви бъгове.

Права си Мамасита, легни си.

# 44
Ех Сирен има 1001 причини да си не особено щастлив, ама като има една причина да си щастлив защо да не го кажеш.
Жената си е отгледала децата, направила е кариера каквато може, сега защо да не си поживее. Според мен  в реална няма на кого да се похвали. Както се вижда този тип щастие е неприемлив.

Общи условия

Активация на акаунт